ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις πληροφορίες να είστε καλά καλή επιτυχία να έχετε
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Πώς πήγαν τα αθλήματα σήμερα, ήταν ελαστικοί ή όχι?
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Ελπίζω αν και ως επιτυχών, να είναι αυστηροί στα αθλήματα.
Μερικά άτομα δεν είναι σε κατάσταση να περάσουν (ούτε σε αθλητικη, και κάποια ούτε σε ψυχοτεχνική). Αν δεν μπορέσουν με προπόνηση να τρέξουν, στην δουλειά πως;
Αν γίνουν τα αθλητικά αύριο θα σας πω αλλιώς αργότερα. Υγιειονομικα δεν ελέγχουν βάρος, υψος κτλπ.10 λεπτά ουσιαστικά η διαδικασία.
Μερικά άτομα δεν είναι σε κατάσταση να περάσουν (ούτε σε αθλητικη, και κάποια ούτε σε ψυχοτεχνική). Αν δεν μπορέσουν με προπόνηση να τρέξουν, στην δουλειά πως;
Αν γίνουν τα αθλητικά αύριο θα σας πω αλλιώς αργότερα. Υγιειονομικα δεν ελέγχουν βάρος, υψος κτλπ.10 λεπτά ουσιαστικά η διαδικασία.
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Νοημοσύνη έγραψε:Ελπίζω αν και ως επιτυχών, να είναι αυστηροί στα αθλήματα.
Τι ελεγχουν στα υγειονομικα;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 16
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Νοημοσύνη έγραψε:Ελπίζω αν και ως επιτυχών, να είναι αυστηροί στα αθλήματα.
Τι εννοείς είναι άτομα σε δραματική κατάσταση;
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Δραματική κατάσταση είναι πολύ λίγες περιπτώσεις. Έτσι θέλω να πιστεύω. Απλά μερικά άτομα έχουν πολύ αέρα μέσα στο κεφάλι τους. Ελπίζω να κοπούν οι αλαζόνες στα αθλητικα.
Απλά στα ψυχοτεχνικά εάν κοβοσουν στην ομαδική συνέντευξη, πέρναγες και ατομική. Είχες δεύτερη και τρίτη ευκαιρία. Έπρεπε να εισουν ή πολύ αγχωμενος ή για το Δρομοκαΐτειο για να μην περάσεις.
Εγώ από την ομαδική πέρασα και έφυγα.1 λεπτό μίλησα συνολικά στην ομαδική. Άλλοι που έδιναν περίεργες απαντήσεις, ξαναεδιναν ατομική.
Απλά στα ψυχοτεχνικά εάν κοβοσουν στην ομαδική συνέντευξη, πέρναγες και ατομική. Είχες δεύτερη και τρίτη ευκαιρία. Έπρεπε να εισουν ή πολύ αγχωμενος ή για το Δρομοκαΐτειο για να μην περάσεις.
Εγώ από την ομαδική πέρασα και έφυγα.1 λεπτό μίλησα συνολικά στην ομαδική. Άλλοι που έδιναν περίεργες απαντήσεις, ξαναεδιναν ατομική.
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Δεν είναι κανείς από τους πρώτους 120 να μας πει για τα αθλήματα που έδιναν?
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Τι ακριβώς σας ρώτησαν στην ομαδική ... Και γενικά μπορείς να περιγράψεις την όλη διαδικασία
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Ότι και να σου πω θα είναι ψέμα. Στον καθένα έκαναν ερωτήσεις ανάλογα με την αυτοβιογραφία του. Σε κανέναν δεν έκαναν ίδιες ερωτήσεις. Ίσως σε ρωτήσουν γιατί θέλεις να μπεις στην αστυνομία.
Το σίγουρο ήταν αυτοβιογραφία και σε ρωτούσαν ανάλογα.
Το σίγουρο ήταν αυτοβιογραφία και σε ρωτούσαν ανάλογα.
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Να σε καλά φίλε. Καλή επιτυχία αύριο με τα αθλήματα και καλά αποτελέσματα να έχεις !
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Επίσης.
Ότι σάιτ βλέπω λέει για βροχή. Αν κρατήσει ο καιρός μέχρι τις 12 χωρίς βροχή, όλα καλά. Είχα κάνει κάποτε τρέξιμο με βροχή και είναι πολύ ενοχλητικό.
Ότι σάιτ βλέπω λέει για βροχή. Αν κρατήσει ο καιρός μέχρι τις 12 χωρίς βροχή, όλα καλά. Είχα κάνει κάποτε τρέξιμο με βροχή και είναι πολύ ενοχλητικό.
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Όσοι κόβονται στα αθλήματα, θα έχουν άλλη μια ευκαιρία ;
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Μονο σε περιπτωση τραυματισμου σου δινουν δευτερη ευκαιρια, που σημαινει οτι αν δεις να μην τα καταφερνεις σε κατι προφασιζεσαι εναν τραυματισμο. Εννοειται βεβαια οτι εχεις τα ορια και απλα σου παρουσιαστηκε καποια ατυχια οπως πχ καποιο παραπατημα στο 100αρι.Silva12 έγραψε:Όσοι κόβονται στα αθλήματα, θα έχουν άλλη μια ευκαιρία ;
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Απλά εγώ έμαθα ότι όλοι όσοι κόπηκαν αυτές τις μέρες πήραν δεύτερη ευκαιρία... Άρα μάλλον την δίνουν έτσι κι αλλιώς για να βοηθήσουν. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό αυτο
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Silva12 έγραψε:Απλά εγώ έμαθα ότι όλοι όσοι κόπηκαν αυτές τις μέρες πήραν δεύτερη ευκαιρία... Άρα μάλλον την δίνουν έτσι κι αλλιώς για να βοηθήσουν. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό αυτο
Μας δουλεύεται ρε τι δεύτερη ευκαιρία σιγά μην παίξουν και με τις κούκλες στο τέλος...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες