Αποτελέσματα Πυροσβεστικής (2012)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 30
Δεν με έβρισες αλλά είναι σαν να με κοροϊδεύεις το ίδιο ρώτησε μια κοπέλα ποιο πάνω, δεν γίνεται να απαντάμε κάθε φορά στα ίδια
Greek πήρα τηλ. Θεσ. που έκανα τν αίτηση αυτοί μου είπαν να πάρω στα κεντρικα κ αφού δν έβγαλα άκρη πήρα στο ασεπ κ μου είπαν το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ένσταση... δήλωσα Β, Γ κ Ε2 σε όλες πιανω 2130. Προφανώς ήταν όλα βύσματα...
Kosta 88 έγραψε:Greek πήρα τηλ. Θες. Που έκανα τν αίτηση αυτοί μου είπαν να πάρω στα κεντρικα κ αφού δν έβγαλα άκρη πήρα στο ασεπ κ μου είπαν το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ένσταση... Δήλωσα Β, Γ κ Ε2 σε όλες πιανω 2130. Προφανώς ήταν όλα βύσματα...
αδερφε δεν ξερω αν παιζουν ρολο τα βυσματα για τις λιστες των αποτελεσματων, και για να στο πω αλλιως, εγω δεν εχω στον ηλιο μοιρα... Δηλαδη κανενα βυσμα, και την αιτηση μου την δεχτηκαν κανονικα και ειμαι στην κατηγορια ε2 και εχουν βαλει κανονικοτατα το ονοματακι μου. Οτι και να εγινε παντως κυνηγατο, μην το αφησεις, την ενσταση την εκανες να εισαι κατοχυρωμενος;
Εχουν βγει οι πινακες για τις ημερομηνιες που θα γινουν τα αγωνισματα. αν ναι που θα το βρω;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 30
Όταν βγούνε θα τα αναρτήσουμε
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Kosta 88 έγραψε:Greek πήρα τηλ. Θες. Που έκανα τν αίτηση αυτοί μου είπαν να πάρω στα κεντρικα κ αφού δν έβγαλα άκρη πήρα στο ασεπ κ μου είπαν το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ένσταση... Δήλωσα Β, Γ κ Ε2 σε όλες πιανω 2130. Προφανώς ήταν όλα βύσματα...
Ψαξε να δεις αν το ονομα σου ειναι στους αποτυχοντες. Θα επρεπε ηδη βασικα να το ειχες κοιταξει. Αν δεν εισαι ουτε σε εκεινο τον πινακα (που το θεωρω χλωμο, γιατι ΑΝ σε απεκλεισαν εισαι ηδη σε εκεινο τον πινακα) , τοτε καποιο λαθος εχει γινει και θα επρεπε ηδη να ειχες κανει ενσταση. Ουτε βυσματιες ειναι ολοι στις λιστες ουτε τιποτα. Το πιο πιθανο ειναι ειτε να μην ησουν στα επιτρεπτα ορια του ΔΜΣ (αν σας το μετρουσαν επιτοπου) , ειτε να ειχες θεμα με καποιο δικαιολογητικο. Πχ μπορει να ησουν τιποτα Ι2 στο στρατο και να μην το γνωριζες.
Φουλ ησυχια επεσαι! Ποτε λετε θα βγουν η τελικη πινακες ρε παιδια ακουσε κανεις τιποτα΄;
- AK-47_Kalashnikov
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
6 Μαίου λένε για εκλογές! Δεν νομίζω να προλάβει να βγεί ΦΕΚ
Καλησπέρα παίδες. Μήπως γνωρίζει κανείς πότε περίπου θα βγουν οι ημερομηνίες με τα οριστικά αποτελέσματα; Για την Προκήρυξη Με τους 725 πυροσβέστες λέω.
petrun έγραψε:Καλησπέρα παίδες. Μήπως γνωρίζει κανείς πότε περίπου θα βγουν οι ημερομηνίες με τα οριστικά αποτελέσματα; Για την Προκήρυξη Με τους 725 πυροσβέστες λέω.
δεν ξερουμε ακριβως, περιμενουμε
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλημέρα, όσον αφορά τους πίνακες κατάταξης της Β κατηγορίας, τα αρχικά ΑΔ. ΜΟΤ. Είναι άδεια μοτοσυκλέτας;
crossy έγραψε:Καλημέρα, όσον αφορά τους πίνακες κατάταξης της Β κατηγορίας, τα αρχικά ΑΔ. ΜΟΤ. Είναι άδεια μοτοσυκλέτας;
Ναι έτσι είναι.
υπαρχει περίπτωση αν πουν για εκλογές να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα μετα τις εκλογές;Stauros έγραψε:petrun έγραψε:Καλησπέρα παίδες. Μήπως γνωρίζει κανείς πότε περίπου θα βγουν οι ημερομηνίες με τα οριστικά αποτελέσματα; Για την Προκήρυξη Με τους 725 πυροσβέστες λέω.
δεν ξερουμε ακριβως, περιμενουμε
Γιατί αργούν τόσο πολύ τα αποτελέσματα; Έχει περάσει ένας μήνας. στην προηγούμενη προκήρυξη μετά από 20 με 25 μέρες άρχισαν κ φώναζαν άτομα για ασκήσεις.. Ή κάνω λάθος!
Με ολα τα πλαστα δικαιολογητικα που βρηκαν στην προηγουμενη προκυρηξη, θα το δουλεψουν λιγο παραπανω πιστευω και πρεπει να αξιολογηθουν και οι ενστασεις που εχουν γινει, θα βγουν dont worry
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες