foititaras_86 έγραψε:Μου είπε φίλος μου απο το υπουργείο οτι αρκεί να βγούν οι προκηρύξεις στις επόμενες 2 εβδομάδες και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα με το χρονικό περιθώριο λόγω των εκλογών.
Αυτό είναι γωστό δε χρειάζεται να είναι κανείς στο Υπουργείο για να το ξέρει. Χωρίς να θέλω να απογοητεύσω κανένα είναι λίγο δύσκολο να βγει σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα.
Από την άλλη δείτε και αυτή την ανακοίνωση που αναφέρει ότι το ζήτημα προχωρά
Παιδιά εγω πια δεν πιστευω κανέναν , μέχρι να τις δω με τα ματια μου!!! Εγω ενα φιλαράκι εχω μεσα στο λιμενικο κ ολο μου λέει οτι την περιμένουν!!! Ειλικρινα σας το λέω βαρέθηκα κ κουράστηκα!!!
Mariostrx έγραψε:Παιδιά εγω πια δεν πιστευω κανέναν, μέχρι να τις δω με τα ματια μου! Εγω ενα φιλαράκι εχω μεσα στο λιμενικο κ ολο μου λέει οτι την περιμένουν! Ειλικρινα σας το λέω βαρέθηκα κ κουράστηκα!
Σωστά μιλάς διότι θα είναι χειρότερα να το έχεις "δέσει" οτι θα βγει να τελικά να μην. Πάντως μη χάνεις τις ελπίδες σου
Τι να πω ρε αδερφέ, τόσους μήνες παει αυτη η ιστορία!!! Εχουν σπάσει τα νεύρα μου κ υπομονη μου!!! Μου θυμίζει την ιστορία με τον λύκο κ τα πρόβατα!!! Αν βγει θα την κοιτάω κ θα λέω μπας κ μας δουλεύουν; !!! ολο θα βγει κ θα θα βγει κ ακομα τίποτα στον ορίζοντα!!! εγω το βλέπω πια για καλοκαιρ...
Το θέμα πια δεν ειναι το ποτε θα βγει η προκηρυξη αλλα ποτε θα καταθέσει ο βαρβιτσιωτης το νομοσχέδιο στην βουλή προς ψήφιση!!! Χωρις την κατάθεση του δεν βγαίνουν οι προκηρύξεις !!!
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/645874/sunadisi-tou-upourgou-nautilias-me-ti-dioikisi-tou-pno/ Απ ότι φαίνεται δεν τον αφήνουν τον υπουργό οι συνδικαλιστές να προχωρήσει στην ψήφιση του ν/ς για τα τουριστικά, το οποίο θα ανοίξει μετά το δρόμο για την προκήρυξη
Πραγματικα μεσα στο υπουργειο κ οι δημοσιογράφοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται!!! γραφουν για αξιωματικούς γενικά κ αόριστα!!! Παραπληροφόρηση στο φουλ!!!
Εχω παρει φιλε μου σε 3 Υπουργεία (ναυτιλίας, οικονομικών, μεταρρυθμιςης) τηλ κ εχω μιλήσει με τους ιδιαίτερους των υπουργών κ κανουν τις πάπιες!!! κανεις δεν ξερει κατι κ ο ενας ρίχνει το μπαλάκι στον άλλον!!! το οικονομικών δεν εχει κανένα αίτημα για προκητπρυξη, το μεταρρύθμισης λένε θα βγει μεσα στο 2014 χωρις να προσδιορίζουν ποιο 3μηνο κ το ναυτιλιας πετάει κλασικά χαρταετο κ λέει οτι δεν εχουμε κατι επίσημο!!! Μιλαμε για τρελη παραπληροφόρηση!!! Μίλησα κ με την Αγγελική Μαρίνου η οποια ειναι η δημοσιογράφος στο εθνος εργασία, που γραφει εδω κ μήνες για τις προκηρύξεις, κ ειπε οτι κ αυτη οτι ξερει το γραφει!!! Ο, τι να ναι!!!
Υπαρχουν πολλα θεματα στα οποια διαφωνουν οι συνδικαλιστες εσχετικα με το νεο νομοσχεδιο και αυτος ειναι και ο λογος που δεν κατατιθεται στη Βουλη για ψηφιση ωστε να μπορεσουν να βγουν και οι προκηρυξεις. Δεν υπαρχει λογος να παιρνεις τηλεφωνα εφοσον δεν εχει ψηφισθει ακομη το νομοσχεδιο. Αν δεν ειχαν γινει οι αλλαγες στον τροπο διεξαγωγης τωρα θα ειχαν βγει. Εγω το βλεπω για μετα το Πασχα ετσι οπως το πανε.
Εγώ πηρα τηλ για να ενημερώθω!! Δεν εχω κανένα Βιτσίο με τα τηλέφωνα!!! Θεωρω οτι όλοι μας έχουνε το δικαίωμα στην σωστη πληροφόρηση κ οχι στην παραπληροφόρηση που τρώμε!!! Κ ο μόνος τρόπος ειναι να δράσεις απο μόνος σου κ να ψάχνεις κ οχι να περιμένεις απο το καθε σάιτ κ την καθε εφημερίδα κ να τρως οτι σου πασάρουν!!!