Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Ε.Κ.Α.Μ 1
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Ε.Κ.Α.Μ 1 »

Να μην δείχνεις άγχος και να σκέφτεσαι πριν απαντήσεις σε κάτι περίεργο ΑΝ σε ρωτήσουν. Ξαναλέω ΑΝ σε ρωτήσουν. Γενικά μην νομίζεις ότι θα κάτσουν να ασχοληθούν πολύ με τον κάθε ένα. Δεν θα σε κάνουν ψυχανάλυση
Ε.Κ.Α.Μ 1
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Θα σε ρωτήσουν κάτι από ότι ξέρω πάνω στην κρίση. Δλδ να δούνε την κριτική σκέψη σου. Θα είναι κάτι σαν role play. Μπορεί να σου περιγράψουν μια κατάσταση και να σε ρωτήσουν πως θα έπραττες εσύ σε αυτήν την περίπτωση. Εκεί γενικα βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό και λες αυτό που είναι το πιο λογικό και διπλωματικό . Γενικά να ακούσουν αυτό που θα έχει την λιγότερη βία.
Ε.Κ.Α.Μ 1
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Αλλά και πάλι και λάθος (για αυτούς ) να απαντήσει κάποιος δεν κρίνεται κάτι. Γτ προφανώς στη σχολή θα σου μάθουν πώς θα αντιδρας. Δεν είσαι έτοιμος από πριν ούτε θέλουν έτοιμους από πριν. Γενικά ο ψυχακιας καταλαβαινεται με μια δυο ερωτησεις. Αυτούς θα ψάξουν. Όχι ένα απλό παιδί που μπορεί να δώσει μια λάθος απάντηση σε κάτι. Μην φοβάστε τπτ αν είστε νορμάλ άτομο
ΜΠΟΚΟΛΗΣ

Δημοσίευση από ΜΠΟΚΟΛΗΣ »

Καλή μας επιτυχία.Όλα καλά θα πάνε.

Επόμενη κίνηση ποια είναι;

περιμένουμε να μας πάρουν τηλέφωνο και να μας στείλουν mail απο τα τοπικά τμήματα;

Giwrghs2
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Giwrghs2 »

Γνωριζει καποιος με τις ενστασεις του 2011, εαν ειχαν γινει διαφοροποιησεις στους πινακες επιτυχοντων;
Ε.Κ.Α.Μ 1
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Φίλε ακόμα εχει περάσει μια μέρα. Δύσκολα να έχει βγει κάποια απόφαση ώστε να εγκριθεί κάποια ένσταση. Έχουμε ακόμα
Ε.Κ.Α.Μ 1
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Α είπες για του 11 . Εγώ όχι δεν γνωρίζω
Διας ftw

Δημοσίευση από Διας ftw »

Να ρωτησω καυι αν ξερει καποιος τις εξετασεις τις κανουμε σε καποιο ιδιωτικο νοσοκομειο η 409 οταν μας καλεσουν...
Mts
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Mts »

Giorgos93 προσπάθησε στο άλμα εις μήκος να πατήσεις με το καλό σου πόδι πριν εκτιναχθείς και μόλις προσγειωθείς στο χώμα, να προσγειωθείς με τα δύο σου πόδια στην ίδια ευθεία, όχι το ένα μπροστά και το άλλο πίσω... Opelgtc στα ψυχοτεχνικα θα σας βάλουν να ζωγραφίσετε έναν άντρα και μια γυναίκα, θα σας ρωτήσουν για τον εαυτό σας(π. χ. Πες μας δύο θετικά δύο αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα σου) και για ποιον λόγο θέλετε να μπείτε στην Ελληνικη αστυνομία... Δεν θέλει άγχος είναι ευκολα

Άβαταρ μέλους
Spik
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Spik »

Πήγα σήμερα για άλμα εις μήκος και μέτρησα, εύκολο μου φάνηκε. Πήδαγα άνετα 4 μέτρα περίπου χωρίς καν να μαζέψω τα πόδια, απλά θέλει πολλή ταχύτητα την ώρα του άλματος και τα υπόλοιπα γίνονται μόνα τους.
Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος Κ.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 101
Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ

Δημοσίευση από Αλεξανδρος Κ. »

Επίσης καρτέλες για υγειονομικά γνωρίζει κάποιος ποτέ θα παραλάβουμε;Μετά τις ενστάσεις;

Άβαταρ μέλους
Spik
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Spik »

Αλεξανδρος Κ. έγραψε:Επίσης καρτέλες για υγειονομικά γνωρίζει κάποιος ποτέ θα παραλάβουμε;Μετά τις ενστάσεις;

Κάποιος είπε μερικές σελίδες πιο πίσω οτι του είπαν απ'το τμήμα πως ίσως δώσουν τις καρτέλες και νωρίτερα. Θα δούμε, κανείς δεν ξέρει νομίζω.

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Μγουτσος,

Με.1,78 ύψος πρέπει να είσαι μέχρι 85 κιλά, για να είσαι μέσα στο ΔΜΣ. Εκεί θα σε ζυγισουν, δεν θα μετρήσουν περιφέρεια μέσης ( η μέτρηση περιφέρειας μέσης παράδειγμα είναι μόνο).

Είτε είσαι γυμνασμενος είτε όχι, πρέπει να είσαι μέσα στο ΔΜΣ, για να σε κρίνουν ικανό και να μην έχεις μελλοντικά προβλήματα υγείας.

Εκτός αν έχεις γνωστό!Εικόνα

Πολλοί ήταν αυτοί που κόπηκαν το 2011, γυμνασμένοι.

PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Δελτια υγειας μου ειπανε θα μας καλεσουν στα τηλ και στελνοντας email. καλο θα ειναι να επισκεπτομαστε και το site της αστυνομιαςισως κανουν και εκει αναρτηση.

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

Giorgos93 έγραψε:Καλημερα σας παιδια. Ειμαι και εγω επιτυχων. Πειτε μου σας παρακαλω τροπο για το αλμα εις μηκος. Ειμαι οριακα και εχω αγχωθει. Καποιος που να ξερει απο βηματισμο και τεχνικη τι πρεπεινα προσεξουμε για να το περασουμε. Ειναι κριμα να περασουμε ολα τα αθληματα και να κοπουμε στο χωμα.

Μπες youtube δες βίντεο θέλει ψηλά γόνατα και σωστό συγχρονισμό με τα χέρια δεν ειναι τίποτα σπουδαίο 3 4 φορές προσπάθεια και τελείωσε.

Ε. Κ. Α. Μ 1 έγραψε:Τα αθλήματα τα έχω απλά κάνω τρέξιμο για συντήρηση κατάστασης. Έπαιζα ποδόσφαιρο 6 χρόνια α τοπικό και γ εθνική απλά από τότε που το παράτησα για σχολή διάβασμα κτλ έχω πέσει λίγο αλλά το έχω μέσα μου πολύ. Όταν είχα πάει για σμυ στα αθλήματα τα είχα περάσει χωρίς προετοιμασία και δεν είχα κάνει γτ δεν είχα τα μόρια απλά πήγα για να δω πως είναι. Ήταν πολύ κλαιν η υπόθεση. Τα όρια είναι τα ίδια. Γενικά μην αγχώνεστε και πολύ. Εκεί θα σας βγει το ηθικό και θα τα περάσετε. Έτσι είναι. Τώρα πας στο γήπεδο και δεν έχεις το κίνητρο που θα έχεις τότε. Όπως όταν παίζεις πχ ποδοσφαιρο όταν κάνεις προπόνηση και παίζεις διπλό, αλλιώς παίζεις στην προπόνηση αλλιώς στον αγώνα το σκ. Κάτι τέτοιο νιώθεις. Και όταν θα βλέπεις στελεχοι της ελας να σε βλέπουν εσύ θα τρέχεις σαν σκύλος για να περάσεις

πολυ σωστός ο φίλος και είδικα για το κίνητρο εκείνη την στιγμή.

Opel-gtc έγραψε:Το θεμα ειναι οτι η ψυχοτεχνικη εξεταση ειναι απροβλεπτη τα αθληματα λιγο πολυ θα πεισμωσουμε θα τα περασουμε στα ψυχοτεχνικα τι κάνουμε;

Εαν είσαι νορμάλ άνθρωπος δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα καθημερινά πράγματα ρωτάνε απάντα απλά χωρίς άγχος και στις πονηρές ερωτήσεις μην βιάζεσαι σκέψου καλά πριν απαντήσεις και βάλε διπλωματία μέσα δηλαδή λέξεις όπως "ότι ορίζει ο νόμος, βάση της εκπαίδευσης μου, εντολές ανωτέρων" και στις ζωγραφιές κάντε τα ανθρωπάκια αρτιμελή δεν θέλουν πικάσο

Giwrghs2 έγραψε:Γνωριζει καποιος με τις ενστασεις του 2011, εαν ειχαν γινει διαφοροποιησεις στους πινακες επιτυχοντων;

το 2011 είχαν απεργία και άργησαν να ανοίξουν τις ενστάσεις και βγήκαν μετά απο 1 μήνα τα νέα αποτελέσματα καμία 10αρια από επιλαχών μπήκαν επιτυχών επειδή δεν τους είχαν βάλει τα μόρια και 10 τελευταίοι επιτυχών πήγαν πρώτοι επιλαχών.

Spik έγραψε:
Αλεξανδρος Κ. έγραψε:Επίσης καρτέλες για υγειονομικά γνωρίζει κάποιος ποτέ θα παραλάβουμε;Μετά τις ενστάσεις;

Κάποιος είπε μερικές σελίδες πιο πίσω οτι του είπαν απ'το τμήμα πως ίσως δώσουν τις καρτέλες και νωρίτερα. Θα δούμε, κανείς δεν ξέρει νομίζω.

δεν ισχύει, μόλις τελειώσει το 10ημερο πιστεύω μετά από 4 5 μέρες θα βγουν οι νέοι πίνακες και το πρόγραμμα για τα ΠΚΕ,
συνήθως παίρνουν τηλ απλά κάποια Α. Τ βαριούνται πας όμως την επόμενη των πινάκων και παίρνεις πρόγραμμα και καρτέλα χωρίς τηλλ στο τμήμα που έκανες την αίτηση.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης