Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

edwww έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 4:52 pmΔια τού 25.
Για τον στρατό μιλάμε πάντα έτσι;
Επισκέπτης

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 4:55 pm
edwww έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 4:52 pmΔια τού 25.
Για τον στρατό μιλάμε πάντα έτσι;
Δηλ έχω 8 μήνες φύλαξης ευπαθών στον στρατό. Πως να βάλω ημέρες; Να το κάνω χ 25?
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

Έτσι υπολογίζονται οι ημέρες προϋπηρεσίας σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ.

Αυτά δεν τα αναφέρει πουθενά η προκήρυξη; Περίεργο μου φαίνεται.
Kwnstantina

Δημοσίευση από Kwnstantina »

FF24 έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 2:41 am
Kwnstantina έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 12:33 am Αυτοί που δε καλέστηκαν για δικαιολογητικά είναι επειδή βάση μορίων - ειδικών κατηγοριών - εντοπιότητας - περιοχές που δήλωσαν είναι πιο κάτω από αυτούς τους 7.000 που κάλεσαν με βάση τις ηλεκτρονικές αιτήσεις των στοιχείων που δήλωσαν! Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο τίποτα πιο απλό!
Δεν ξέρω τι κάνετε με την ζωή σας μερικοί/ες... Πραγματικά δεν ξέρω. Δεν υπολόγισε κανένας τα μόρια, καμία επιτροπή. Είναι ευνόητο διότι αν κοιτάξει κανείς στο excel τους αριθμούς μητρώου αίτησης θα καταλάβει ότι έχουν μπει με φθίνουσα σειρά. Δηλαδή αυτοί οι αριθμοί καθορίστηκαν βάσει της χρονικής στιγμής που οριστικοποιήθηκαν οι αιτήσεις του καθενός από εμάς. Με πιο απλά λόγια, οι αιτήσεις που είχαν (σύμφωνα με την επιτροπή) λάθη ή ασάφειες, βγήκαν άκυρες. Δεν καταλαβαίνω μερικοί πως λέτε τέτοιες ανακρίβειες με σιγουριά. Αν δεν είστε σίγουροι να μην μιλάτε. Μπερδεύετε τον κόσμο. Ο υπολογισμός των μορίων θα γίνει στην επόμενη φάση. Πιστεύω και εγώ ότι ήταν ατόπημα που δεν υπήρχε excel με τις απορριφθείσες αιτήσεις. Εγώ προσωπικά πέρασα (έγινε απλά δεκτή η αίτηση μου αφού δεν βρέθηκε κάποια ασάφεια σε αυτήν σύμφωνα με την επιτροπή) με 866 μόρια ΔΕ εμπειρία σε ειδική κατηγορία με άτομα που έχουν αναπηρία. Καλή τύχη στους επιτυχόντες, καλή τύχη στις επόμενες προκηρύξεις στους υπόλοιπους, να μην τα παρατάει κανείς.
Μηδέν γνώσεις περί του θέματος! Για να καταλάβεις πως λειτουργεί το σύστημα η πλατφόρμα του ΑΣΕΠ χρησιμοποιήθηκε για να γίνει η καταμέτρηση των μορίων βάση των στοιχείων που δήλωσαν όλοι στις αιτήσεις τους! Το δεύτερο στάδιο είναι αυτό που καλούν για δικαιολογητικά για να δουν αν ισχύουν όντως αυτά που δήλωσαν και να βγουν οι προσωρινοί πίνακες. Προφανως ο αριθμός του μητρώου των συμμετεχόντων είναι με αύξουσα σειρά αλλά αυτοί είναι οι 7.000 που προηγούνται από τους υπόλοιπους! Αλίμονο αν ο ΑΣΕΠ καλούσε τυχαία επιλογή τόσα άτομα! Έλεος με αυτά που λέτε μερικοί!
MaxRockatansky
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από MaxRockatansky »

Η μία λέει θα ακυρωθούν οι προσλήψεις των μόνιμων και ο άλλος ότι θα τιναχθεί η προκήρυξη στον αέρα.:lol::lol: Με αυτήν την ελπίδα να κοιμαστε κομπλεξικοι ελληνεζοι
PETR

Δημοσίευση από PETR »

Αριθμός στρατολογικού μητρώου είναι για αυτούς που δήλωσαν ειδικές δυνάμεις; Επίσης την υπεύθυνη δήλωση για το πιστοποιητικό τύπου Α την κάνουν πάλι τα ίδια άτομα εννοώ ειδικές δυνάμεις κτλ; Ευχαριστώ
Kwnstantina

Δημοσίευση από Kwnstantina »

MaxRockatansky έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 6:02 pm Η μία λέει θα ακυρωθούν οι προσλήψεις των μόνιμων και ο άλλος ότι θα τιναχθεί η προκήρυξη στον αέρα.:lol:lol: Με αυτήν την ελπίδα να κοιμαστε κομπλεξικοι ελληνεζοι
Καλά εσύ βλέπεις κύκλους και πάνε κάπως έτσι😂😂😂😂
Giannis4568

Δημοσίευση από Giannis4568 »

Παιδια στην αιτηση που γραφουμε τα δικαιολογητικα, κατω κατω εχει ενα κουτι που λεει το ΑΣΜ και τη στρατολογικη υπηρεσια.
Αυτο το συμπληρωουμε ολοι; Δηλαδη βαζουμε το ΑΣΜ που ειχαμε οταν ημασταν φανταροι?
MaxRockatansky
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Kwnstantina έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 6:28 pm
MaxRockatansky έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 6:02 pm Η μία λέει θα ακυρωθούν οι προσλήψεις των μόνιμων και ο άλλος ότι θα τιναχθεί η προκήρυξη στον αέρα.:lol:lol: Με αυτήν την ελπίδα να κοιμαστε κομπλεξικοι ελληνεζοι
Καλά εσύ βλέπεις κύκλους και πάνε κάπως έτσι😂😂😂😂
Ναιιιι ναιιι Αγγελικούλα μου :lol::lol::lol::lol:
Επισκέπτης

Κάνε μας τη χάρη ρε βρωμιαρη πως θα μας σχολιάσεις κιολας
Επισκέπτης

Kwnstantina έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 5:32 pm
Kwnstantina έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 12:33 am Αυτοί που δε καλέστηκαν για δικαιολογητικά είναι επειδή βάση μορίων - ειδικών κατηγοριών - εντοπιότητας - περιοχές που δήλωσαν είναι πιο κάτω από αυτούς τους 7.000 που κάλεσαν με βάση τις ηλεκτρονικές αιτήσεις των στοιχείων που δήλωσαν! Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο τίποτα πιο απλό!
Δεν ξέρω τι κάνετε με την ζωή σας μερικοί/ες... Πραγματικά δεν ξέρω. Δεν υπολόγισε κανένας τα μόρια, καμία επιτροπή. Είναι ευνόητο διότι αν κοιτάξει κανείς στο excel τους αριθμούς μητρώου αίτησης θα καταλάβει ότι έχουν μπει με φθίνουσα σειρά. Δηλαδή αυτοί οι αριθμοί καθορίστηκαν βάσει της χρονικής στιγμής που οριστικοποιήθηκαν οι αιτήσεις του καθενός από εμάς. Με πιο απλά λόγια, οι αιτήσεις που είχαν (σύμφωνα με την επιτροπή) λάθη ή ασάφειες, βγήκαν άκυρες. Δεν καταλαβαίνω μερικοί πως λέτε τέτοιες ανακρίβειες με σιγουριά. Αν δεν είστε σίγουροι να μην μιλάτε. Μπερδεύετε τον κόσμο. Ο υπολογισμός των μορίων θα γίνει στην επόμενη φάση. Πιστεύω και εγώ ότι ήταν ατόπημα που δεν υπήρχε excel με τις απορριφθείσες αιτήσεις. Εγώ προσωπικά πέρασα (έγινε απλά δεκτή η αίτηση μου αφού δεν βρέθηκε κάποια ασάφεια σε αυτήν σύμφωνα με την επιτροπή) με 866 μόρια ΔΕ εμπειρία σε ειδική κατηγορία με άτομα που έχουν αναπηρία. Καλή τύχη στους επιτυχόντες, καλή τύχη στις επόμενες προκηρύξεις στους υπόλοιπους, να μην τα παρατάει κανείς.
Μηδέν γνώσεις περί του θέματος! Για να καταλάβεις πως λειτουργεί το σύστημα η πλατφόρμα του ΑΣΕΠ χρησιμοποιήθηκε για να γίνει η καταμέτρηση των μορίων βάση των στοιχείων που δήλωσαν όλοι στις αιτήσεις τους! Το δεύτερο στάδιο είναι αυτό που καλούν για δικαιολογητικά για να δουν αν ισχύουν όντως αυτά που δήλωσαν και να βγουν οι προσωρινοί πίνακες. Προφανως ο αριθμός του μητρώου των συμμετεχόντων είναι με αύξουσα σειρά αλλά αυτοί είναι οι 7.000 που προηγούνται από τους υπόλοιπους! Αλίμονο αν ο ΑΣΕΠ καλούσε τυχαία επιλογή τόσα άτομα! Έλεος με αυτά που λέτε μερικοί!
To θέμα ειναι ότι κάλεσα άτομα που έχουν δηλώσει ως προυθπηρεσίθα ότι νάναι και χωρίς αυτή έχουν λιγότερα μόρια από άλλους που έμειναν εκτός...
DIMITRA91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRA91 »

Venom94 έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 3:18 pm
DIMITRA91 έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 3:11 pm Μόλις μου είπε γνωστή μου ότι την κάλεσαν στους ΠΕ. Έχει τελειώσει παιδαγωγικό και δήλωσε ως εμπειρία το μέγιστο των 84 μηνών που διοριζόταν ως αναπληρωματική δασκάλα και συν 100 μόρια από μεταπτυχιακό που έχει στην ειδική αγωγή (μαθητές ΑΜΕΑ) .
Εδώ αμφιβάλλω αν κρίνει η επιτροπή συναφή την δική μου επαγγελματική ιδιότητα που είναι δημόσια διοίκηση, σιγά μη θεωρήσουν συναφή εμπειρία τον δάσκαλο και την νηπιαγωγό.
Καταλαβαίνετε τώρα πόσο λάθος εξαρχής δομημένη είναι αυτή η προκήρυξη.
Μια δασκάλα μπήκε στους πίνακες επειδή είναι 30αρα και όπως είναι λογικό πρόλαβε με τα χρόνια να μαζέψει μόρια κι ένας 25αρης νομικός που είναι η απόλυτη συνάφεια σε πτυχίο ΑΕΙ δεν μπήκε γιατί απλά είναι 25 ετών και δεν πρόλαβε να μαζέψει μόρια.
Όταν χτυπιομουν εγώ να παραμείνει ο γραπτός διαγωνισμός, δεν υπάρχει τίποτα πιο αξιοκρατικό από τον γραπτό.
Ο Φλωρίδης το έκανε σαν τον Καραμανλή με τα τρένα πριν την τραγωδία των Τεμπών. Και οι 2 διασφαλίζουν στα λόγια μόνο το ορθό, ψεύδονται ασυστολα και στην τελική την πληρώνουν ποικιλοτρόπως οι Έλληνες.
Σιχαθηκα με αυτό το κράτος.

Αν επιτρέπεται έχεις καλεστεί για αποστολή δικαιολογητικών εσύ;
Ναι έχω κληθεί.
MaxRockatansky
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 6:52 pm Κάνε μας τη χάρη ρε βρωμιαρη πως θα μας σχολιάσεις κιολας
Τράβα γαμησου μωρη κομπλεξικη πουστρα
Επισκέπτης

Φτιάξτε ένα νήμα καινούργιο ρε μάγκες κάποιος να μπαίνουμε να συζητάμε αν είναι όσοι μόνο δεν κληθήκαμε να δώσουμε δικαιολογητικά στους πίνακες και έχουμε υψηλά μόρια. Μην ενοχλούμε τα παιδιά εδώ που έχουν απορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά τους ούτε άλλους καλοπροαίρετους που ασχολούνται μαζί μας.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 6:59 pm
Kwnstantina έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 5:32 pm

To θέμα ειναι ότι κάλεσα άτομα που έχουν δηλώσει ως προυθπηρεσίθα ότι νάναι και χωρίς αυτή έχουν λιγότερα μόρια από άλλους που έμειναν εκτός...
Γι'αυτό κάλεσαν τόσους πολλούς, για 400 θέσεις που είναι η ΔΕ κατηγορία αντιστοιχούν 18 άτομα για μια θέση, έχουν υπολογίσει ότι πολλές αιτήσεις θα είναι άκυρες, πολλοί θα κοπούν στα αθλήματα πολλοί έχουν δηλώσει ότι να ναι μέσα στις αιτήσεις! Αλλά αναλογικά 1 στους 18 για κάθε θέση πίστεψε με θα βρεθεί να είναι σε όλα εντάξει ώστε να περάσει. Ε αυτός ο ένας στους 18 είναι ήδη μοριακά πιο πάνω από τους υπόλοιπους που έμειναν εκτός των 7.000, καταλαβαίνεις τι εννοώ;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες