Μεταθέσεις και μετατάξεις ΕΠΟΠ
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 11
- Επάγγελμα: ΕΠΟΠ
Καλησπέρα ΕΛΙΣ, κοίτα απ'όσο ξέρω και έχω δει εκεί γύρω το πολύ πολύ να πας για κανα 3μηνο στο Κέντρο αλλα μέχρι εκεί. Μετά θα πας σε Μονάδες Υψηλής Επιχειρησιακής Ετοιμότητας που σημαίνει Έβρο και Νησιά αλλα κ μερικά άλλα μέρη όπως Κιλκίς, Πολύκαστρο κτλ... Δεν τα θυμάμαι κ ολα :D Πάντως λόγω ειδικότητας και όπλου έχεις και κάτι ανοιχτές καβάτζες, τωρα ρόλο θα παίξει το βύσμα σου αν έχεις και το κατα πόσο είναι διατεθημένη η ιεραρχία να υλοποιλησει κάτι τέτοιο. Γνωρίζω όμως πως τα πράγματα σκούρυναν Στις μεταθέσεις οόποτε ετοιμάσου για Έβρο η Νησί. Λόγω καταγωγής προτείνω Έβρο γιατί θα είσαι πιο κόντα αλλα μη νομίζεις οτι θα έχεις την τρελή ευχέρεια να πετάγεσαι Έδεσσα. Τώρα η επιλογή δική σου.
Καλή επιτυχία σου εύχομαι και είθε να γίνεις κ εσύ ένας αξιόμαχος συνάδελφος... :D
Καλή επιτυχία σου εύχομαι και είθε να γίνεις κ εσύ ένας αξιόμαχος συνάδελφος... :D
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 2
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ vntokvntok έγραψε:Καλησπέρα ΕΛΙΣ, κοίτα απ'όσο ξέρω και έχω δει εκεί γύρω το πολύ πολύ να πας για κανα 3μηνο στο Κέντρο αλλα μέχρι εκεί. Μετά θα πας σε Μονάδες Υψηλής Επιχειρησιακής Ετοιμότητας που σημαίνει Έβρο και Νησιά αλλα κ μερικά άλλα μέρη όπως Κιλκίς, Πολύκαστρο κτλ... Δεν τα θυμάμαι κ ολα :D Πάντως λόγω ειδικότητας και όπλου έχεις και κάτι ανοιχτές καβάτζες, τωρα ρόλο θα παίξει το βύσμα σου αν έχεις και το κατα πόσο είναι διατεθημένη η ιεραρχία να υλοποιλησει κάτι τέτοιο. Γνωρίζω όμως πως τα πράγματα σκούρυναν Στις μεταθέσεις οόποτε ετοιμάσου για Έβρο η Νησί. Λόγω καταγωγής προτείνω Έβρο γιατί θα είσαι πιο κόντα αλλα μη νομίζεις οτι θα έχεις την τρελή ευχέρεια να πετάγεσαι Έδεσσα. Τώρα η επιλογή δική σου.

-
- Υποδεκανέας
Τα Χανιά Κρήτης ΔΕΝ είναι παραμεθώριος! Ως Δυσμενή θεωρούνται τα νησιά Λήμνος, Λέσβος, Χίος, Σάμος, Κως, Ρόδος... Ως εξαιρετικά δυσμενή Σύμη, Νίσυρος κ κανα 2 άλλα... Συγχωρέστε με αν ξεχνάω μερικά αλλά ανθρωπος είμαι κ εγώ!
-
- Υποδεκανέας
Α, και η Σαμοθράκη θεωρείται εξαιρετικά δυσμενής!
Προς ΕΛΙΣΩ... Εγώ θα πρότεινα νησάκι πάντως, αφου θα τη φας που θα τη φάς Τη παραμεθώριο στη μάπα τοθλάχιστον πήγαινε σε κανα νησί να κάνεις και λίγη ζωή ειδικά το καλοκαίρι γιατί στον Έβρο θα σε φάει το χιόνι και οι αποστάσεις... Μην ξεχνάς οτι απο Νησί δικαιούμαστε πλέον 4 καταστάσεις επιβιβάσεως... Δλδ δωρέαν εισιτήρια για οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας επιθυμείς και με οποιοδήποτε μεσο!
Προς ΕΛΙΣΩ... Εγώ θα πρότεινα νησάκι πάντως, αφου θα τη φας που θα τη φάς Τη παραμεθώριο στη μάπα τοθλάχιστον πήγαινε σε κανα νησί να κάνεις και λίγη ζωή ειδικά το καλοκαίρι γιατί στον Έβρο θα σε φάει το χιόνι και οι αποστάσεις... Μην ξεχνάς οτι απο Νησί δικαιούμαστε πλέον 4 καταστάσεις επιβιβάσεως... Δλδ δωρέαν εισιτήρια για οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας επιθυμείς και με οποιοδήποτε μεσο!
-
- Στρατιώτης
Αν ξεκινας απο κρητη ποιες παραμεθωριοι ειναι ποιο πιθανοι;
-
- Υποδεκανέας
Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, οτι δηλ΄βσεις εσυ είναι πιο πιθανό να σε πάνε αρκει να είναι παραμεθωρίος, πάντως απ'όσο γνωρίζω συνήθως όσοι έχουν καταγωγή από Κρήτη ξεκινούν από Ρόδο και φτάνουν μέχρι Χίο. Να προτείνω κάτι... Φρουρά Συμφερόντων βάλε Κρήτη... ! Η φρουρά Πτορίμησης Ρόδο και 2η φρουρά Χίο... Όπου και να σου κάτσει καλά είναι... Απλά προσπάθησε να αποφύγεις Έβρο ειδικά αν είσαι Κρητικοπούλα!
-
- Στρατιώτης
Εννοειτε! Με την ιδεα και μονο του εβρου παθαινω πανικο! Μου αρεσει και η λεσβος
-
- Υποδεκανέας
Χαχα... Ευτυχώς μπαίνεις γνωρίζοντας τα βασικά!
Χμ, λοιπόν εγώ είμαι Χίο εδω και 3 χρόνια... Στην αρχή το έβρισκα απλά συμπαθητικό το νησί γιατι δεν έχει και τιποτά το ιδιαίτερο απο ζωή... Παρόμοια με μια επαρχιακή πόλη... Εκτος απο το καλοκαίρι που όσο να΄ναι αλλάζουν τα πράγματα. Αλλά σιγά σιγά μιλώντας με συναδέλφους διαπίστωσα πως μετ'α τη Ρόδο είναι ότι καλύτερο. Γρήγορη επικοινωνία με Αθήνα και γύρω νησιά λόγω θέσης, μικρές σχετικά οι αποστάσεις εντός νησιού αλλά όχι κλειστοφοβικές όπως Σάμο, Κω, Λήμνο... Καλή ποιότητα ζωής όχι ιδιαιτέρα ακριβή για τα δεδομένα νησιού... Καλές μονάδες με μερικές εξαιρέσεις... Τώρα η επιλογή είναι δική σου, εγώ θα την άλλαζα μόνο με Ρόδο (η Σύρο που γουστάρω τρελά αλλά δεν γίνεται :() αλλά και αυτό με επιφύλαξη γιατί το κόστος ζωής είναι αρκετά πιο ζόρικο.
Εσυ demy που παρουσιάζεσαι αν ξέρεις; Εννοώ όπλο και ειδικότητα
Χμ, λοιπόν εγώ είμαι Χίο εδω και 3 χρόνια... Στην αρχή το έβρισκα απλά συμπαθητικό το νησί γιατι δεν έχει και τιποτά το ιδιαίτερο απο ζωή... Παρόμοια με μια επαρχιακή πόλη... Εκτος απο το καλοκαίρι που όσο να΄ναι αλλάζουν τα πράγματα. Αλλά σιγά σιγά μιλώντας με συναδέλφους διαπίστωσα πως μετ'α τη Ρόδο είναι ότι καλύτερο. Γρήγορη επικοινωνία με Αθήνα και γύρω νησιά λόγω θέσης, μικρές σχετικά οι αποστάσεις εντός νησιού αλλά όχι κλειστοφοβικές όπως Σάμο, Κω, Λήμνο... Καλή ποιότητα ζωής όχι ιδιαιτέρα ακριβή για τα δεδομένα νησιού... Καλές μονάδες με μερικές εξαιρέσεις... Τώρα η επιλογή είναι δική σου, εγώ θα την άλλαζα μόνο με Ρόδο (η Σύρο που γουστάρω τρελά αλλά δεν γίνεται :() αλλά και αυτό με επιφύλαξη γιατί το κόστος ζωής είναι αρκετά πιο ζόρικο.
Εσυ demy που παρουσιάζεσαι αν ξέρεις; Εννοώ όπλο και ειδικότητα
Ρε παιδια να ρωτησω κατι; Αν φυσικα γνωριζει καποιος-α;
εχω δηλωσει πεζικο. Αν με το καλο με παρουν (για εποπ μιλαω παντα ετσι), εχω τον αδελφο μου με αναπηρια ανω 70%. Παιζει να μπορεσω να ερθω καπου πιο κοντα στην αθηνα; Ειμαι και φοιτητης στην λαμια. Καλα, οτι θα κανω στανταρ λιγο παραμεθωριο... Το γνωριζω. Απλα ρωταω αν ξερετε κατι σχετικα με αυτο.
εχω δηλωσει πεζικο. Αν με το καλο με παρουν (για εποπ μιλαω παντα ετσι), εχω τον αδελφο μου με αναπηρια ανω 70%. Παιζει να μπορεσω να ερθω καπου πιο κοντα στην αθηνα; Ειμαι και φοιτητης στην λαμια. Καλα, οτι θα κανω στανταρ λιγο παραμεθωριο... Το γνωριζω. Απλα ρωταω αν ξερετε κατι σχετικα με αυτο.
-
- Υποδεκανέας
Προς Ε. Π. Σ,
για το θέμα αναπηρίας που είπες δεν ισχύει για αδέρφια εκτός και αν είσαι προστάτης οικογενείας αλλά και πάλι παραμεθωρίο θα πας και θα μείνεις όσο προβλέπεται... Απλά οταν μετατεθείς θα έχεις ευνοικότερη μεταχείριση ως προς τον τόπο συμφερόντων... Αυτό βέβαια δεν σήμαινει οτι θα σε πάνε ντε και καλά στο τόπο σου... Αν μ έλεγες πιο συγκεκριμένα θα διαμόρφωνα καλύτερη άποψη
Τώρα για το θέμα φοιτητής... Απλά ήσουν! Το μόνο όφελος που σου προσφέρει είναι άδεια τις ημέρες της εξεταστικής περιόδου αλλά απο την κανονική σου, όχι κάτι έξτρα... Εκτός και αν σε παραμεθωρίο περιοχή έχει το αντίστοιχο τμήμα όπου μπορείς να πάρεις μια μετάταξη και να σε στείλουν εκεί σαν μετάθεση
για το θέμα αναπηρίας που είπες δεν ισχύει για αδέρφια εκτός και αν είσαι προστάτης οικογενείας αλλά και πάλι παραμεθωρίο θα πας και θα μείνεις όσο προβλέπεται... Απλά οταν μετατεθείς θα έχεις ευνοικότερη μεταχείριση ως προς τον τόπο συμφερόντων... Αυτό βέβαια δεν σήμαινει οτι θα σε πάνε ντε και καλά στο τόπο σου... Αν μ έλεγες πιο συγκεκριμένα θα διαμόρφωνα καλύτερη άποψη
Τώρα για το θέμα φοιτητής... Απλά ήσουν! Το μόνο όφελος που σου προσφέρει είναι άδεια τις ημέρες της εξεταστικής περιόδου αλλά απο την κανονική σου, όχι κάτι έξτρα... Εκτός και αν σε παραμεθωρίο περιοχή έχει το αντίστοιχο τμήμα όπου μπορείς να πάρεις μια μετάταξη και να σε στείλουν εκεί σαν μετάθεση
Ευχαριστω πολυ vntok για τις πληροφοριες. Ηθελα να σε ρωτησω και κατι αλλο... Αφου γνωριζεις. Αν εχω εγω την κυριοτητα του αδελφου μου, αλλαζει κατι; Θα μπορω να ερθω καπου κοντα μετα απο λιγο καιρο;
και κατι αλλο! Αν η γυναικα σου ειναι στο δημοσιο (σε δημοτικο σχολειο δασκαλα), μπορει να σε ακολουθει στις μεταθεσεις σου, η οχι; Αν γνωριζει καποιος ας μου πει ρε παιδια!
και κατι αλλο! Αν η γυναικα σου ειναι στο δημοσιο (σε δημοτικο σχολειο δασκαλα), μπορει να σε ακολουθει στις μεταθεσεις σου, η οχι; Αν γνωριζει καποιος ας μου πει ρε παιδια!
-
- Υποδεκανέας
Τώρα με πας πολύ μακριά... Γιατί αυτά θέουλ ψάξιμο με νόμους και διαταγές αλλά όλο κ κατι θα γίνεται σε τέτοιες ιδιαίτερες περιπτώσεις... Αν η γθναίκα σου είναι στο δημόσιο σε ακολουθεί όπου κ αν πας σε επίπεδο Νομού και μέχρι κάποια συγκεκριμένα χιλιόμετρα... Αλλά αυτά είναι σχεδόν τυπικά... Σίγουρα θα έρθει μαζί σου όπου κ αν πας
Καλησπερα... Μια ερωτηση θελω να κανω. Στο στρατιοτικο εργωστασιο ΥΠ 700 ΣΕ στη δραπετσονα οι εποπ ειναι αμεταθετοι στις ειδικοτητες γαζωτες και ραπτες; Ευχαρηστω!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
μπορεις να πας μονο ειδικες δυναμειςGatoula έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να αλλαξω ειδικότητα σε περιπτωση που περάσω Επ. Οπ. Εννοω πως αντι για ειδικότητα Υγαιονομικού, να μπώ σε Πυροβολικό ή Ειδικές Δυνάμεις. Επεισης να ρωτισω κ αν παίρνουν κοπέλες σε αυτά τα όπλα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης