Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Turbo96

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Turbo96 »

Ότι ακούγεται πάντως ακούγεται και από υψηλόβαθμα στελέχη τής πολιτικής προστασίας και υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ. Το μόνο επίφοβο είναι ότι δεν υπάρχει στον προϋπολογισμό κάτι, δεν ξέρω πως μπορεί να το παρακάμψει αυτό ο Χρυσοχοΐδης.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Turbo96 έγραψε: Δευ Ιαν 15, 2024 6:57 pm Ότι ακούγεται πάντως ακούγεται και από υψηλόβαθμα στελέχη τής πολιτικής προστασίας και υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ. Το μόνο επίφοβο είναι ότι δεν υπάρχει στον προϋπολογισμό κάτι, δεν ξέρω πως μπορεί να το παρακάμψει αυτό ο Χρυσοχοΐδης.
Γτ το 19 υπήρχε που έβγαλαν την προκ για 1500 ατομα?
Επισκέπτης

Turbo96 έγραψε: Δευ Ιαν 15, 2024 6:57 pm Ότι ακούγεται πάντως ακούγεται και από υψηλόβαθμα στελέχη τής πολιτικής προστασίας και υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ. Το μόνο επίφοβο είναι ότι δεν υπάρχει στον προϋπολογισμό κάτι, δεν ξέρω πως μπορεί να το παρακάμψει αυτό ο Χρυσοχοΐδης.
μπορει να περισσεψουν λεφτα απο κατι αλλο Πχ απο κανενα ΕΣΠΑ η τιποτα αλλο ευρωπαικο! Λεω εγω τωρα μαμακιες οτι μου ρθει δε ξερω!
Turbo96

Δημοσίευση από Turbo96 »

Μωρέ λεφτά έχουν αβερτα να σπαταλήσουν. Το θέμα είναι να θελήσουν να τα χαλάσουν για τους ειδικούς φρουρούς γιατί έχουν εστιάσει στους ΕΠΟΠ και φέτος και του χρόνου και γενικώς στον εξοπλισμό των ενόπλων δυνάμεων.
Επισκέπτης

Turbo96 έγραψε: Τρί Ιαν 16, 2024 5:45 am Μωρέ λεφτά έχουν αβερτα να σπαταλήσουν. Το θέμα είναι να θελήσουν να τα χαλάσουν για τους ειδικούς φρουρούς γιατί έχουν εστιάσει στους ΕΠΟΠ και φέτος και του χρόνου και γενικώς στον εξοπλισμό των ενόπλων δυνάμεων.
μωρε οι εποπ και οι ενοπλες δυναμεις ειναι και λογικο αυτο με τη δημοτικη αστυνομια για να κοβει κλησεις και να ελεγχει τα μαγαζια ενω υπαρχουν τμηματα αστυνομικα της ελ ας στο νομο αττικης που κλεινουν το βραδυ... Αυτο ειναι απο τα αγραφα!
Turbo96

Δημοσίευση από Turbo96 »

Θα έχουμε νέα μετά τις κρίσεις πιστεύω.Hellas έχεις κάποιο νέο?
Hellas24

Δημοσίευση από Hellas24 »

Χθες ρώτησα πάλι τι παίζεται με τις προκηρύξεις κλπ
Στο πρόσφατο διάστημα δεν θα γίνει προκήρυξη για ΕΦ
Πρώτα πρέπει να τελειώσει η προκήρυξη για την Δημοτική και την Δικαστική αστυνομία η οποία θα κρατήσει καιρό ακόμα
ΑΝ γίνει προκήρυξη για ΕΦ θα γίνει Ιούνιο - Σεπτέμβριο
Ναι είναι μεγάλο διάστημα αλλά ΑΝ γίνει... Έτσι θα γίνει
Και ειδικά τώρα που άλλαξε η διοίκηση θα πρέπει να δουν τι ελλείψεις υπάρχουν
Turbo96

Δημοσίευση από Turbo96 »

Μωρέ ας πάρει φέτος και ας πάρει και τον Δεκέμβρη που λέει ο λόγος αρκεί να πάρει. Το να βγάλει το καλοκαίρι είναι το πιο λογικό και το πιο βολικό για όλους νομίζω. Η δικαστική και η Δημοτική δεν θα αργήσουν πολύ θα τελειώσει με τίς προσλήψεις και μετά θα είναι πιο άνετα. Απλά έχει ευρωεκλογές το καλοκαίρι δεν ξέρω αν θα τα τρεναρει όλα και κατά πόσο θα επηρεάσει γιατί φέτος με τίς εκλογές πχ άργησαν πάρα πολύ και οι ΕΠΟΠ.
Hellas24

Δημοσίευση από Hellas24 »

Μακάρι φίλε μου
Μακάρι να πάρει να γελάσει το χειλάκι μας
MAJOR

Δημοσίευση από MAJOR »

Hellas24 έγραψε: Τρί Ιαν 16, 2024 6:04 pm Χθες ρώτησα πάλι τι παίζεται με τις προκηρύξεις κλπ
Στο πρόσφατο διάστημα δεν θα γίνει προκήρυξη για ΕΦ
Πρώτα πρέπει να τελειώσει η προκήρυξη για την Δημοτική και την Δικαστική αστυνομία η οποία θα κρατήσει καιρό ακόμα
ΑΝ γίνει προκήρυξη για ΕΦ θα γίνει Ιούνιο - Σεπτέμβριο
Ναι είναι μεγάλο διάστημα αλλά ΑΝ γίνει... Έτσι θα γίνει
Και ειδικά τώρα που άλλαξε η διοίκηση θα πρέπει να δουν τι ελλείψεις υπάρχουν
Ναιιι Το θέμα είναι να μάθουμε αν έχουν σκοπό όντως να πάρουνε ΕΦ εντός του ετους
Pyrovolo24

Δημοσίευση από Pyrovolo24 »

Επιβεβαιώνω, θα πάρει ειδικούς φρουρούς ο Μιχάλης και θα αυξηθεί και το όριο ηλικίας.
Και συμβασιούχους Συνοριοφυλακες θα πάρει.
kwlotoumpas

Δημοσίευση από kwlotoumpas »

Pyrovolo24 έγραψε: Τρί Ιαν 16, 2024 10:20 pm Επιβεβαιώνω, θα πάρει ειδικούς φρουρούς ο Μιχάλης και θα αυξηθεί και το όριο ηλικίας.
Αν δεν τρολλάρεις τι πηγή έχεις; Παρεμπιπτόντως συνοριοφύλακες έχουν πει από το 2023 ότι θα πάρουν οπότε για συνοριοφύλακες δεν είναι απίθανο.
kwlotoumpas

Δημοσίευση από kwlotoumpas »

Pyrovolo24 έγραψε: Τρί Ιαν 16, 2024 10:20 pm Επιβεβαιώνω, θα πάρει ειδικούς φρουρούς ο Μιχάλης και θα αυξηθεί και το όριο ηλικίας.
Επίσης το όριο ηλικίας ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ανέβει. Ποιά είναι η πηγή σου για όλα αυτά;
Επισκέπτης

οταν λες θα αυξηθει ποσο θα αυξηθει δηλαδη; Σαν της δικαστικη και της δημοτικης; Η λιγοτερο?
Επισκέπτης

kwlotoumpas έγραψε: Τρί Ιαν 16, 2024 10:25 pm
Επίσης το όριο ηλικίας ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ανέβει. Ποιά είναι η πηγή σου για όλα αυτά;
ενταξει να ειμαστε και λιγο σοβαροι στις ερωτησεις μας οποια κι αν ειναι η πηγη του δεν προκειται να μας πει... Κι εγω καποτε επι πασοκ... Πριν 20 χρονια μιλαμε τωρα... Που ηξερα τι θα γινει πριν γινει ελεγα κοιταξτε θα γινει αυτο... Αλλα ποτε δεν ελεγα πχ "μου το ειπε ο τσοχατζοπουλος... " δεν λεγονται αυτα!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες