Αποτελέσματα Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Γιαννης58
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Γιαννης58 »

Δήλωσα το 3 αλλά ήμουν δόκιμος ειδικών δυνάμεων.
Άβαταρ μέλους
papadopoulos1988
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από papadopoulos1988 »

Γιαννης58 έγραψε:Δήλωσα το 3 αλλά ήμουν δόκιμος ειδικών δυνάμεων.

Στον πίνακα πως σε έχουν (1) Ή (3) ;

Γιαννης58
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Γιαννης58 »

3 και θέλω να κάνω ένσταση
Άβαταρ μέλους
papadopoulos1988
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από papadopoulos1988 »

Κάνε ένσταση. Όμως η προκήρυξη αναφέρει ότι μοριοδοτούνται με 50 μόρια οι Ειδικές Δυνάμεις ή Έφεδρος !Ένα από τα δύο και όχι και τα δύο μαζί.

Αν έχουν όλη την καλή διάθεση ίσως λέω ίσως να σου βάλουν τις Ειδικές Δυνάμεις 50 (1).

Φαντάσου εσύ να έβγαζες 10.000 μόρια, πετούσες εκτός έναν παλιό Εποχιακό που παλεύει 10+ χρόνια για τη μονιμότητα...

Tarzan35
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Tarzan35 »

Χαχα νασαι καλα PYR που μας διαφωτιζεις οπου μπορείς!

Η εκπαίδευση για μάχιμους Αθήνας γνωρίζουμε που γίνεται;

Δοκιμος αγ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Δοκιμος αγ »

Γνωριζετε αν στο τελος στην ισοβαθμια θα μετρησουν αλλσ κριτηρια... γτ υπαρχει πολυ φασαρια με τους δοκιμους και τους ειδικες δυναμεις; κατι τετοιο ακουστηκε
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από KYNHGOS »

papadopoulos1988 έγραψε:Προκήρυξη θα ξαναβγει και του χρόνου, θα απορροφηθούν αρκετά άτομα αλλού.Τον Σεπτέμβρη θα δηλώνουν παραίτηση.

Θα βγει και για τις Φυλακές νέα!

απο που το συμπερανες αυτο;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από D.Y.K »

papadopoulos1988 έγραψε:

Προκήρυξη θα ξαναβγει και του χρόνου, θα απορροφηθούν αρκετά άτομα αλλού.Τον Σεπτέμβρη θα δηλώνουν παραίτηση.

Θα βγει και για τις Φυλακές νέα!

Έχεις κάποια ενημέρωση από έγκυρη πηγή γι'αυτό που γράφεις ή είναι προσωπικές εικασίες / επιθυμία;

Διότι σύμφωνα με το πανελλήνιο σωματείο συμβασιούχων πυροσβεστών, προκήρυξη για την επόμενη πενταετία δεν βγαίνει και τα όποια κενά δημιουργούνται, θα καλύπτονται από τον πίνακα των επιλαχόντων του 2020. Όσο για το ότι θα απορροφηθούν κάποια άτομα και αλλού συμφωνώ (συνοριοφύλακες, λιμενικό, σωφρονιστικοί - εξωτερικοί φρουροί, ιδιωτικές εργασίες).

Εάν γνωρίζεις κάτι άλλο, ενημέρωσέ μας.

ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ »

Γιάννης58 και εγώ δόκιμος ειδικες δυνάμεις είμαι και είχα δηλώσει το 1 και μου βάλανε το 3. Θα κάνω ένσταση φυσικά. Και εκτός αυτό το δικαιο φίλε έπρεπε να πηγαίναμε πάνω από όλους όχι να περνάμε παραπάνω μόρια αλλά από τον άπλο ειδικές δυνάμεις να περνούσαμε μπροστά λόγο που έχουμε και το προσων 3 δόκιμου.
Άβαταρ μέλους
Defenter
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Defenter »

Οσοι κανετε ενσταση αλλαγης στο (3) για να γινει (1) θα πεσει ακυρο γιατι δεν ειναι δικο τους λαθος αλλα δικο σας. Η προκηρυξη τα αναφερει ολα ξεκαθαρα. Ηταν στη δικια σας ευχερεια πιο θα διαλεγατε (1) ή (3). Επρεπε να Διαβασετε Τη προκηρυξη και να φερθειτε εξυπνα.Η μοναδικη περιπτωση που θα δικαιωνοταν καποιος ειναι εαν δηλωσε και το (1) αλλα και το (3) και αυθαιρετα η επιτροπη περασε Στο συστημα το (3).

Αλλα και παλι δυσκολο καθως θα σας ειχε καλεσει η επιτροπη για να το διορθωσετε πριν τη ληξη του διαγωνισμου.

Άβαταρ μέλους
Defenter
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε:Γιάννης58 και εγώ δόκιμος ειδικες δυνάμεις είμαι και είχα δηλώσει το 1 και μου βάλανε το 3. Θα κάνω ένσταση φυσικά. Και εκτός αυτό το δικαιο φίλε έπρεπε να πηγαίναμε πάνω από όλους όχι να περνάμε παραπάνω μόρια αλλά από τον άπλο ειδικές δυνάμεις να περνούσαμε μπροστά λόγο που έχουμε και το προσων 3 δόκιμου.

Φιλε αφου εγινε ετσι σε εσενα τοτε (εαν δεν εχει γινει οντως καποιο λαθος) ισως να κοιτανε το Πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάστασης Τύπου Α΄ και απο εκει να βλεπουν με τη ΚΥΡΙΑ ιδιοτητα εχεις απολυθει, εσυ δηλ ως δοκιμος ενω οι ΕΔ ειναι η δευτερευουσα ιδιοτητα σου.

Και αυτο προφανως για να "πιασουν" τους "εξυπνους" που ανεφερα στο προηγουμενο ποστ.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 182

Δημοσίευση από Pyr »

Να κάνω ενα σχόλιο χωρίς να παίρνω κανενός την θέση, απλά προσπαθώ να καταλάβω την λογική που υπάρχει στις επιτροπές - αρχηγείο διότι οι επιτροπές εντολές-διευκρινήσεις παίρνουν απο το αρχηγείο...

Εφόσον το ίδιο έχει γίνει σε όλους όσο αναφορά ποιος θα πάρει το 1 (ειδικές δυνάμεις) και ποιός θα πάρει το 3 (ΕΦΕΔΡΟΣ ΑΞ. Ειδικών δυνάμεων) η εντολή-διευκρίνηση απο το αρχηγείο προφανώς και ειναι η ίδια σε όλο το Π. Σ.

στο νούμερο 3 χαρακτηριστικά λέει :

Εκείνος που έχει υπηρετήσει ώς έφεδρος αξιωματικός

Προφανώς η λογική τους είναι ΝΑΙ ΜΕΝ εισαι απο ειδικές δυνάμεις αλλά είσαι έφεδρος αξιωματικός που πρέπει να πάς στο 3 αντι στο 1 δηλαδή απο ότι εγώ καταλαβαίνω αναγκάζεται να δώσει το 1 ή το 3 και δίνει το 3 επειδή στον τίτλο υπάρχει ``ΕΦΕΔΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ`` άσχετα το που ήσουνα έφεδρος.

το μόνο που κάνω στο παρόν μήνυμα μου ειναι να προσπαθήσω να καταλάβω την λογική γιατί ο απλός ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ παίρνει το 1 και ο ΕΦ. Αξιωματικός παίρνει το 3.

* ΔΕΝ παίρνω κανενός την θέση και δεν λέω ποιος έχει δίκιο μην παρεξηγηθώ ...

Εφόσον υπάρχει δικαίωμα ένστασης ας χρησιμοποιηθεί όποιος νιώθει οτι υπάρχει άδικο.

Δήλωσε ΚΑΠΟΙΟΣ που τελείωσε ΕΦΕΔΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ το 1 στην αίτηση; Και ΑΝ ΝΑΙ τι γράφει στα προσωρινά το 1 ή το 3;

ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ »

Defenter αν το κανανε με αυτή την λογική τότε είναι πολύ άδικο και δεν θα το αφήσω έτσι. Δεν με νοιάζει να κινηθώ και νόμικα. Έχω τελειώσει ειδικές δυνάμεις δόκιμος έπρεπε να μετράνε και τα δύο και να είμαι μπροστά και από τούς δόκιμους πεζικού και από τούς άπλους ειδικές δυνάμεις. δηλαδή τελείωσα ειδικές και μετράει μόνο το δόκιμος ; Άδικα έφαγα την **** στην Ρεντίνα ; Θέλουν δεν θέλουν θα το αλλάξουν.
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Δεν υφισταται ουτε πρωτη ουτε δευτερη ιδιοτητα...

απολυθηκε ως εφεδρος ανθυπολοχαγος στις ειδικες δυναμεις...

εφοσον εβαλε το 1 κακως του βαλανε το 3.

θα πρεπεπει να κανει ενσταση και να του το αλλαξουνε...

αν ομως ειχε βαλει το 3 δεν εχει νοημα να κανεις ενσταση.

και δοκιμος πεζικου να ηταν παλι εφεδρος ανθυπολοχαγος θα ελεγε πρωτα...

δλδ τι; Οι ειδικες δυναμεις πανε περιπατο;

δεν παιζει... Θεωρω μεγαλη αδικια και καλο ειναι να το φτιαξουν στις ενστασεις.

Άβαταρ μέλους
Defenter
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Pyr την ιδια λογικη εχουμε σε αυτο οπως το εξηγησα και εγω πιο πανω. Λογικα οπως τα λεμε το εκαναν και με βαση τη προκηρυξη εχουν δικιο.Βεβαια συμφωνω με το φιλο που λεει οτι οι δοκιμοι θα επρεπε να προηγουνται

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες