Πετρο ενδειξη υεα εχουν ολοι αν πληρουν καποιες προυποθεσεις(απολυτηριο λυκειου κ. Τ. Λ)! Δε χρειαζεται να εισαι επιστημονας για να πας δεα! Ετσι δεα δε περνουν στο ασχετο! Πρεπει πρωτα να το δηλωσεις!
πειραιωτης έγραψε:Πετρο ενδειξη υεα εχουν ολοι αν πληρουν καποιες προυποθεσεις(απολυτηριο λυκειου κ. Τ. Λ)! Δε χρειαζεται να εισαι επιστημονας για να πας δεα! Ετσι δεα δε περνουν στο ασχετο! Πρεπει πρωτα να το δηλωσεις!
Ε, ναι αν τους πέρναν ολους δεν θα γινόταν δουλεια! Αλλα και πάλι υπάρχουν τρομερές ελλήψεις γι αυτο και βάζουν σε όλους στο χαρτι κατάταξης ΥΕΑ!
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
πειραιωτης έγραψε:Κωστα μη το λες! Πριν καποια χρονια ηθελες βυσμα για να πας δεα! Δηλωναν πολλα ατομα!
Ναι εχεις απολυτο δίκιο φιλε πειραίωτη! Αλλα πιστεύω οτι δεν υπάρχει πολυ ζήτηση πλεον για το λογο της επιπλέον 5 μηνης θητειας... Οχι οτι τοτε δεν ηταν αλλα τωρα ξέρουμε πως ΕΙΜΑΣΤΕ η ναιολαία...12μηνο και με κλάμα και βύσμα για να μαστε κοντα στο σπίτι μας!
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Παιδια εχω την εξης απορια! Σημερα ηρθε χαρτι καταταξης σε ενα φιλο μου! Ειναι τριτη λυκειου(ειχε μεινει γι'αυτο)! Πανω το χαρτι οταν μου το εδειξε εγραφε ΥΕΑ αλλα με στυλο και οταν τον ρωτησα γιατι μου ειπε οτι οταν του το εδωσε ο αστυνομικος το σημιωσε εκεινη την ωρα! Τι λογο ειχε να το κανει ο αστυνομικος; Αν ειναι με στυλο ισχυει γιατι σκεφτεται να παει ΔΕΑ οταν μπει!
Α, και κατι ακομα! Ημερα καταταξης γραφει 9/2/09! Γινεται να παει φανταρος πρωτα και μετα να επιστρεψει να τελειωσει το λυκειο; Αν εχεις επιληψια σε βγαζουν Ι3-Ι4; Και αν βγαινεις γιωτας μπορεις να πας τεθωρακισμενα γιατι το χαρτι γραφει αυλωνα κετθ!
Έχω ακούσει οτι τώρα πια οι πεζοναύτες υπάγονται στη Διεύθυνση Πεζικού αλλά η εκπαίδευση τους είναι ίδια με πριν... Αν παρουσιαστώ σε ΚΕΝ, πάω ΥΕΑ στην Κρήτη και οι επιδόσεις μου είναι απο τις καλύτερες τότε μπορώ να δηλώσω για να πάω Πεζοναύτης ή Καταδρομέας και να με πάρουν;
(Οι δόκιμοι πεζοναύτες περνάμε μετά τη ΣΕΑΠ και το Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Καταδρομών πέρνουν τον μπερέ και πάνε Βόλο... )
Και εγώ είχα ένδειξη Για ΥΕΑ, όπως και οι περισσότεροι αφού είχαν τελειώσει το λύκειο. αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι σίγουρο ότι θα σε πάρουν για Δόκιμο...
Πχ... εγώ παρουσιάσθηκα στη Ρεντινα (Δ'ΜΚ) με ένδειξη ΥΕΑ. Μετά από ένα διάστημα, ρώτησαν όσους είχαν ένδειξη ΥΕΑ, αν έχεις τελειώσει λύκειο ή πανεπιστήμιο και τί ειδικότητα. Εγώ με χαρτί πανεπιστημίου πχ δεν πέρασα. Όσοι περάσανε αργότερα δώσανε αθλητικές εξετάσεις...
Δεν με πήρανε για ΥΕΑ, αλλά ούτε και για ΛΥΒ (για βαθμό δεκανέα ή λοχία), ίσως επιδή είναι ειδικές δυνάμεις και υπηρετούν λίγα άτομα, δεν χρειάζοντε πολλούς έφεδρους λοχίες, ή δόκιμους.
Όσο και για τα αλεξίπτωτα όπως γράψατε στα προηγούμενα ποστ, δεν θυμάμαι να έδωσε κανείς αθλήματα...
Καλησπέρα! Θα ήθελα τη βοήθεια όσων έχουν υπηρετήσει ως δόκιμοι τη θητεία τους... Αξίζει να πάει κανείς δόκιμος στις μέρες μας; Δεν με ενδιαφέρουν οι 5 μήνες παραπάνω αλλά απλά θέλω να μάθω αν θα τα βγάζω βόλτα με τα χρήματα που θα πέρνω ή θα πρέπει να τσοντάρουν και οι δικοί μου;
Κατα αρχην γεια χαρα σε ολους... Εχω διαβασει τα σχετικα θεματα για ΥΕΑ Ειδικων Δυναμεων... Και θα ηθελα να κανω μια συγκεκριμενη ερωτηση... Παρουσιαζομαι στις 10/02/2009 στο μεγαλο πευκο και οπως καταλαβατε εχω και ενδειξη ΥΕΑ μαζι με το ΕΙΔΙΚΕς ΔΥΝΑΜΕΙΣ... Εγω ομως δεν θελω να παω με τιποτα γιατι εχω ακουσει οτι υπαρχει περιπτωση να σε στειλουν ΥΕΑ πεζικου πραγμα που δεν θελω με τιποτα... Θελω να παραμεινω Ε. Δ... Υπαρχει λοιπον περιπτωση να σε στειλουν ΥΕΑ χωρις την θεληση σου; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ προκαταβολικα...