Μετατάξεις στο στρατό
Μετατάξεις στο στρατό
Πως μπορω να παρω μεταταξη απο τις ειδικες δυναμεις λογω υγειας
Μετατάξεις στο στρατό
Μπαίνω σε λίγες ημέρες πεζικό, με τη γνωστή ένδειξη Υ. Ε. Α. Λόγω μυωπίας, θα χαρακτηριστώ ως Ι 2. Επομένως, αποκλείομαι, εφόσον επιλεγώ ως υποψήφιος έφεδρος αξιωματικός, από τις αντίστοιχες σχολές πεζικού, τεθωρακισμένων, ειδικών δυνάμεων κ. Λ. Π. Υπάρχει ωστόσο το ενδεχόμενο να γίνει επιλογή μου σε άλλο όπλο ή σώμα, π. Χ. Μηχανικό, ή πεζικό (μόνο ως σκαπανέας) φερ'ειπείν; Μολονότι εισάγομαι δηλαδή καταρχάς σε κέντρο πεζικού;[Οι σπουδές μου είναι πανεπιστημιακές (φιλολογία) ].
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 72
Μετατάξεις στο στρατό
Στα πρόθυρα... έγραψε:Μπαίνω σε λίγες ημέρες πεζικό, με τη γνωστή ένδειξη Υ. Ε. Α. Λόγω μυωπίας, θα χαρακτηριστώ ως Ι 2. Επομένως, αποκλείομαι, εφόσον επιλεγώ ως υποψήφιος έφεδρος αξιωματικός, από τις αντίστοιχες σχολές πεζικού, τεθωρακισμένων, ειδικών δυνάμεων κ. Λ. Π. Υπάρχει ωστόσο το ενδεχόμενο να γίνει επιλογή μου σε άλλο όπλο ή σώμα, π. Χ. Μηχανικό, ή πεζικό (μόνο ως σκαπανέας) φερ'ειπείν; Μολονότι εισάγομαι δηλαδή καταρχάς σε κέντρο πεζικού;[Οι σπουδές μου είναι πανεπιστημιακές (φιλολογία) ].
Γίνεται με τύχη η με βύσμα
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Μετατάξεις στο στρατό
Καλησπερα παιδια! σας παρακαλω οποιος ξερει ας μου απαντησει! το 2006 περασα περιοδευον και εκανα τα χαρια μου στα κεπ. ενω δηλωσα ναυτικο ο υπαλληλος συμπληρωσε στρατο ξηρας! το θεμα ειναι οτι οταν μου εδωσε το δελτιο απογραφης δεν ανεφερε πουθενα τι ειχε επιλεξει με αποτελεσμα να μαθω τωρα το τραγικο του λαθος! εχω κοψει την αναβολη μου και μπαινω τον αυγουστο λογικα (δεν μου εχει ερθει ακομα το χαρτι). τηλεφωνησα στα κεπ και μου ειπαν οτι μπορει να γινει διορθωση αλλα μονο στη στρατολογια. υπαρχει πιθανοτητα να καταφερω κατι?
-
- Στρατηγός
Μετατάξεις στο στρατό
vagelis568 έγραψε:Καλησπερα παιδια! Σας παρακαλω οποιος ξερει ας μου απαντησει! Το 2006 περασα περιοδευον και εκανα τα χαρια μου στα κεπ. Ενω δηλωσα ναυτικο ο υπαλληλος συμπληρωσε στρατο ξηρας! Το θεμα ειναι οτι οταν μου εδωσε το δελτιο απογραφης δεν ανεφερε πουθενα τι ειχε επιλεξει με αποτελεσμα να μαθω τωρα το τραγικο του λαθος! Εχω κοψει την αναβολη μου και μπαινω τον αυγουστο λογικα (δεν μου εχει ερθει ακομα το χαρτι). Τηλεφωνησα στα κεπ και μου ειπαν οτι μπορει να γινει διορθωση αλλα μονο στη στρατολογια. Υπαρχει πιθανοτητα να καταφερω κατι;
Έχουνε κοπεί αυτές οι μετατάξες εδώ και 2 χρόνια. Ετοιμάσου για τον στρατό ξηράς
Μετατάξεις στο στρατό
Ευχαριστω! απλα θυμωνω γιαται ολο αυτο γινεται απο λαθος που δεν δεν ειναι δικο μου! θα κανω βεβαια ενα τηλ στη στρατολογια οπως μου ειπαν απο τα κεπ αλλα χλωμο το βλεπω!
- giannis__!!
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 5
Μετατάξεις στο στρατό
Παιδια θελω να κανω μια ερωτιση δηλωσα στο Π. Ν. Καταλαθος και εγω θελω Ε. Δ. Μου εχουν πει οτι δεν γινετε να παω διοτι εχουν κοπει οι μεταταξεις... Και τωρα θελω να μαθω αν γινετε να αλλαξω με καπιο αλλο τροπο... Καποια δικιολογια (ψεμα) ας πουμε... Μπορει κανεις να μου πει αν γινετε κατι τετοιο;
-
- Στρατηγός
Μετατάξεις στο στρατό
giannis__! έγραψε:Παιδια θελω να κανω μια ερωτιση δηλωσα στο Π. Ν. Καταλαθος και εγω θελω Ε. Δ. Μου εχουν πει οτι δεν γινετε να παω διοτι εχουν κοπει οι μεταταξεις... Και τωρα θελω να μαθω αν γινετε να αλλαξω με καπιο αλλο τροπο... Καποια δικιολογια (ψεμα) ας πουμε... Μπορει κανεις να μου πει αν γινετε κατι τετοιο;
Αν είσαι στα μητρώα του ναυτικού πλέον δεν μπορείς να κάνεις μετάταξη. Αυτά τα "καταλάθος" δεν διορθώνονται πλέον
- giannis__!!
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 5
Μετατάξεις στο στρατό
100%; Ουτε με μεσον;
-
- Στρατηγός
Μετατάξεις στο στρατό
giannis__! έγραψε:100%; Ουτε με μεσον;
Τίποτα πάνε αυτές οι εποχές
Μετατάξεις στο στρατό
Αλλοι παρακαλαν να πανε στο Π. Ν και αλλοι πανε καταλαθος... Εεεε παναγια μ!
Μετατάξεις στο στρατό
Μην τρελενεστε ρε μάγκες και ο κολλητός μου καταλάθος πήγε. 

Μετατάξεις στο στρατό
Οκ ευχαριστω. Να σε ρωτησω και κατι τελευταιο αν ξερεις; Εχω παρει αναβολη λογω σπουδων απο το τει κοινωνικης εργασιας οπως προανεφερα. Υπαρχει περιπτωση στο χαρτι που μου ερθει για να καταταγω να με στειλουν υγειονομικο Αρτας χωρις να τους εχω παει το πτυχιο; Γτ διαβασα καπου αλλου οτι ειμαι υποχρεωμενος λιγες μερες πριν την καταταξη μου να παω βεβαιωση στη στρατολογια οτι εχω γνωσεις απο τη σχολη που πηρα αναβολη και οτι δεν εκανα κακη χρηση και αυτο θα επιβεβαιωθει γιατι εχω περασει ολα τα μαθηματα. Αν ειναι ετσι και εχω πιθανοτητες να με στειλουν Αρτα να μη κανω χρηση αναβολης για ψυχολογικους λογους για να τελειωσω και τη πρακτικη και να παω κανονικα. Απλα το χαρτι φοβαμαι οτι θα ερθει αρχες απριλη και γω θα χω ξεκινησει ηδη την εξαμηνη.
-
- Στρατηγός
Μετατάξεις στο στρατό
Μπορείς να το καταθέσεις και τώρα. Κακή χρήση αναβολής θα έκανε αν σε είχανε διαγράψει από την σχολή. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε πάνε στο υγειονομικό ναι. Αλλά και να μην σου έρθει πάρε αντίγραφο του πτυχίου σου μαζί στην κατάταξη μήπως και γίνει από εκεί η μετάταξη δηλαδή να πάρεις μετάθεση για υγειονομικό.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης