Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
Καλησπέρα! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Γνωρίζει κάποιος αν η πρόσληψη των συνοριοφυλακων, θα γίνει μέσω ΑΣΕΠ όπως στους ειδικούς φρουρούς; Επίσης, θα ισχύουν τα ίδια κριτήρια για τα μόρια (δίπλωμα, απολυτήριο κτλ) ; Ευχαριστώ!
Θα γινει ακριβως οπως οι ειδικοι φρουροι ... Λογικα και τα κριτηρια ιδια θα ειναι.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 207
Εν τω μεταξύ όλες οι προκηρυξεις ήταν εκτός ΑΣΕΠ και ο άλλος λέει εντός ΑΣΕΠ
Υπό την εποπτεία ΑΣΕΠ είναι το σωστό!
Γνωρίζουμε μήπως ποτέ περίπου θα βγει ; Επίσης έχω ακόμα μια απορία. Αν θα βγει και για συνοριαφυλακες και για ειδικούς φρουρούς και επίσης αν στους συνοριοφυλακες, θα ζητάνε για όλες τις περιοχές εντοπιότητα γιατί άκουσα πως θα πάρουν πάλι σε νησιά πέρα από Έβρο Ροδόπη καβάλα.
Λογικα η προκηρυξη για τους ΣΦ θα βγει εως τελη Φεβρουαριου. Για τα υπολοιπα που ρωτας αγνωστο...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 207
BilD έγραψε:Υπό την εποπτεία ΑΣΕΠ είναι το σωστό!
Και το ακόμα πιο σωστό είναι οι άσχετοι που δν έχουν τι να κάνουν κ τους τρώει η ανεργία να κάνουν κάποια άλλη δουλειά και όχι να πουν δε πάω να γίνω σφ εφ εποπ ΟΒΑ κλπ απλά επειδή δε βρίσκω δουλειά και να τρώνε θέσεις από άτομα τα οποία γουστάρουν να κάνουν αυτές τις δουλειες. Δν ξέρουν τα βασικά και ξυπνησαν και θέλουν και αστυνομίες
Papercut, σε περίπτωση που αναφέρεσαι σε εμένα στο ότι ξύπνησα και θέλω να μπω αστυνομία, εποπ κτλπ και ότι δεν έχω δουλειά, θα σου πρότεινα καλύτερα να μη λες πράγματα για άτομα που δε γνωρίζεις και απλά γράφεις ένα μήνυμα που σου ήρθε. Δε θα εμβαθύνω περισσότερο να εξηγήσω το τι εννοώ, διότι δεν υπάρχει λόγος.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Καλησπέρα, καλή χρονιά! Γνωρίζει κάποιος αν στην προκήρυξη που θα βγει μεχρι τελη Φεβρουαρίου για σφ θα πάρουν παλι στην λεσβο;
Οχι. Αυτη που προκειται να βγει τωρα θα ειναι μονο για Εβρο, Ροδοπη, Καβαλα.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 242
Και πιο ύστερα Για την Αττική... Αλλα πιστεύω σίγουρα νησιά μέχρι το καλοκαίρι... !
Μια ερώτηση από περιέργεια μήπως κάποιος γνωρίζει. Υπολογίζω το μόρια μου στα 2500. Πιστεύεται πως είναι καλά για συνοριαφυλακες;
Πιστεύω ότι είναι καλά αν δεν έχει εντοπιότητα. Αν είσαι του 95 που γράφεις στο όνομα σου. Αν υπάρχει οικονομική δυνατότητα κ δεν έχεις βγάλε ένα διπλωμα μηχανής η γ κατηγορίας. Σε περνει ακόμη!
Ο. Π. Κ. Ε
Από όσο έχω διαβάσει, εντοπιότητα θα έχει μόνο στον Έβρο και εκεί απλά τα άτομα από Έβρο, θα έχουν παραπάνω μόρια. Νομίζω δε θα σου αφαιρεί το δικαίωμα να κάνεις τα χαρτιά σου, απλα τα άτομα από Έβρο, θα έχουν έξτρα μόρια. Για Καβάλα και Κομοτηνή, γνωρίζω πως δε θα χρειάζεται εντοπιότητα. Επίσης έχω δίπλωμα για μηχανή αλλά για Γ, νομίζω δε θα προλάβω γιατί τώρα με τον κορωνοιο πάνε όλα πίσω και πιστεύω πως αυτό το μήνα ή τον άλλο, θα βγει η προκήρυξη
Έχει εντοπιότητα και στα δυο λάθος στα είπανε φίλεGpap95 έγραψε:Από όσο έχω διαβάσει, εντοπιότητα θα έχει μόνο στον Έβρο και εκεί απλά τα άτομα από Έβρο, θα έχουν παραπάνω μόρια. Νομίζω δε θα σου αφαιρεί το δικαίωμα να κάνεις τα χαρτιά σου, απλα τα άτομα από Έβρο, θα έχουν έξτρα μόρια. Για Καβάλα και Κομοτηνή, γνωρίζω πως δε θα χρειάζεται εντοπιότητα. Επίσης έχω δίπλωμα για μηχανή αλλά για Γ, νομίζω δε θα προλάβω γιατί τώρα με τον κορωνοιο πάνε όλα πίσω και πιστεύω πως αυτό το μήνα ή τον άλλο, θα βγει η προκήρυξη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες