yandr έγραψε:Τι λες ρε μεγάλε; Πλάκα κάνεις; Μήπως διαβάζεις το πρόγραμμα διαφορετικής συνιστώσας, γιατί κατά την επικόλληση τους ξεφύγανε κάποια πράγματα.12θεϊστής έγραψε:Ούτε στο πρόγραμμα ούτε καν στην ιδρυτική του διακήρυξη δεν λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι η Ελλάδα πρέπει να βγει από το Ευρώ. Από που ενημερώνεστε πατριώτες;
Για να διασκεδάσω λίγο τις τρομοφοβίες Και καραπροπαγάνδες τύπου τρεμοπρετεντέρη και σια και να σου ζητήσω να μας Δώσεις σημείο προς σημείο από το προγράμμα του ΣΥΡΙΖΑ που κληθήκαμε να ψηφίσουμε στις εκλογές Μαίου-Ιουνίου Εκείνο το οποίο αφορά την έξοδο από το Ευρώ. Μπορείς να μας κανείς εσύ την επικόλληση των συγκεκριμένων σημειών από το πρόγραμμα. Σου έχω εμπιστοσύνη ότι δε θα σου ξεφύγουν έσενα πράγματα.
Έλα τώρα έπεσε όλη η ρεμούλα και η διαπλοκή στις εκλογές για να μας πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ακόμα και εξωγήινοι. Το γέλιο που έριχνα πραγματικά με την κάθε αγχωμένη Κασσάνδρα δε λέγεται όταν έβλεπαν τη μαζική άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ.
Εν πάση περιπτώση η παραμονή μας στο Ευρώ εμένα δε μου λέει απολύτως τίποτα αν η κοινωνία υποφέρει. Το ζητούμενο δεν είναι να παραμείνουμε στο Ευρώ αλλά να έχουμε τη κοινωνία στα πόδια της. Τα ψωμιά του νεοφιλελευθερισμού στην Ελλάδα είναι μετρημένα. Θα πέσει και θα κάνει θόρυβο. Το ζήτημα είναι μια ώρα νωρίτερα.
Ελπίζω σύντομα ο Τσίπρας να ρίξει τη Κυβέρνηση. Χθές ιδανικά.