Εγκατάσταση της ακροδεξιάς στην Ελλάδα

Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Aeroporos27
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Aeroporos27 »

yandr έγραψε:
12θεϊστής έγραψε:Ούτε στο πρόγραμμα ούτε καν στην ιδρυτική του διακήρυξη δεν λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι η Ελλάδα πρέπει να βγει από το Ευρώ. Από που ενημερώνεστε πατριώτες;

Τι λες ρε μεγάλε; Πλάκα κάνεις; Μήπως διαβάζεις το πρόγραμμα διαφορετικής συνιστώσας, γιατί κατά την επικόλληση τους ξεφύγανε κάποια πράγματα.

Για να διασκεδάσω λίγο τις τρομοφοβίες Και καραπροπαγάνδες τύπου τρεμοπρετεντέρη και σια και να σου ζητήσω να μας Δώσεις σημείο προς σημείο από το προγράμμα του ΣΥΡΙΖΑ που κληθήκαμε να ψηφίσουμε στις εκλογές Μαίου-Ιουνίου Εκείνο το οποίο αφορά την έξοδο από το Ευρώ. Μπορείς να μας κανείς εσύ την επικόλληση των συγκεκριμένων σημειών από το πρόγραμμα. Σου έχω εμπιστοσύνη ότι δε θα σου ξεφύγουν έσενα πράγματα.

Έλα τώρα έπεσε όλη η ρεμούλα και η διαπλοκή στις εκλογές για να μας πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ακόμα και εξωγήινοι. Το γέλιο που έριχνα πραγματικά με την κάθε αγχωμένη Κασσάνδρα δε λέγεται όταν έβλεπαν τη μαζική άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ.

Εν πάση περιπτώση η παραμονή μας στο Ευρώ εμένα δε μου λέει απολύτως τίποτα αν η κοινωνία υποφέρει. Το ζητούμενο δεν είναι να παραμείνουμε στο Ευρώ αλλά να έχουμε τη κοινωνία στα πόδια της. Τα ψωμιά του νεοφιλελευθερισμού στην Ελλάδα είναι μετρημένα. Θα πέσει και θα κάνει θόρυβο. Το ζήτημα είναι μια ώρα νωρίτερα.

Ελπίζω σύντομα ο Τσίπρας να ρίξει τη Κυβέρνηση. Χθές ιδανικά.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 8
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

12θεϊστής έγραψε:E τότε εσύ πρέπει να ψηφίζεις Βασίλη Λεβέντη της Ένωσης Κεντρώων.

Εγώ ψηφίζω Λεβέντη!ΕικόναΕικόνα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εγώ ψηφίζω ψυχαγωγία δαγκωτό και στα καπάκια hall of fame για την ιστορία με πρωταγωνιστές αλφαβητικά τους :Aeroporos27,12θεϊστής και yandr Εικόνα Εικόνα
Aeroporos27

D.Y.K έγραψε:Εγώ ψηφίζω ψυχαγωγία δαγκωτό και στα καπάκια hall of fame για την ιστορία με πρωταγωνιστές αλφαβητικά τους :Aeroporos27,12θεϊστής και yandr Εικόνα Εικόνα

Με τιμά. Να σου ρίξω και γω μια ψήφο για τρολ;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από D.Y.K »

Άν ενδιαφέρεσαι να εγκαταστήσεις και την ακροπαλαβομάρα στην Ελλάδα Aeroporos27 τότε γιατί όχι Εικόνα

Άς μην ξεφύγουμε απο το θέμα μας όμως καλύτερα.

Aeroporos27

D.Y.K έγραψε: ακροπαλαβομάρα

Απλά σε ότι αφορά το ΣΥΡΙΖΑ πάντα σύμφωνα με τους γνωστικούς περιορισμούς της κάθε αγχωμένης ξαδέρφης των τρεμοπρετεντέρηδων και σια. Όσο άκρο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ άλλο τόσο εγώ είμαι στρέητ.

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από yandr »

Aeroporos27 έγραψε:να σου ζητήσω να μας Δώσεις σημείο προς σημείο από το προγράμμα του ΣΥΡΙΖΑ που κληθήκαμε να ψηφίσουμε στις εκλογές Μαίου-Ιουνίου Εκείνο το οποίο αφορά την έξοδο από το Ευρώ.
Ρούφα

Εικόνα

Εικόνα

Aeroporos27

yandr έγραψε:
Aeroporos27 έγραψε:να σου ζητήσω να μας Δώσεις σημείο προς σημείο από το προγράμμα του ΣΥΡΙΖΑ που κληθήκαμε να ψηφίσουμε στις εκλογές Μαίου-Ιουνίου Εκείνο το οποίο αφορά την έξοδο από το Ευρώ.
Ρούφα

Καταλαβαίνω ότι είσαι άσχετος με το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Καταννοώ ότι ίσως δε γνωρίζεις τι σημαίνει πλουραλισμός απόψεων (εξάλλου είναι χαρακτηριστικό της συμπλεγματικής σκέψης η αδυναμία αντίληψης ανώτερων εννοιών) όπως επίσης καταλαβαίνω ότι ίσως έχεις δυσκολία να διαβάσεις Ελληνικά. Παρόλα αυτά επειδή είμαι σίγουρος ότι στα Ελληνικά σε ρώτησα για το πρόγραμμα και όχι για 2-3 μπάνερ μιας συνιστώσας (έλα προσπάθησε το να καταλάβεις τι σημαίνει πλουραλισμός απόψεων) , ρούφα εσύ το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και βρές μου το σημείο για την έξοδο από το Ευρώ.

Αν το βρείς δωράκι επιμμόρφωση για την έννοια της συλλογικότητας και της διαμόρφωσης κεντρικής γραμμής σε έναν πολιτικό φορέα που διεκδικεί την ένωση της Αριστεράς και την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας.

http://www.syriza.gr/content/%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%AD%CF%84%CF%89%CF%80%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82

12θεϊστής

Δημοσίευση από 12θεϊστής »

Ντάξει Yandr πέταξες μια ΚΟΕ και καθάρισες Εικόνα.DYK αυτού του είδους οι τρολιές πιάνουν σε κομματόσκυλα όπως εσύ αλλά στο φόρουμ δεν κάνουν όλοι γαβ γαβ.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

12θεϊστής έγραψε:Ντάξει Yandr πέταξες μια ΚΟΕ και καθάρισες Εικόνα.DYK αυτού του είδους οι τρολιές πιάνουν σε κομματόσκυλα όπως εσύ αλλά στο φόρουμ δεν κάνουν όλοι γαβ γαβ.

Μπα, τώρα έγινε 'πέταξες μία ΚΟΕ';4 βουλευτές εξέλεξε 'η ΚΟΕ'.

Μήπως θα μας πεις ότι είναι περιθωριακή συνιστώσα;

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Aeroporos27 έγραψε:Καταλαβαίνω ότι είσαι άσχετος με το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Καταννοώ ότι ίσως δε γνωρίζεις τι σημαίνει πλουραλισμός απόψεων (εξάλλου είναι χαρακτηριστικό της συμπλεγματικής σκέψης η αδυναμία αντίληψης ανώτερων εννοιών) όπως επίσης καταλαβαίνω ότι ίσως έχεις δυσκολία να διαβάσεις Ελληνικά.

Καλά εσύ δες το παραπάνω και συνέχισε να ρουφάς.

Άμα το κόμμα που ψηφίζεις (προφανώς επειδή υποστηρίζει τις gay parade και όχι για κάποιο σοβαρό λόγο) βγάζει αφίσες με τις οποίες υποστηρίζει κορυφαίες πολιτικές επιλογές που όμως ΔΕΝ (!) υποστηρίζονται στο πρόγραμμά του, τότε απλά επιβεβαιώνει την άποψη που έχω για αυτό.

Άλλωστε είναι απολύτως γνωστό και βέβαιο ότι αν οι δημοσκοπήσεις έδιναν 70% κατά του ευρώ αντί για το ανάποδο, θα έβλεπες καθημερινά τα στελέχη του σάπιου αυτού 'κόμματος' (δεν αξίζει καν το χαρακτηρισμό κόμμα κατά τη γνώμη μου) να ουρλιάζουν για την έξοδο.

Αλλά οι καταραμένες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν (προς το παρόν) άλλα. Κρίμα ρε ***** το...

Aeroporos27

Κάτι που άλλη μια φορά δείχνει τη μεσαιωνική, συμπλεγματική και απολιθωματική θεώρηση του υπό του μηδενός πολιτικού acumen σου. Σιγά μην ψηφίζω κιόλας βάσει του αν ο Τσίπρας φοράει γραβάτα. Προφάνως και για εμένα η πολιτική θέση ενός κόμματος για τα γκέι δικαιώματα είναι σημαντική αλλά επειδή ακόμα συνεχίζεις να μου δείχνεις ότι ή δε ξέρεις να διαβάζεις ή δε ξέρεις τι διαβάζεις να πω ότι προσωπικά και ανεξάρτητα από την μικροκομματική λογική του περιορισμένου νου μερικών κομματόσκυλων της συμφοράς είναι προφανές ότι θα συνασπιστώ πίσω από οποιαδήποτε δύναμη διεκδικεί την ένωση της Αριστεράς και αποτελεί βιώσιμη εναλλακτική για την Ελλάδα.

Αν ήξερες να προσέχεις όταν με διαβάζεις θα είχες δει ότι έχω μια άλφα ιδεολογική προσήλωση και η ψήφος μου δε θα πάει με κριτήριο την κάθε παπάτζα που πιστεύει ο οποιοσδήποτε για εμένα. Για αυτό κόψε τις ομοφοβάρες σε μένα και προσπάθησε να καταλάβεις ότι η δύναμη της Αριστεράς ανέκαθεν ήταν ο πλουραλισμός απόψεων.

Ξέρεις, η Αριστερά δε χαρακτηρίζεται από την μονομέρια που διακρίνει τους προπαγανδιστές της και δε περιμένω και πολλά από λαικιστές που είναι ανίκανοι να καταννοήσουν πως φτάνουμε κεντρικά στη διαμόρφωση της κρατούσας πολιτικής θέσης μέσα σε έναν τόσο πλούσιο και πολυδιάστατο χώρο. Έλα spare me τώρα και πήγαινε να βρεις κανα μπάνερ που να δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι από τον Άρη, έτσι για να τα βάλεις σε μεγαλύτερη τάξη στο μυαλό σου.

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Σε κάθε μήνυμά σου γίνεσαι ολοένα και πιο ευγενικός.

Καλό θα ήταν ο σεξουαλικός προσανατολισμός σου να μην καθορίζει και την ψήφο, αλλά κατανοώ ότι αυτό σε ξεπερνά. Μου μίλησες για το ευρώ και σου απάντησα. Δεν κατάφερες να επανέλθεις με κάτι νεότερο, πέρα από προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Δεν έχω να προσθέσω κάτι. Ο Τσίπρας έχει πολύ γνωστή πορεία και απόλυτα καταδικαστέα σε όλα τα επίπεδα, ενώ η προοδευτική αριστερά έχει πεθάνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Θα ήταν καλύτερα να της προσάψει κανείς το χαρακτηρισμό συντηριτική αριστερά, καθώς το μόνο που υποστηρίζουν οι θλιβεροί εκπρόσωποί της είναι οι καταλήψεις, η απήθεια στους νόμους, τα κινήματα δεν πληρώνω, τον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, τις μίζες και την κρατική παρέμβαση.

Δεν πειράζει που δεν μπορεί να αναγνωρίσεις όλα τα παραπάνω στο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν πειράζει που ολόκληρη αφίσσα δεν καταφέρνει να σε πείσει για το αυτονοητο, δεν πειράζει που ψηφίζεις με βάση αυτά που θες να ακούς και όχι αυτά που πρέπει να ακούς.

Προσωπικά πιστεύω ότι άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα μετατρέψει την χρυσή αυγή σε αξιωματική αντιπολίτευση (που ως γνωστό συνήθως εναλλάσσεται στην εξουσία). Ο λόγος είναι ότι πρόκειται για δύο απολύτως εκτρωματικά μορφώματα που δεν έχουν θέση σε κανένα κοινοβούλιο. Αλληλοσυμπληρώνονται και αλληλοεξαρτώνται. Χωρίς το ένα δεν θα υπάρχει και το άλλο.

Θα σε παραπέμψω στους κανονισμούς του φόρουμ και σε προτρέπω να τους διαβάσεις πριν ξαναγράψεις στο φόρουμ.

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Δεν τους διάβασες προφανώς...
12θεϊστής

Δημοσίευση από 12θεϊστής »

yandr έγραψε:
12θεϊστής έγραψε:Ντάξει Yandr πέταξες μια ΚΟΕ και καθάρισες Εικόνα.DYK αυτού του είδους οι τρολιές πιάνουν σε κομματόσκυλα όπως εσύ αλλά στο φόρουμ δεν κάνουν όλοι γαβ γαβ.

Μπα, τώρα έγινε 'πέταξες μία ΚΟΕ';4 βουλευτές εξέλεξε 'η ΚΟΕ'.

Μήπως θα μας πεις ότι είναι περιθωριακή συνιστώσα;

Στα κόμματα υπάρχουν πάντα διαφορετικές αντιλήψεις. Ακόμα και στη ΝΔ υπήρχαν οι αντιθέσεις ΕΥΡΩ ή Δραχμή.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης