Ιατρικές Εξετάσεις Υπαξιωματικών ΛΣ (2014)
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 25
Πρεπει να εισαι παρων σε όλα αυτοπροσωπως.
Παιδιά που έχουν κάνει τατουάζ κόβονται; Γιατί η προκήρυξη δεν γράφει ότι απαγορεύεται η δερματοστηξία όπως π. Χ. Το αναφέρει η προκήρυξη για ειδικούς φρουρούς. Ρωτάω γιατί έχω μια φίλη που δίνει και έχει τατουάζ στο πίσω μέρος του λαιμού και λογικά είναι και σε σημείο που δεν καλύπτεται π. Χ. Από την στολή, γιατί το μαλλί κατά την διάρκεια της υπηρεσίας δεν θα είναι σηκωμένο; Οπότε το τατουάζ θα φαίνεται.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 12
DEA (EM) έγραψε:Παιδιά που έχουν κάνει τατουάζ κόβονται; Γιατί η προκήρυξη δεν γράφει ότι απαγορεύεται η δερματοστηξία όπως π. Χ. Το αναφέρει η προκήρυξη για ειδικούς φρουρούς. Ρωτάω γιατί έχω μια φίλη που δίνει και έχει τατουάζ στο πίσω μέρος του λαιμού και λογικά είναι και σε σημείο που δεν καλύπτεται π. Χ. Από την στολή, γιατί το μαλλί κατά την διάρκεια της υπηρεσίας δεν θα είναι σηκωμένο; Οπότε το τατουάζ θα φαίνεται.
Σπάνια κόβουν για τατουάζ, ειδικά αν δεν είναι μεγάλο, το να φαίνεται λίγο δεν πειράζει, σε πολλούς φαίνεται ειδικά με τα κοντομάνικα.
Για πειτε για τατουαζ τι παιζει;
Εχεις τατουαζ μεγαλο σε σημειο που φαίνεται?
Στον αστραγαλο ενα μικρο. Σορρυ για τα γκρικλις! 

Δεν εχεις προβλημα εννοειται ! Δεν φαινεται με τη στολη ! Μια κοπελα σημερα ειχε ολοκληρη τατουαζαρα στο χερι
Νομιζω πως εχουν ξεπεραστει τα προβληματα με τα τατουαζ. Εξαλλου γυναικες αντρες με την στολη δεν φαινεται τιποτα
Παιδια οι γυναικες φοράνε και φούστα. και το τατουάζ στον αστράγαλο τους πειραζει ειμαι σίγουρος. γιατι στα επίσημα φοράνε φούστα με γοβα η στην ορκομωσία ας πούνε. αλλα εννοειται να πας στα υγειονομικα γιατι ποτε δεν ξερεις.
Υπαρχουν παντα και τα μιας χρησης επιθεματα στο χρωμα του δερματος που μπορεις σε μια τετοια εκδηλωση να τα καλυψεις. Εχω φιλο στην αεροπορια που εχει τατουαζ στο λαιμο και καθε πρωι βαζει αυτο το χαζαπλαστ και ουτε γατα ουτε ζημια.
Ολα καλα θα πανε βαλε τιποτα να το κρυψεις με οτι μπορεις κ ολα κομπλε !
για τ τατουαζ απο οτι ξερω μονο στην αστυνομια τ απαγορευσαν οποτε μν ανησυχειτε!
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 25
Σε ξεγυμνωνουν για αυτον ακριβως τον λογο... για να μην μποριες να κρυψεις τπτ. Λες να μην προσεξουν οτι το καλυψε; και εκει ειναι αν δουν οτι πηγε να κανει "μαμουνια" θα την κοψουν. Εγω θα προτιμουσα να παω ετσι δεν ξερω. Η αποφαση δικια της παντως.nikh έγραψε:Ολα καλα θα πανε βαλε τιποτα να το κρυψεις με οτι μπορεις κ ολα κομπλε !
Με το εσωρουχο οι κοπελες και δεν σε θελουν τσιτσιδο για το τατου αλλα για την ανατομια του σωματος
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 10
Εγω παντως θα συμφωνήσω με τον 317 αν δουν τατουάζ σε εμφανές σημείο σε εχουν κόψει με την μια! Επισης, αν δουν οτι πηγές κάπως να το καλύψεις τοτε ειναι που δεν σου χαρίζονται! Επισης, να ξερετε μέσο δεν παίζει στα υγειονομικα γιατι κανένας γιατρός δεν αναλαμβάνει να βαλει την υπογραφή του σε άτομο που δεν πλήρει τις προϋποθέσεις !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες