Προκηρυξη για Λιμενικό Σώμα (2013)
Οι αποψεις διίστανται εδω περα... :P απ'οτι φαινεται οι μισοι εδω περα θελουμε να πιστευουμε οτι θα βγει προκυρηξη και οι αλλοι μισοι νομιζουν το αντιθετο...
~312 λελε~
Ναι πολιτικό προσωπικό, βγηκε λίστα 50 ατόμων ενω έλεγε πριν λιγες ώρες ότι δε θα γύγει κανένας! Εν τω μεταξύ τους ένστολους τους εχουν ηδη όχι απλα γραμμένος...HAF_313 έγραψε:Πολιτικό προσωπικό...costasss έγραψε:Eδω απολύονται υπάλληλοι...alexakis7 έγραψε:Ρε παιδια τελικα τι πιστευετε να γινει; Θα βγει προκυρηξη για λ/φ ή οχι; Γιατι οι μισοι λετε ναι οι αλλοι μισοι οχι...
Υπομονη λοιπον ολοι μεχρι τον σεπτεμβρη για να δουμε τελικα αν θα βγει τιποτα ή οχι. Γιατι αυγουστο κατακαλοκαιρο δεν νομιζω να βγει προκυρηξη. Αν ειναι θα βγει απο σεπτεμβρη πιστευω
~312 λελε~
Η προκήρυξη των ειδικών φρουρών το 2011 βγήκε 8 Αυγούστου και η κατάθεση δικαιολογητικών ήταν από 16 Αυγούστου ως 5 Σεπτεμβρίου. Οπότε ποτέ δεν ξέρεις.
Καλησπέρα. Ειμαι αποφοιτος πανεπιστημιακης σχολης Πληροφορικης με εκπληρωμενες τις στρατιωτικες υποχρεωσεις. Σκεφτομαι να δωσω για αξιωματικός.
Απο την στιγμη που θα βγει η προκύρηξη και μετά ποσο χρονο έχουμε μεχρι να δωσουμε;
Ευχαριστω.
Απο την στιγμη που θα βγει η προκύρηξη και μετά ποσο χρονο έχουμε μεχρι να δωσουμε;
Ευχαριστω.
Εισαι και απόφοιτος πανεπιστημιακής σχολής...KostasC99 έγραψε:Καλησπέρα. Ειμαι αποφοιτος πανεπιστημιακης σχολης Πληροφορικης με εκπληρωμενες τις στρατιωτικες υποχρεωσεις. Σκεφτομαι να δωσω για αξιωματικός.
Ευχαριστω.

KostasC99 έγραψε:Καλησπέρα. Ειμαι αποφοιτος πανεπιστημιακης σχολης Πληροφορικης με εκπληρωμενες τις στρατιωτικες υποχρεωσεις. Σκεφτομαι να δωσω για αξιωματικός.
Ευχαριστω.
Το 2011, αν δεν κάνω λάθος, είχε βγει 13 Ιουλίου και η κατάθεση δικαιολογητικών ήταν μέχρι 5 Αυγούστου. Από κει και πέρα όσοι πληρούσαν τις προυποθέσεις καλούνταν για υψομέτρηση 17 Αυγούστου. Αναφερόταν η συγκεκριμένη ημ/νία μέσα στην προκύρηξη, οι δε καλούμενοι νομίζω είχαν βγει κάποιες μέρες πριν.
Λογικά θα μπορείς, εκτός αν πάρουν συγκεκριμένες ειδικότητες (Νομικούς- Τεχνικους κ. Α.). Απλά θέλει πολύ διάβασμα και η όποια ύλη θα είναι πολύ έξω από τα νερά σου.
comando89 έγραψε:
Το 2011, αν δεν κάνω λάθος, είχε βγει 13 Ιουλίου και η κατάθεση δικαιολογητικών ήταν μέχρι 5 Αυγούστου. Από κει και πέρα όσοι πληρούσαν τις προυποθέσεις καλούνταν για υψομέτρηση 17 Αυγούστου. Αναφερόταν η συγκεκριμένη ημ/νία μέσα στην προκύρηξη, οι δε καλούμενοι νομίζω είχαν βγει κάποιες μέρες πριν.
Λογικά θα μπορείς, εκτός αν πάρουν συγκεκριμένες ειδικότητες (Νομικούς- Τεχνικους κ. Α.). Απλά θέλει πολύ διάβασμα και η όποια ύλη θα είναι πολύ έξω από τα νερά σου.
Οι εξετασεις στα αθληματα και τα μαθηματα για τον διαγωνισμο των αξιωματικων του 2011 μηπως ξερουμε ποτε ξεκινησαν;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 34
Πληροφορική έχεις τελειώσει, αν ψάξεις σε προηγούμενες σελίδες της ενότητας θα τα βρεις όλα.
KostasC99 έγραψε:
Οι εξετασεις στα αθληματα και τα μαθηματα για τον διαγωνισμο των αξιωματικων του 2011 μηπως ξερουμε ποτε ξεκινησαν;
Οι γραπτές εξετάσεις είχαν τελειώσει πάντως 9/9/11 αν θυμάμαι καλά. Μπορείς να ανατρέξεις στη σελίδα του Λ. Σ.http://www.hcg.gr/taxonomy/term/210. Εκεί θα βρεις όσες ανακοινώσεις είχαν βγει για όλες τις προκυρήξεις καθώς και βάσεις και ημερομηνίες.
comando89 έγραψε:
Οι γραπτές εξετάσεις είχαν τελειώσει πάντως 9/9/11 αν θυμάμαι καλά. Μπορείς να ανατρέξεις στη σελίδα του Λ. Σ.http://www.hcg.gr/taxonomy/term/210. Εκεί θα βρεις όσες ανακοινώσεις είχαν βγει για όλες τις προκυρήξεις καθώς και βάσεις και ημερομηνίες.
Τα βρήκα οκ.1,5 μήνα ηταν τα αθληματα μετα την προκυρηξη και 1 εβδομαδα ακομη για τα μαθηματα.
31/8 ξεκινησαν τα αθληματα και 5/9 τα μαθηματα με την εκθεση. Οποτε ισως να παει και φετος έτσι Αν και με βαζει σε σκεψεις οτι η προκυρηξη εχει αργησει.
Καλημέρα.
- zoupis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 36
NΑ σας ρωτησω απο εσας αν ξερει καποιος η εσενα greek army. Ξερει κανενας το λογο που δεν βγαινουν ακομα του λιμενικου, ειχαν πει οτι θα βγουν, εσεις πιστευετε οτι θα βγουν μεχρι το τελος του αυγουστου η θα εχει και συνεχεια;
Όσον αφορά, τουλάχιστον τους αξιωματικούς που θέλει διάβασμα, το θέμα δεν είναι πότε θα βγουν. Το θέμα είναι αν θα βγουν!
- zoupis
Εγω πιστευω μετα τον 15 αυγουστο να βγαινει η μπορει και τωρα που λοιπουν ολοι.
- zoupis
Εγω λεω για τους λιμενοφυλακες. Οχι για σημαιοφορους
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες