Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
Σχετικά με εκπαίδευση, ποτε θεωρείτε ότι θα γίνει (καλά εκτιμήσεις κάνουμε ολοι), επίσης για το μισθό ξέρετε κάτι όπως ρώτησε και ένα παιδί;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 190
Με κάθε επιφύλαξη νομίζω ο βασικός μισθός για μισθολογικό κλιμάκιο 0 στην ΤτΕ για κύριο προσωπικό είναι 950 ευρώ. Σ αυτόν όμως προστίθενται και τα επιδόματα όποτε ανάλογα και τι έχει ο καθένας θα βγει ο τελικός μισθός.
Ευχαριστούμε για την πληροφορία κράτος!
Δηλαδή βγαίνει πάνω από 1100;
Μπορεί μου πει κάποιος πως γίνεται με 6 μήνες δουλειά εποχικού πυροσβέστη να παίρνει 400 μόρια; Τι φωτογραφική μοριοδότηση είναι αυτή. Πρέπει όλοι να κάνουμε ενστάσεις, με τα τηλέφωνα δεν γίνεται κάτι
με τιποταspyros94 έγραψε:Εγώ που ειμαι στους επιτυχόντες της Αθήνας, το βρίσκεται εφικτό να βρεθούν καμία 10αριά άτομα με ενστάσεις να μας περάσουν;
Λοιπόν ακουστε λίγο τι γίνεται με τις εντάσεις, ελέγχουν ξανά τους πίνακες και την μοριοδοτηση των επιτυχόντων και των επιλαχόντων. Όσοι επιτυχόντες έχουν αποκτήσει με νόμιμο τρόπο και εγκυρο τα προσόντα τους δεν έχουν να φοβούνται τίποτα, απολύτως τίποτα. Απλά στις ενστάσεις γίνεται άλλος ένας έλεγχος και κοιτάνε αν όλα τα πρόσόντα και τα πτυχία είναι νόμιμα και έγκυρα και όχι πλαστά ! Καλή συνέχεια σε όλους αθλήματα και καρτελες κλπ κλπ θα μας πούνε πότε θα είναι δεν υπάρχει λόγος βιασυνης και άγχους. Α και κάτι άλλο αυτός ο πινικας που έχει βγει είναι με τα Προσωρινά αποτελέσματα, μετά τις ενστάσεις και το ελγχο που θα ξαναγίνει θα βγουν οι τελικοί πίνακες διότι μπορεί να έχουν γίνει κάποια λάθη στην τοποθέτηση της πόλης ή κάποια λάθος μοριοδοτηση κλπ, κλπ.
Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση, εγώ που είμαι Ειδικος φρουρος και έχω 5ετη σύμβαση θα πρέπει να πληρώσω μεγάλο πρόστιμο για να μπορέσω να σπάσω την σύμβαση ; Διότι ρώτησα το νομικό τμήμα της αστυνομίας και μου είπε ότι για τους Σφοχ είναι πολύ μικρό το ποσό που πρέπει να δώσουν γιατί εχουν ενός έτους σύμβαση σε αντίθεση με εμένα και κάτι άλλα παιδιά που έχουμε υπογράψει για 5 χρόνια. Γνωρίζει κανείς κάτι επιπλέον ώστε αναφορά το ποσό πληρωμής ώστε να μπορέσω να παραιτηθώ ; Άκουγα κάτι τρελά για 30.000-35.000 χιλιάδες ? για αυτό και ταράχτηκα.
Ε δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί να σ απαντήσει από εκεί από την υπηρεσία σου; Εννοώ ότι αν προβείς σε παραίτηση δεν θα ξέρεις από πριν πόσα θα χρειαστεί να πληρώσεις;
Τι είναι για σένα 35 χιλιάδες ρε csi και 10.000 η ς. Φ σιγα τα λεφτά
Δεν ειναι τοσο μεγαλο το προστιμο!3000ε για καθε χρονο υπηρεσιας ειναι νομιζω!
ΓΚΑΝΙΑΝ έγραψε:Μπορεί μου πει κάποιος πως γίνεται με 6 μήνες δουλειά εποχικού πυροσβέστη να παίρνει 400 μόρια; Τι φωτογραφική μοριοδότηση είναι αυτή. Πρέπει όλοι να κάνουμε ενστάσεις, με τα τηλέφωνα δεν γίνεται κάτι
Και 2 μήνες δουλειά του ς. Φ ορισμένου χρόνου από την ε. Ε να του δίνει 400 μόρια και το δικαίωμα να κάνει χαρτιά Παρε τηλ στην στην προκήρυξη για παράπονα και στείλε μ και προσωπικό να σ πω
Απλα να ξέρετε δεν ξερω αν κάποιος μπορούσε να δηλώσει όσες πόλης ήθελε τελικά να ξέρετε γτ πολλοί δεν έχουν δηλώσει κ της 11 περιοχές αρα ειν υποψήφιοι μονο εκει που δήλωσαν. Αν αλλάξει κάτι και στα τελικά αποτελέσματα δηλωθούν αυτόματα σε όλες της περιοχές θα αλλάξει κατα πολύ η σειρά
Μιλάμε για Αθήνα 1009 στην Α και Θεσσαλονίκη 952 και πάει λέγοντας σε όλες της πόλης... Δλδ όσοι πιάσατε τα μόρια της Αθήνας κ δεν την βάλατε στην λίστα πάει χαμένο
Πιστεύεται αυτη την εβδομαδα να δώσουν υγειονομικές καρτέλες να παμε για εξετασεις; Η μετα τους τελικούς πινακες?
Ο. Π. Κ. Ε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες