Αποτελέσματα Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν με έβρισες αλλά είναι σαν να με κοροϊδεύεις το ίδιο ρώτησε μια κοπέλα ποιο πάνω, δεν γίνεται να απαντάμε κάθε φορά στα ίδια
Kosta 88

Δημοσίευση από Kosta 88 »

Greek πήρα τηλ. Θεσ. που έκανα τν αίτηση αυτοί μου είπαν να πάρω στα κεντρικα κ αφού δν έβγαλα άκρη πήρα στο ασεπ κ μου είπαν το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ένσταση... δήλωσα Β, Γ κ Ε2 σε όλες πιανω 2130. Προφανώς ήταν όλα βύσματα...
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

Kosta 88 έγραψε:Greek πήρα τηλ. Θες. Που έκανα τν αίτηση αυτοί μου είπαν να πάρω στα κεντρικα κ αφού δν έβγαλα άκρη πήρα στο ασεπ κ μου είπαν το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ένσταση... Δήλωσα Β, Γ κ Ε2 σε όλες πιανω 2130. Προφανώς ήταν όλα βύσματα...

αδερφε δεν ξερω αν παιζουν ρολο τα βυσματα για τις λιστες των αποτελεσματων, και για να στο πω αλλιως, εγω δεν εχω στον ηλιο μοιρα... Δηλαδη κανενα βυσμα, και την αιτηση μου την δεχτηκαν κανονικα και ειμαι στην κατηγορια ε2 και εχουν βαλει κανονικοτατα το ονοματακι μου. Οτι και να εγινε παντως κυνηγατο, μην το αφησεις, την ενσταση την εκανες να εισαι κατοχυρωμενος;
ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

Εχουν βγει οι πινακες για τις ημερομηνιες που θα γινουν τα αγωνισματα. αν ναι που θα το βρω;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όταν βγούνε θα τα αναρτήσουμε
Giannis84
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Giannis84 »

Kosta 88 έγραψε:Greek πήρα τηλ. Θες. Που έκανα τν αίτηση αυτοί μου είπαν να πάρω στα κεντρικα κ αφού δν έβγαλα άκρη πήρα στο ασεπ κ μου είπαν το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ένσταση... Δήλωσα Β, Γ κ Ε2 σε όλες πιανω 2130. Προφανώς ήταν όλα βύσματα...

Ψαξε να δεις αν το ονομα σου ειναι στους αποτυχοντες. Θα επρεπε ηδη βασικα να το ειχες κοιταξει. Αν δεν εισαι ουτε σε εκεινο τον πινακα (που το θεωρω χλωμο, γιατι ΑΝ σε απεκλεισαν εισαι ηδη σε εκεινο τον πινακα) , τοτε καποιο λαθος εχει γινει και θα επρεπε ηδη να ειχες κανει ενσταση. Ουτε βυσματιες ειναι ολοι στις λιστες ουτε τιποτα. Το πιο πιθανο ειναι ειτε να μην ησουν στα επιτρεπτα ορια του ΔΜΣ (αν σας το μετρουσαν επιτοπου) , ειτε να ειχες θεμα με καποιο δικαιολογητικο. Πχ μπορει να ησουν τιποτα Ι2 στο στρατο και να μην το γνωριζες.
grego
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από grego »

Φουλ ησυχια επεσαι! Ποτε λετε θα βγουν η τελικη πινακες ρε παιδια ακουσε κανεις τιποτα΄;

Άβαταρ μέλους
AK-47_Kalashnikov
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από AK-47_Kalashnikov »

6 Μαίου λένε για εκλογές! Δεν νομίζω να προλάβει να βγεί ΦΕΚ
Άβαταρ μέλους
petrun
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από petrun »

Καλησπέρα παίδες. Μήπως γνωρίζει κανείς πότε περίπου θα βγουν οι ημερομηνίες με τα οριστικά αποτελέσματα; Για την Προκήρυξη Με τους 725 πυροσβέστες λέω.
Άβαταρ μέλους
Stauros
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Stauros »

petrun έγραψε:Καλησπέρα παίδες. Μήπως γνωρίζει κανείς πότε περίπου θα βγουν οι ημερομηνίες με τα οριστικά αποτελέσματα; Για την Προκήρυξη Με τους 725 πυροσβέστες λέω.

δεν ξερουμε ακριβως, περιμενουμε
crossy
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από crossy »

Καλημέρα, όσον αφορά τους πίνακες κατάταξης της Β κατηγορίας, τα αρχικά ΑΔ. ΜΟΤ. Είναι άδεια μοτοσυκλέτας;
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από gate21ss »

crossy έγραψε:Καλημέρα, όσον αφορά τους πίνακες κατάταξης της Β κατηγορίας, τα αρχικά ΑΔ. ΜΟΤ. Είναι άδεια μοτοσυκλέτας;

Ναι έτσι είναι.
vag

Δημοσίευση από vag »

Stauros έγραψε:
petrun έγραψε:Καλησπέρα παίδες. Μήπως γνωρίζει κανείς πότε περίπου θα βγουν οι ημερομηνίες με τα οριστικά αποτελέσματα; Για την Προκήρυξη Με τους 725 πυροσβέστες λέω.

δεν ξερουμε ακριβως, περιμενουμε
υπαρχει περίπτωση αν πουν για εκλογές να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα μετα τις εκλογές;
ΚΩΝ/ΝΟΣ

Δημοσίευση από ΚΩΝ/ΝΟΣ »

Γιατί αργούν τόσο πολύ τα αποτελέσματα; Έχει περάσει ένας μήνας. στην προηγούμενη προκήρυξη μετά από 20 με 25 μέρες άρχισαν κ φώναζαν άτομα για ασκήσεις.. Ή κάνω λάθος!
Άβαταρ μέλους
Stauros
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Stauros »

Με ολα τα πλαστα δικαιολογητικα που βρηκαν στην προηγουμενη προκυρηξη, θα το δουλεψουν λιγο παραπανω πιστευω και πρεπει να αξιολογηθουν και οι ενστασεις που εχουν γινει, θα βγουν dont worry
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες