Μεταθέσεις στο στρατό (2018)
-
Στρατιωτης 1994
αρα για μεταθεση ποιο μηνα μπορεις να φυγεις; β εσσο 2018
Στους 6 μηνες και οι μεν και οι δε.
-
spiros1jko
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 4
Γεια σας εχω μια ερωτηση να κανω, ειμαι 8μηνος (β εσσο 355) και εχω κλησει ηδη ως τωρα 3 μηνες στην ροδο, στον πεμπτο μηνα παιρνω μεταθεση για τον τοπο μου; Δηλαδη το ερωτημα μου ειναι πως ειναι σιγουρο οτι δινουν οσοι το ζητανε μεταθεση στο 5μηνο;
-
Στρατιωτης 1994
Δυστυχώς έτσι όπως άλλαξαν τα πράγματα μόνο με βύσμα μπορούμε να φύγουμε απο β εσσο 2018
Κανενα νεο απο 354 ετσι; Και καλα απο σημερα-αυριο κ μετα αρχιζει η αντιστροφη μετρηση... το θεμα ειναι απο ποιο αριθμο κ πισω μετραμε?
Καλησπερα.. ειμαι σειρα 354 κ μολισ με ενημερωσε το βυσμα μ οτι βγηκε η μεταθεση μ... θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεισ μετα απο ποσο καιρο με ενημερωνει η μοναδα μ για τν μεταθεση... ενδιαφερομαι να μαθω γτ ειναι να παρω αγροτικη αδεια σε 3 μερεσ κ φοβαμαι μν μ τν κοψουν... ασ απαντησει καποιοσ αν γνωριζει
-
fsafas
Δεν είναι θέμα μονάδας αρχηγέ, η μετάθεση έρχεται με σήμερα από το ΓΕΣ προς την μονάδα... Τώρα τι βύσμα είναι αυτό που δεν σε ενημέρωσε για το πότε και το πως... Ένας θεός ξέρει...
-
Στρατιωτης 1994
καλησπερα... οι μεταθεσεις ακουσα θα ανακοινωθουν μεσα στο μηνα
Αυτο το ξεραμε... το ποτε μας απασχολει!!! 

-
Στρατιωτης 1994
aniko τι σειρα εισαι; υπομονη. πιστευω το πολυ σε κανα 2 εβδομαδες να ερθουν τα χαρτια
354 φιλε μου.
Ρε μεγαλε εδω ρωταω κ δεν ξερω για μας θα ξερω για την 355; Δλδ seriously... 😂
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες