Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Από τα παιδιά που έχουνε δώσει μέχρι τώρα πως είναι τα πράγματα στις επιτροπες-αθληματα; 
NikhtasK
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από NikhtasK »

oepiskeptis έγραψε: Σάβ Μάιος 31, 2025 7:56 pm
NikhtasK έγραψε: Σάβ Μάιος 31, 2025 7:08 pm
oepiskeptis έγραψε: Σάβ Μάιος 31, 2025 5:22 pm
μηπως μπορεις να μου πεις στα αθληματα Θεσ/νικη αν επετρεπαν ρολοι και αν στο μηκος σε αφηναν να πηδηξεις απο οπου θελεις ή επρεπε να πηδηξεις απο τη βαλβιδα του μηκους? ευχαριστω

Φυσικα και θα σου πω παλικαρι

Κανονικα ο κανονισμος λεει οτι δεν επιτρεπονται μας ειπε ενας επιλοχιας,αμεσως υστερα μας ειπε οτι θα μας αφησουν πριν ξεκινησουμε τα αθληματα (αναλογος ομως παντα ποιοι σε εξεταζουν,η επιείκεια διαφερει),ο ταγματαρχης μας αφησε να τα φορεσουμε στο μιλι

Στο μηκος πηδας απο τη Βαλβιδα αλματος μηκους

μαλιστα ευχαριστω. πολυ δυσκολο το μηκος ετσι ομως

Προσπαθησε οταν παρεις φορα και ξεκινησεις να τρεχεις,να πηγαινεις οσο πιο αργα και σταθερα μπορεις για να το πετυχεις,ταυτοχρονα ομως να πηγαινεις και οσο πιο γρηγορα γινεται ετσι ωστε να δημιουργηθει ενα momentum,αμα δεν εισαι σιγουρος οτι θα πατησεις εκει που πρεπει.

Αμα εξασκεισαι στο τρεξιμο πιστευω οτι δυναμη τα ποδια σου θα εχουν για να κανουν το αλμα.

Θα τα πας Καλα,μην αγχωνεσαι!
Anonymous12

Δημοσίευση από Anonymous12 »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 31, 2025 8:19 pm Από τα παιδιά που έχουνε δώσει μέχρι τώρα πως είναι τα πράγματα στις επιτροπες-αθληματα; 

Ξάνθη κόπηκαν πολλά κορίτσια στο ύψος.
Επισκέπτης

Ξέρουμε ποτέ ολοκληρώνει τις εξετάσεις η τελευταία ομάδα για να μπορέσουμε να κάνουμε κάποια εκτίμηση για τα τελικά αποτελέσματα??
Athgk

Δημοσίευση από Athgk »

Καλησπέρα, μετά την ολοκλήρωση των αθλητικών δοκιμασιών γνωρίζουμε πότε θα βγει ο πίνακας επιτυχόντων- επιλαχόντων. Επίσης εγώ έχω περάσει αθλήματα κλπ και μέσα στο sait συνεχίζει να μου γράφει την πρώτη ημέρα που παρουσιαζόμουν, είναι λογικό;
NikhtasK
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από NikhtasK »

Λοιπον Αγαπητοι Υποψηφιοι/Υποψηφιες.

Μετα αφου το εψαξα στην επισημη σελιδα geetha.mil.gr κοιταξα τις ημερομηνιες για τις προηγουμενες προκηρυξεις οι οποιες ειναι του 2021 και 2023 με τις αντιστοιχες αιτησεις 40.500 Αιτησεις και 14.619 Αιτησεις.Φετος οι συνολικες αιτησεις βρισκονται στον αριθμο 7532.

Αιτησεις:
Προκηρυξη 2021 40.500
Προκηρυξη 2023 14.619
Προκηρυξη 2025  7.532

Θα επικεντρωθω στον Στρατο Ξηρας μιας και επειδη εκει μονο εγω εχω κανει την Αιτηση μου.Και εχω περασει τις ΠΚΕ μου.

2021: 1600 θεσεις ΕΠ.ΟΠ  19.500 οι Αιτησεις για 1000 για τον Στρατο Ξηρας 
2023: 1880 θεσεις ΕΠ.ΟΠ  6.809 αιτησεις για 964 θεσεις για τον Στρατο Ξηρας
2025: 2000 θεσεις ΕΠ.ΟΠ  3.746 αιτησεις 1100 θεσεις για τον Στρατο Ξηρας

Μπορει να μου διαφυγει καμια ημερα αρα κρατηστε στρογγυλα τον αριθμο.

2021 τους πηρε 45 μερες απο τοτε που ξεκινησαν τα ΠΚΕ μεχρι την ληξη τους για να αναρτηθουν οι Πινακες Επιτυχοντων-Επιλαχοντων.
2023 38 μερες(Με βαση το Ημερολογιο που θα δειτε στην Ιστοσελιδα τους,με το οποιο μπορεις να δεις με λεπτομερεια πολλα παλια αρθρα)

Με βαση τα μαθηματικα,μειωνονται οι αριθμοι οσο περνανε τα χρονια,μιας και ο Κοσμος που ενδιαφερεται Μειωνεται,αρα ο Υπολογισμος Στοιχειων και Επιδοσεων ειναι Μικροτερος,αρα Παιρνει στις Επιτροπες Συντομοτερος Χρονος για να βγουν τα Αποτελεσματα του καθε Υποψηφιου.

Αρα θα εχουμε σε λιγοτερες απο 38 μερες τους Πινακες για την φετινη Προκηρυξη.

Στο καυτανζογλειο σταδιο δεν θυμαμαι την ακριβης ημερομηνια αλλα ειδα ενα Χαρτι που εγραφε οτι τουλαχιστον στο σταδιο αυτο θα εξεταζονται μεχρι και τις 10κατι Ιουνιου Υποψηφιοι ΕΠ.ΟΠ στις Αθλητικες Δοκιμασιες. 
Επισκέπτης

Μέχρι 13 Ιουνίου είναι φίλος ..
episkeptis1

Δημοσίευση από episkeptis1 »

στο μήκος πείτε κάνα κόλπο ρε παιδία για μέγιστη απόδοση??  
Επισκέπτης

episkeptis1 έγραψε: Τρί Ιουν 03, 2025 8:38 am στο μήκος πείτε κάνα κόλπο ρε παιδία για μέγιστη απόδοση??  

βαλε δυναμιτη στο κωλο και θα φυγεις βολιδα. Τι κολπο να σου πουμε ρε φιλε αμα προνηθηκες θα το βγαλεις και στο κατω κατω σιγα το δυσκολο αθλημα. τα πιο απλα δεν μπορειτε να κανετε εδω ο αλλος δεν ειχε ξανακολυμπησει ποτε σε 50αρα πισινα και τον βγαλαν με το σωσσιβιο επειδη δεν ηξερε κολυμπι. ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΒΓΑ
episkeptis1

Δημοσίευση από episkeptis1 »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 03, 2025 11:46 am
episkeptis1 έγραψε: Τρί Ιουν 03, 2025 8:38 am στο μήκος πείτε κάνα κόλπο ρε παιδία για μέγιστη απόδοση??  

βαλε δυναμιτη στο κωλο και θα φυγεις βολιδα. Τι κολπο να σου πουμε ρε φιλε αμα προνηθηκες θα το βγαλεις και στο κατω κατω σιγα το δυσκολο αθλημα. τα πιο απλα δεν μπορειτε να κανετε εδω ο αλλος δεν ειχε ξανακολυμπησει ποτε σε 50αρα πισινα και τον βγαλαν με το σωσσιβιο επειδη δεν ηξερε κολυμπι. ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΒΓΑ

χαχχαχα  :lol:

guestepiskeptis

Δημοσίευση από guestepiskeptis »

το πιο δυσκολο απο ολα ειναι το μηκος

Επισκέπτης

guestepiskeptis έγραψε: Τρί Ιουν 03, 2025 1:38 pm

αμα σου φαινεται δυσκολο  ενα απο τα πιο ευκολα αθληματα μην πας να δωσεις τι αλλο να σου πω. Τι το δυσκολο εχει να παρεις φορας και ταχυτητα και να πεσεις στην αμμο με το ποπουδακι δεν μπορω να καταλαβω. Να φανταστω για να το λες αυτο απλα δεν εκανες προπονηση διαφορετικα αμα εκανες δεν βλεπω το λογο που σε δυσκολευει τοσο. Τελοςπαντων ο καθενας εχει την αποψη του και μενα με δυσκολευε το κολυμπι που εσενα μπορει να σου φαινεται αυτο ευκολο αλλα το περασα οχι μονο αυτο ολη την διαδικασια
guestepiskeptis

Δημοσίευση από guestepiskeptis »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 03, 2025 2:16 pm
guestepiskeptis έγραψε: Τρί Ιουν 03, 2025 1:38 pm

αμα σου φαινεται δυσκολο  ενα απο τα πιο ευκολα αθληματα μην πας να δωσεις τι αλλο να σου πω. Τι το δυσκολο εχει να παρεις φορας και ταχυτητα και να πεσεις στην αμμο με το ποπουδακι δεν μπορω να καταλαβω. Να φανταστω για να το λες αυτο απλα δεν εκανες προπονηση διαφορετικα αμα εκανες δεν βλεπω το λογο που σε δυσκολευει τοσο. Τελοςπαντων ο καθενας εχει την αποψη του και μενα με δυσκολευε το κολυμπι που εσενα μπορει να σου φαινεται αυτο ευκολο αλλα το περασα οχι μονο αυτο ολη την διαδικασια

εγω ειμαι αλλος οχι ο προηγουμενος που ρωτησε.απλα λεω οτι δεν ειναι ευκολο μη λεμε ο,τι θελουμε τωρα.να συμφωνησουμε οτι τα περισσοτερα θελουν προετοιμασια. ειδικα απο καποιον που δεν εχει τρεξει ουτε γυμναστει ποτε
SKS

Δημοσίευση από SKS »

Λέτε να έχουμε αποτελεσματα μέσα στον μήνα;

Επισκέπτης

SKS έγραψε: Τρί Ιουν 03, 2025 11:40 pm Λέτε να έχουμε αποτελεσματα μέσα στον μήνα;

τελος του μηνα λογικα αντε βαρια αρχες του αλλου αλλα δεν νομιζω να παει τον αλλο μηνα. Η καταταξη θα γινει τον Σεπτεβρη να ξερετε οποτε θα μας φαει  η βαρεμαρα ολο το καλοκαιρι μεχρι τοτε
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες