Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2016)
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 77
Δεν χρειαζεται να το ρισκαρεις...
dn24 έγραψε:310LELE έγραψε:Πήγα, δεν το έχει αυτό το χαρτί, με ρώτησε αν βολεύομαι με χαρτί υγείας...
Να πας στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σου αύριο. Αν δεν έχει, σκιζω τα πτυχία μου. Μην τρελαίνεστε παιδιά, είναι απλά τα πράγματα. Οτιδηποτε άλλο χρειαστείς, στην διαθεσή σου.
Συγνώμη γιατί κάπου το έχασα... Με το περίπτερο δηλαδή το εννοούσες; Δεν έκανες πλάκα;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 93
- Επικοινωνία:
310LELE έγραψε:
Συγνώμη γιατί κάπου το έχασα... Με το περίπτερο δηλαδή το εννοούσες; Δεν έκανες πλάκα;
2,500 posts, ούτε σε ένα δεν έχω παίξει με την αγωνια κάποιου παιδιού. Αυτές οι υπευθυνες δηλώσεις, ειναι απλούστατες, και πωλουνται απο το περίπτερο της γειτονιάς, μέχρι το βιβλιοπωλειο της γειτονιάς σου. Οτιδηποτε χρειαστεις στην διαθεσή σου.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 137
Ρε μαγκες γκουκλαρετε την υπευθηνη δηλωση και βγαλτε την κοπια. Μην πνιγεσται σε μια κουταλια νερο...
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
NIKOS1989 έγραψε:Ρε μαγκες γκουκλαρετε την υπευθηνη δηλωση και βγαλτε την κοπια. Μην πνιγεσται σε μια κουταλια νερο...

Παντως τους εθελοντες δεν τους εβαλε υπόψην. Πολλοι εθελοντες πηγαίναμε μακροπρόθεσμα για επαγγελματιες. Με τετοια που κανουν θα σβήσει ο θεσμος του εθελοντή λιμενοφυλακα.
Εγω απο δευτερα παω για διαγραφη με δυο φιλους και πολλοι αλλοι το σκέφτονται.
Εγω απο δευτερα παω για διαγραφη με δυο φιλους και πολλοι αλλοι το σκέφτονται.
310LELE έγραψε:dimitris mak έγραψε:Αν στειλεις κατι ταχυδρομικα λαθος δεν νομιζω οτι μπορει να αλλαξει κατι. Ας απαντησει και ο δυκ σε αυτο για σιγουρα.
Δεν το λέω επειδή έτσι μου ήρθε φίλε μου. Σε παλιότερες προκ που είχα πάρει μέρος αυτό έκανα... Και ευγενικά με ένα τηλ. Και λίγη καλή θέληση απο το άτομο που μιλούσα μου έλεγε αν χρειαζόταν κάτι και το έστελνα...
Καλά κάνεις και το γράφεις και εν μέρει έχεις ένα δίκιο, αλλά όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν αποτελεί κάποιον κανόνα και φυσικά έχει να κάνει με την διακριτική ευγένεια / καλοσύνη του εκάστοτε υπαλλήλου το να σου κάνει δηλαδή αυτή τη "χάρη".
Κανονικά ο υποψήφιος οφείλει να διαβάσει πολύ προσεκτικά την προκήρυξη και μετά να ξεκινήσει να μαζεύει τα δικαιολογητικά ένα ένα Ώστε να τα στείλει τελικώς στον παραλήπτη σωστά. Εμένα η γνώμη μου πάντως είναι αυτή που έγραψα και νωρίτερα, δηλαδή το να πάτε σε έναν συμβολαιογράφο / δικηγόρο που να ασχολείται με χαρταδούρα για να τσεκάρει αν έχετε φτιάξει σωστά τα χαρτιά σας όταν τα μαζέψετε και μετά να τα στείλετε ή αν κάποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα κατανόησης στην ανάγνωση και δεν αντιλαμβάνεται τι του γράφει η προκήρυξη να πάει από πριν στον δικηγόρο για να του πει τι να κάνει.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 77
Και γιατι να τους βαλει τους εθελοντες; Γ'αυτο λεγοντε εθελοντες... Δηλαδη εσεις που ειστε σε νησια να περνετε μορια και οσοι ειναι απο την υπολοιπη ελλαδα τα @φγηξιδσδ@ τους...
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
dimitris mak έγραψε:Και γιατι να τους βαλει τους εθελοντες;Γ'αυτο λεγοντε εθελοντες..
Μέχρι το σημείο που κάνω bolt, συμφωνώ απόλυτα.
Γεια σας παιδια. Νεο μέλος ειχα γράψει και παραπάνω.Ολοι ελπίζουμε για λιμενικο. Ειδικες δυναμεις εχω παει εθελοντης λιμενικο(😫)
Επαλ απολυτηριο άριστα. Φέτος το έβγαλα σε ιδιωτικο. εχω τα διπλώματα οδήγησης αγγλικα proficiency γαλλικά το γ1.
Υπαρχει περιπτωςη να κινηθούμε δικαστικά για τα μορια του εθελοντή; ειναι γραμμένα σε νομο παιδια!
Ας μαζευτούμε να κανουμε κινήσεις, δικαστήρια και λοιπά.
Επαλ απολυτηριο άριστα. Φέτος το έβγαλα σε ιδιωτικο. εχω τα διπλώματα οδήγησης αγγλικα proficiency γαλλικά το γ1.
Υπαρχει περιπτωςη να κινηθούμε δικαστικά για τα μορια του εθελοντή; ειναι γραμμένα σε νομο παιδια!
-
Κατσε φιλε. Εσενα τωρα πιο. Ειναι. Το κολλημα σου; Δεν μπορεις. Να συμμετασχεις στην προκυρηξη;Φλορανς έγραψε:Γεια σας παιδια. Νεο μέλος ειχα γράψει και παραπάνω.Ολοι ελπίζουμε για λιμενικο. Ειδικες δυναμεις εχω παει εθελοντης λιμενικο (😫)
Επαλ απολυτηριο άριστα. Φέτος το έβγαλα σε ιδιωτικο. Εχω τα διπλώματα οδήγησης αγγλικα proficiency γαλλικά το γ1.
Υπαρχει περιπτωςη να κινηθούμε δικαστικά για τα μορια του εθελοντή; Ειναι γραμμένα σε νομο παιδια!
Μπορώ να συμετασχω βεβαια.Αλλα με στεναχώρανε πολλα.
Η προκυρηξη θυμιζει τις παλιες "καλες" εποχες φωτογραφικών προσληψεων.
Θα σου πω γιατι. Αμεσως αμεσως βγαζει εκτος τις γυναικες. Ουτε μια δεν θα μπει σε καμια κατηγορια.
Δεν κανει την χρηση νομου ποσόστωσης θεσεων εθελοντων.
Και στις πολλες θεσεις θελει να εισια απόφοιτος ναυτικού λυκειου.
Εκει αμεσως αμεσως δε σου δίνει την δυνατότητα να κανεις χαρτια να δεις αν μπορεις να παρεις μια θεση εργασια;
Εγω εχω χαρτια μπορει και να περάσω.
Αλλα μονο 9 θεσεις; περιμένει ολα τα παλια κομμαντο και απλα κλείνει τα στομα με αυτο που κανει το κράτος.
Σου λεει φιλε μου εγω έβγαλα θεσεις αλλα εσυ δεν πέρασες.
9 θεσεις
μπραβο!
Θα σου πω γιατι. Αμεσως αμεσως βγαζει εκτος τις γυναικες. Ουτε μια δεν θα μπει σε καμια κατηγορια.
Εκει αμεσως αμεσως δε σου δίνει την δυνατότητα να κανεις χαρτια να δεις αν μπορεις να παρεις μια θεση εργασια;
Αλλα μονο 9 θεσεις; περιμένει ολα τα παλια κομμαντο και απλα κλείνει τα στομα με αυτο που κανει το κράτος.
9 θεσεις

-
λοιπον φιλε ακου να δεις πως εχουν τα πραγματα. Το λς εχει γεμισει γυναικες επειδη μετραει το απολυτηριο πολυ και σιγουρα οι γυναικες εχουν πιο μεγαλο απο τα αγορια. Οππτε ας γινει και μια προκυρηξη για αντρες. Δευτερον και σημαντικο εσυ ετσι οπως μας τα λες Θα εισαι απο τους πρωτους στα μορια. Εγωπου εχω τελειωσει ενιααιο και εχω κοντα στο 15 θα παρω μπουλο. Και πιστεψε με εχω διαβασει πολυ περισσοτερο απο σενα καθως ειμαι κατοχος πτυχιου τριτοβαθμιας εκπαιδευσης. Οποτε μην μιλας για αδικιες γτ εισαι σε ευνοικη θεση σε σχεση με εμενα και αλλους εδω περα. Αν ειχε οππως στην αστυνομια και ξεχωριζε το επαλ και το ενιαιο εκει ηθελα να σας δω. Μην παραπονιεσαι και κανε τα χαρτια σου. Αν εισαι και κομαντο εισαι μεσα με τα μορια που λες οποτε καλα αποτελεσματα.Φλορανς έγραψε:Μπορώ να συμετασχω βεβαια.Αλλα με στεναχώρανε πολλα.
Αλλα μονο 9 θεσεις; Περιμένει ολα τα παλια κομμαντο και απλα κλείνει τα στομα με αυτο που κανει το κράτος.
9 θεσειςμπραβο!
swat_521tpn έγραψε:Παιδιά ας μου απαντήσει κάποιος που το γνωρίζει σίγουρα.
Στην κατηγορία των Ε. Δ
Αναφέρει πως θέλει υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8
Ν.1599/1986 ότι ο υποψήφιος θα φοιτήσει στα ειδικά σχολεία και υπηρεσίες τουλάχιστον επι 10 ετία ααφού οι συνθήκες και ανάγκες το επιβάλλουν.
Αυτή την δήλωση την πέρνουμε από κάπου ή όχι;
Ξέρετε τι παίζει με αυτό;
Η υπευθυνη δηλωση του άρθρου 8 Ν.1599/1986 Είναι αυτη :
http://www.dipechan.gr/Documents/ypefthini_dilosi.pdf
Την εκτυπώνεις και πας λογικα στα ΚΕΠ τη συμπληρωνεις και στη θεωρουν
-
cop29 έγραψε:pata sto google kai ektipose tin...swat_521tpn έγραψε:Παιδιά ας μου απαντήσει κάποιος που το γνωρίζει σίγουρα.
Στην κατηγορία των Ε. Δ
Αναφέρει πως θέλει υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8
Ν.1599/1986 ότι ο υποψήφιος θα φοιτήσει στα ειδικά σχολεία και υπηρεσίες τουλάχιστον επι 10 ετία ααφού οι συνθήκες και ανάγκες το επιβάλλουν.
Αυτή την δήλωση την πέρνουμε από κάπου ή όχι;
Ξέρετε τι παίζει με αυτό;
Η υπευθυνη δηλωση του άρθρου 8 Ν.1599/1986 Είναι αυτη :
http://www.dipechan.gr/Documents/ypefthini_dilosi.pdf
Την εκτυπώνεις και πας λογικα στα ΚΕΠ τη συμπληρωνεις και στη θεωρουν
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες