Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λ/Σ (2013)
- manolis100
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 33
κ πολυ κόσμος έχασε την προκήρυξη λογω ηλικίας αλλα δεν την βγάζουν κιόλας να ξέρουμε τι ζηταναι!!!
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Αντιλαμβάνεστε οτι ούτε και οι ιδιοι ξερουν και επειδη τους "πριζετε" σας λενε απο 14, για να σας αποφυγουν, ετσι?
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
- manolis100
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
το αν τους πριζουμε δεν θα το κρίνεις εσύ!!! Το φόρουμ ειναι για να ενημερώνουμε ο ένας τον άλλον!! Αν δεν σου αρέσει το ότι λέμε ότι γνωρίζουμε τότε μπορείς να δισγραψεις τον εαυτό σου από το φόρουμ!!! Η ειρωνεία σου κ ο τροπος πιυ μιλάς δειψνει το ποιον του χαρακτήρα σου!! Εχω προσέξει κι από αλλα μηνυματα σου ότι εχεις σοβαρό θέμα με τον εαυτό σου κ φαίνεσαι κομπλεξικό άτομο!! Περαστικά σου!!!
manolis100 έγραψε: το αν τους πριζουμε δεν θα το κρίνεις εσύ! Το φόρουμ ειναι για να ενημερώνουμε ο ένας τον άλλον! Αν δεν σου αρέσει το ότι λέμε ότι γνωρίζουμε τότε μπορείς να δισγραψεις τον εαυτό σου από το φόρουμ! Η ειρωνεία σου κ ο τροπος πιυ μιλάς δειψνει το ποιον του χαρακτήρα σου! Εχω προσέξει κι από αλλα μηνυματα σου ότι εχεις σοβαρό θέμα με τον εαυτό σου κ φαίνεσαι κομπλεξικό άτομο! Περαστικά σου!
Ρε Μανωλάκη, κι όμως εσύ Μας τα πρίζεις και μας, δε μας ενημερώνεις... , από τον Σεπτέμβριο μας λες ότι θα βγει η προκήρυξη... , αν βγει πρώτος εσύ θα το μαθεις από το ιντερνετ, δε μπορεις να καταλάβεις ότι δε ξέρει κανεις;
- manolis100
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
δεν στα πριζω εγω αλλα το Υπουργείο!! εγώ τοσο καιρο γράφω ότι μου λενε από το Υπουργείο!! αν στα πριζω όπως λες θα σου ελδγα κ εσενα να διαγραφεις από το φόρουμ!!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
Και καπου εδω αρχιζει το λεγομενο "Online War"
Jerk goes cloud -----> Η ***** παει συννεφο
http://www.sailingclub.gr/images/NEWS2013/touristika-ploia.pdf
εδω θα βειτε το σχεδιο νομου που θα περασει το υπουργειο αν δεν το εχει περασει ηδη. Στο αρθρο 36 και κατω αναφερει πως θα μπαινουν υπαξ και λφ απο εδω και περα. Για υπαξ που σας ενδιαφερει μονο απο ΑΕΙ, ΤΕΙ και ΑΕΝ, την εκονψαν την δευτεροβαθμια εκπαιδευση. Επισης αναφερει μικτο τροπο εισαγωγης με μορια 70% και γραπτα 30%! Α και 10 ευρω παραβολο μαζι με την αιτηση!
εδω θα βειτε το σχεδιο νομου που θα περασει το υπουργειο αν δεν το εχει περασει ηδη. Στο αρθρο 36 και κατω αναφερει πως θα μπαινουν υπαξ και λφ απο εδω και περα. Για υπαξ που σας ενδιαφερει μονο απο ΑΕΙ, ΤΕΙ και ΑΕΝ, την εκονψαν την δευτεροβαθμια εκπαιδευση. Επισης αναφερει μικτο τροπο εισαγωγης με μορια 70% και γραπτα 30%! Α και 10 ευρω παραβολο μαζι με την αιτηση!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 4
Πολύ χρήσιμο το link που μας έστειλες. Η απόκλιση της γενικής κατηγορίας
δευτεροβάθμιας μειώνει τις αιτήσεις που θα γίνονταν αν και οταν έβγαινε.
αυτό υποθετω θα ισχύσει μόνο για την επόμενη προκύρηξη εφόσον ο
βαρβιτσιωτης ειπε οτι απο το 15 θα μπαινουν απο πανελληνιες
δευτεροβάθμιας μειώνει τις αιτήσεις που θα γίνονταν αν και οταν έβγαινε.
αυτό υποθετω θα ισχύσει μόνο για την επόμενη προκύρηξη εφόσον ο
βαρβιτσιωτης ειπε οτι απο το 15 θα μπαινουν απο πανελληνιες
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
nikosl86 έγραψε:http://www.sailingclub.gr/images/NEWS2013/touristika-ploia.pdf
ενδιαφερον, οποτε λογικα περιμενουμε το ΦΕΚ τωρα. Ποιος ξερει; Ισως την αλλη εβδομαδα να εκδοθει και να παρει μπρος, επιτελους, η διαδικασια της προκηρυξης, τοσο των παξ, οσο και των λ/φ!
υ. Γ.manolis100 τους προσωπικους χαρακτηρισμους δεν θα τους σχολιασω. εισαι απλα αφελης.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Ρε μη πλακώνεστε μεταξύ σας, δεν υπάρχει λόγος, είμαστε
στην ίδια θέση όλοι εφόσον προσπαθούμε για τον ίδιο σκοπό, αλλού είναι το πρόβλημα. Ας ξυπνήσουμε κάποια στιγμή υπάρχει πλήρης αποδόμηση της χώρας παντού, προκήρυξη θα βγεί; Πέφτει τρελό δούλεμα, υπάρχει και θεός Όμως...
στην ίδια θέση όλοι εφόσον προσπαθούμε για τον ίδιο σκοπό, αλλού είναι το πρόβλημα. Ας ξυπνήσουμε κάποια στιγμή υπάρχει πλήρης αποδόμηση της χώρας παντού, προκήρυξη θα βγεί; Πέφτει τρελό δούλεμα, υπάρχει και θεός Όμως...

- manolis100
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
ευχαριστούμε για το link Νικο!!! Το θέμα τωρα ειναι τι γραπτά θέλουν; ποια θα ειναι τα μαθηματα κ η ύλη;
Αυτο εχω και εγω απορια για το τι μαθηματα θα εχει. Και αυτο το σχεδιο νομου το εμαθα απο φιλο μου λιμενικο, αν μαθω κατι αλλο θα το ανεβασω αμεσως.
- manolis100
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
πήρα να ρωτήσω σε 2-3 φροντιστήρια να δω αν ξέρουν κάτι η αν ετοιμάζουν μσθηματα κ μου είπαν ότι αν δεν βγει η προκήρυξη να δούνε τι ζητάει δν ξεκινούν τίποτα κ δεν μπορούν να βασιστούν σε προηγούμενες προκηρύξεις γιατι το λιμενικό θα αλλάξει την ύλη!!!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
http://www.bloko.gr/politikh/to-sxedio-gia-10659-proslhpseis-sto-dhmosio-mesa-sto-2014.html
Παιδιά μια συμβουλή. Κάντε ότι είναι να κάνετε και έχετε μια πισινή γιατί θα βολέψουν μονάχα τους δικούς τους. Να είμαστε όλοι προσγειωμένοι. Χωρίς απογοήτευση άν δεν ερθει η επιτυχία. Έχει ο θεός για όλους μας. Το μόνο σίγουρο είναι οτι σύντομα θα καθαρίσει η ήρα απ το στάρι ς' αυτή τη χώρα... Τότε θα δικαιωθεί ο περισσότερος κόσμος.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 7 επισκέπτες