Ελλην αγωνιστης έγραψε:Γεια σας παιδια δυο ερωτησεις θα ηθελα να κανω ως επισημα πλεον καινουργιος του φορουμ 1) Τα διαβασα αυτα περι αθληματων ομως απο τι ειδους δοκιμασιες πρεπει να περασεις για να παρεις τον πρασινο μπερε;2) εγω ηταν να παρουσιαστω μεγαλο πευκο στα λοκ ως ΥΕΑ αλλα εκανα την αναβολη λογω της σχολης μου οταν παρελθει θα με ξανακαλεσουν ειδικες δυναμεις η οχι; Σας ευχαριστω πολυ!
Όσον αφορά το 1ο σκέλος της ερώτησής σου οι απαντήσεις θα σου δωθούν όταν με το καλό θα περάσεις το σχολείο για τον μπερέ.
- Και να μην σου έρθει ξανά χαρτί για τις ΕΔ, θα περάσει κλιμάκιο και θα δηλώσεις ότι επιθυμείς να υπηρετήσεις στις καταδρομές.
Για να παρεις τον μπερε πρεπει να περασεις την προχωρημενη εκπαιδευση νεοσυλλεκτου γνωστη και ως Π. Ε. Ν. Η οποια διαρκει 3-4 βδομαδες κ περιλαμβανει εκπαιδευση, πορειες, βολες κλπ και γυμναστικη
Παιδια εκοψα σημερα την αναβολη αλλα κατα λαθος δεν σημειωσα τιποτα εκει που ρωταει αν θελετε να πατε ειδικες δυναμεις (ουτε το ναι ουτε το οχι). υπαρχει περιπτωση να με παρουν αναγκαστικα; Το ρωταω αυτο γιατι δε θελω να καταταγω ειδικες δυναμεις. σας ευχαριστω
Καλησπέρα. Έχω δηλώσει πολεμικό ναυτικό και θα ήθελα να μάθω αν γίνεται με κάποιο τρόπο, να δηλώσω τελικά τις ειδίκες δυνάμεις ως το σώμα που θέλω να υπηρετήσω.
Παιδια καλησπερα. εχω μια απορια και θελω αν μπορειτε να με βοηθισετε... στο περιοδευον δηλωσα ειδικες δυναμεις αλλα το χαρτι μου ηρθε για μηχανικο. θελω σαν τρελος να παω στις ειδικες δυναμεισ... μπορω να το δηλωσω στο μηχανικο και να παω?
Καλημέρα σε όλους! Εκοψα εχτές την αναβολή μου για να μπω με την Ε' ΕΣΣΟ του Σεπτέμβρη. Δηλωσα ναι στην επιλογή για ειδικές δυνάμεις, αλλα δηλωσα οχι στην επιλογη για τους πεζοναυτες Γνωρίζει κανείς αν εχω πιθανοτητες (και αν ναι αρκετα καλές; ) για να παρουσιαστώ απευθείας στο Μ Πευκο; Ηδη εχω αρχίσει τρεξιμο πάντως για τα αθλήματα! Αν και δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα αντοχης κλπ προσεχω για να εχω Ευχαριστώ