Μην καις άλλο τον ήδη καμένο σου εγκέφαλο αγορίνα. Διάβασε την προκήρυξη του 2018 για να λάβεις τις απαντήσεις μόνος σου. Νομίζω ότι εμείς σε καλύψαμε και με το παραπάνω, δεν καταλαβαίνω που μπερδεύεσαι. Καλή ανάγνωση λοιπόν.
ΔΥΚ την εχω διαβάσει και τα έχω δει... Απλά άλλος λέει 110 το απολυτήριο λυκείου άλλος λέει επί 55 τον βαθμό της πιστοποιήσης άλλος λέει +150 επηδη πηγές ΙΕΚ... Είμαι που είμαι από το πρωί στην δουλειά και είμαι άυπνος με κάψατε και τον εγκέφαλο
Ρε φιλε ξεχνα το απολυτηριο λυκειου.Εφοσον εχεις πιστοποιηση ιεκ στελεχος ασφαλειας, συμμετεχεις με αυτο ως κυριο προσον, δηλαδη προηγεισαι απο τους αποφοιτους λυκειου.
Κανε το βαθμο πιστοποιησης επι 55, υπολογισε την εμπειρια σου με 7 μορια ανα μηνα, συν τα 70 μορια απο το προφισενσι.
Να σημειώσω ότι στην 8κ 2021 η μοριοδοτηση για την άριστη γνώση ξένης γλώσσας πιάνει πλέον 90 μόρια από 70 και αντίστοιχη αύξηση έχει και η πολύ καλή γνώση. Λογικά θα εφαρμοστεί και στην 9κ αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Οκτ 30, 2021 11:42 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νέμεσις έγραψε:Να σημειώσω ότι στην 8κ 2021 η μοριοδοτηση για την άριστη γνώση ξένης γλώσσας πιάνει πλέον 90 μόρια από 70 και αντίστοιχη αύξηση έχει και η πολύ καλή γνώση. Λογικά θα εφαρμοστεί και στην 9κ αυτό.
Αυτό η αλήθεια είναι δε το ήξερα ότι άλλαξε, πάντως θα μπούνε κ β επικουρία νομίζω 6κ ο τελευταίος είχε 1200+μόρια, λογικά τώρα ίσως ανέβουν οι βάσεις
Αφού λύθηκε το πρόβλημα με την προκήρυξη πάνω κάτω ξέρουμε πότε θα βγει ! Ας. Μιλήσουμε για μοριοδότηση πείτε ιδανικά μόρια για β επικουρια για αρχίζουμε να ελπίζουμε εγώ πιστεύω από 1100 +
Νέμεσις έγραψε:Να σημειώσω ότι στην 8κ 2021 η μοριοδοτηση για την άριστη γνώση ξένης γλώσσας πιάνει πλέον 90 μόρια από 70 και αντίστοιχη αύξηση έχει και η πολύ καλή γνώση. Λογικά θα εφαρμοστεί και στην 9κ αυτό.
Αιτήσεις από Νοέμβριο, υπομονή θα βγει κ το φεκ, τώρα για μόρια βέβαια προβλέψεις κάνουμε, ένα φιλαράκι με ρώτησε αν με 875 μόρια περνάει του είπα όχι αλλά λέω ρίξε την αίτηση σιγά, προσωπικά θεωρώ από 1200 και πάνω στη β επικουρία θα ναι η βάση