Eπιλαχόντες Πυροσβεστικής (2012)
Συμφωνω με τον αεκ21 (που λογικα διναμε μαζι στις 24-25). Πρεπει να εισαι πολυ αγυμναστος και πολυ καναπεςγια να μην περασεις τουλαχιστον ς'αυτην την προκυρηξη που εδειξαν και οι κριτες οτι ειναι πολυ ελαστικοι και θελουν να βοηθησουν και οχι να χαντακωσουν. Τις αλλες χρονιες κοβανε ατομα για 3 δευτερολεπτα στο 1000αρι και 2 η' 3 ποντους στο μηκος.
Το μονο κακο και λιγο αδικια ειναι για τα παιδια που ειναι επιλαχοντες απο 900-1000 και πανω και που πραγματικα αξιζουν να περασουν ανετα τα αθληματα να βλεπουν καποιους με λιγο σπρωξιμο να περνανε και να μειωνονται οι ελπιδες τους.
Επίσης πολλά από τα παιδιά είναι πενταετούς υποχρέωσης και τα περνάνε για δεύτερη φορά οπότε έχουν την εμπείρια και γι αυτό δεν κόβονται εύκολα
Δεν εχει να κανει αν εισαι πενταετης η'οχι. Σημασια εχει να εισαι ετοιμος και να εχεις τεσταρει τον εαυτο σου στα αθληματα για να ξερεις οτι τα εχεις. Κι εγω 4 χρονια εποχικος ημουν και δεν ειχα το δικαιωμα στην προηγουμενη προκηρηξη. Σχεδον ομως 10 χρονια τωρα προσπαθω να μπω στο σωμα και παντα καπου σκαλωνε η δουλεια.Μια στα γραπτα την αλλη ηλικιακα την αλλη δεν ειχα 5 χρονια και ειχα 4 και ουτω καθε εξης. Εχω φαει ατελειωτες φαπες αλλα δεν τα παρατησα.
Ναι ΚΩΣΤΑ διναμε μαζι κ οπως ειδες πολλα απο τα παιδια τα ειχανε για πλακα, αλλοι βεβαια φαγανε λιγο σπρωξιμο, αλλα μες το προγραμα ειναι αυτο, παντως μαγκες τουλαχιστον στην σειρα κοπηκανε μονο πενταετης, μαλλον πηγανε χαλαρα κ την πατησανε.
Εγω παντως θεωρω μεγιστη χαζομαρα να εισαι σε μια προκυρηξη (που δεν εχει γραπτα οπως παλια) μεσα στους πρωτους 300 και να μην προετοιμαστεις καταλληλα στα αθληματα. Εσκασαν κατι παιδια στους πρωτους 100 που ειδα και δεν μπορουσαν να παρουν 5 ελξεις (εστω και μισες) και να σερνονται στο 1000αρι.
Παιδια αν δεν κανω κατι λαθος, εχουν κωπει καπου στους 116 στο συνολο για την Γ κατηγορια για τα αθληματα, οποτε αυτο μας κανει 375+116=491. Νομιζω οτι μεχρι εκει περναμε... Αντε να δουμε!
Σημερα ειχε τον μεγαλυτερο αριθμο που κοπηκαν μου φαινεται...31 δεν πηγαν 23 κοπηκαν στα αθληματα!
Παιδια, καλησπερα. Μ ενημερωσαν μολις οτι σημερα πηρε καποιος απ Π. Σ και έιπε να παω αυριο να παραλαβω ενα χαρτι... Ειμαι σειρα 700+ στη β κατηγορια για τους 725 κ αναρωτιεμαι αν ηδη οι επιλαχοντες εχουν φτασει τοσο χαμηλα. Ξερει κανεις?
Προφανως φιλε μου θα σε πηραν για να παρεις την προσκληση για τις αθλητικες δοκιμασιες οποτε λογικα θα δωσεις κανονικα.Εχουν κοπει παρα πολλοι κυριως μη προσελευσης στα αθλητικα. Τουλαχιστον 30 την ημερα δεν πανε καθολου.
Καλη επιτυχια λοιπον!
Καλη επιτυχια λοιπον!
Ναι πραγματι η κληση για τα αγωνισματα ηταν... Βεβαια δυστυχως-η ευτυχως για τους επομενους- με ριξη χιαστου στο γονατο δεν μπορω να συμμετεχω πλεον... Καλη επιτυχια σ ολους
Να πω κατι για τους νεους πινακες για τα εχτρα ατομα που καλουνε... Στην κατηγορια μου την Ε1 ειχαμε βαλει σιμαδι τον 1ο στην λιστα Σημερα την τελευταια μερα κ μετρουσαμε την θεση μας... Στο τελος τον δοκιμασιων αν θυμαμαι καλα ο τελευταιος απο εμας ηταν η 12ος η 13ος, παιρνει 15... Αρα λοιπουν 2. Και οι ιδιοι οι πυροσβεστες μας λεγανε δν περημεναν στις κατηγοριες με λιγα ατομα τοση αποχη.
Παιδια να σας ρωτησω στην κατηγορια ΑΤΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ εχουν καλυφθει οι θεσεις η υπαρχει περιπτωση να καλεσουν και αλλους. Οποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει. Ευχαριστω πολυ...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 9
Καλησπέρα.
Αφού πέρασα με επιτυχία τις αθλητικές δοκιμασίες, είμαι 2ος επιλαχόντας (12η σειρά) στην κατηγορία Α΄ειδικότητα Πληροφορικής (10 άτομα παίρνουν) που είχα θέσει ως 1η προτίμηση, και είμαι εντός των 203 ατόμων για την κατηγορία Β΄που είχα θέσει ως 2η προτίμηση.
Στο κάλεσμα για αθλήματα αναφορικά στην Β΄κατηγορία, δεν είναι το όνομα μου στην λίστα.
Είναι λογικό επειδή με ειχαν ήδη καλέσει στην Α΄κατηγορία, έτσι δεν είναι;
Και τώρα περνάμε στο πιο σημαντικό ερώτημα.
Σε περίπτωση που στην 1η μου επιλογή δεν αποκλειστεί κανείς μέχρι τέλους, μπορώ να τοποθετηθώ ως επιτυχών στην 2η επιλογή μου δηλαδή στην κατηγορία Β΄εφόσον είμαι μέσα στους 203 βάσει των θεωρημένων πινάκων κατάταξης;
Σε επικοινωνία που είχα με το αρχηγειο με είπαν ότι επειδή δήλωσα την Β΄κατηγορία ως 2η επιλογή προηγούνται αυτοί που την δήλωσαν ως 1η επιλογή !
Ακούγεται τρελό νομίζω.
Πάντα στη ζωή οι επιλογές μας όπως και στο μηχανογραφικό δελτίο που συμπληρώσαμε για να μπούμε σε σχολές, έχουν το νόημα ότι αν δεν περάσω στην 1η μου επιλογή, περνάω στην 2η επιλογή κτλ
Διαβάζω την προκήρυξη εξωνυχιστικά και έχω κατεβάσει και την υπ' αριθ.39839 Φ.109.1/30-11-2011 Απόφαση Υπουργού Προστασίας του Πολίτη «Δικαιολογητικά και διαδικασία πρόσληψης Δοκίμων πυροσβεστών».(Β΄ 2780) και δεν αναφέρει καμία τέτοια φόρμουλα που μου είπε ο κύριος πυροσβέστης στο τηλέφωνο επικοινωνίας της προκήρυξης.
Είναι δυνατόν να ισχύει αυτό αυθαιρετα και να μην είναι πουθενά γραμμένο επίσημα;
Παρακαλώ βοηθήστε με όποιος ξέρει...
Αφού πέρασα με επιτυχία τις αθλητικές δοκιμασίες, είμαι 2ος επιλαχόντας (12η σειρά) στην κατηγορία Α΄ειδικότητα Πληροφορικής (10 άτομα παίρνουν) που είχα θέσει ως 1η προτίμηση, και είμαι εντός των 203 ατόμων για την κατηγορία Β΄που είχα θέσει ως 2η προτίμηση.
Στο κάλεσμα για αθλήματα αναφορικά στην Β΄κατηγορία, δεν είναι το όνομα μου στην λίστα.
Είναι λογικό επειδή με ειχαν ήδη καλέσει στην Α΄κατηγορία, έτσι δεν είναι;
Και τώρα περνάμε στο πιο σημαντικό ερώτημα.
Σε περίπτωση που στην 1η μου επιλογή δεν αποκλειστεί κανείς μέχρι τέλους, μπορώ να τοποθετηθώ ως επιτυχών στην 2η επιλογή μου δηλαδή στην κατηγορία Β΄εφόσον είμαι μέσα στους 203 βάσει των θεωρημένων πινάκων κατάταξης;
Σε επικοινωνία που είχα με το αρχηγειο με είπαν ότι επειδή δήλωσα την Β΄κατηγορία ως 2η επιλογή προηγούνται αυτοί που την δήλωσαν ως 1η επιλογή !
Ακούγεται τρελό νομίζω.
Πάντα στη ζωή οι επιλογές μας όπως και στο μηχανογραφικό δελτίο που συμπληρώσαμε για να μπούμε σε σχολές, έχουν το νόημα ότι αν δεν περάσω στην 1η μου επιλογή, περνάω στην 2η επιλογή κτλ
Διαβάζω την προκήρυξη εξωνυχιστικά και έχω κατεβάσει και την υπ' αριθ.39839 Φ.109.1/30-11-2011 Απόφαση Υπουργού Προστασίας του Πολίτη «Δικαιολογητικά και διαδικασία πρόσληψης Δοκίμων πυροσβεστών».(Β΄ 2780) και δεν αναφέρει καμία τέτοια φόρμουλα που μου είπε ο κύριος πυροσβέστης στο τηλέφωνο επικοινωνίας της προκήρυξης.
Είναι δυνατόν να ισχύει αυτό αυθαιρετα και να μην είναι πουθενά γραμμένο επίσημα;
Παρακαλώ βοηθήστε με όποιος ξέρει...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 16
Σου παραθέτω ένα κομμάτι το οποίο υπήρχε μέσα στην προκήρυξη.
Σε περίπτωση που ο υποψήφιος δηλώνει συμμετοχή για περισσότερες της μίας κατηγορίες, η σειρά αναγραφής των κατηγοριών ενδιαφέροντος επέχει θέση αίτησης προτίμησης της αντίστοιχης κατηγορίας στην οποία επιθυμεί να καταταγεί, χωρίς αυτή να μπορεί εκ των υστέρων να μεταβληθεί.
Σε περίπτωση που ο υποψήφιος δηλώνει συμμετοχή για περισσότερες της μίας κατηγορίες, η σειρά αναγραφής των κατηγοριών ενδιαφέροντος επέχει θέση αίτησης προτίμησης της αντίστοιχης κατηγορίας στην οποία επιθυμεί να καταταγεί, χωρίς αυτή να μπορεί εκ των υστέρων να μεταβληθεί.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Kakarot και 4 επισκέπτες