Θεωρώ γύρω στα 2500 περίπου. Τα αθλήματα σαφώς θα επηρεάσουν τις βάσεις πιστεύω και από 2400 και πάνω κάποιος έχει αρκετές πιθανότητες. Εσύ βρίσκεσαι εκεί περίπου;PILOT έγραψε:δικησου εκτημηση για την βασει; Και μετα τα αθληματα που και εκει παιζει ρολο;solid έγραψε:Αντιθέτως pilot, διότι όπως είπα πρίν οι εποχικοί κάτω των 29 δεν είναι πολλοί και εκτός αυτού έχω ακούσει πως οι 3400 από εποχικούς μάλλον δεν θα καλυφθούν. Αυτό σημαίνει επιλαχόντες...PILOT έγραψε: Οποτε για τους πολιτες πολυ λιγες πιθανοτητες.
Αποτελέσματα Πυροσβεστικής (2011)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 13
2400 περιπου με ολα τα διπλωματα.
Προσωπικά πιστεύω έχεις αρκετές πιθανότητες.PILOT έγραψε: 2400 περιπου με ολα τα διπλωματα.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 13
μακαρι φιλε καλη επιτυχια να εχεις.solid έγραψε:Προσωπικά πιστεύω έχεις αρκετές πιθανότητες.PILOT έγραψε: 2400 περιπου με ολα τα διπλωματα.
Σε ευχαριστώ πολύ παλικάρι και εσύ επίσης. Για τα αθλήματα να είσαι προετοιμασμένος και πιστεύω να τα πούμε στη σχολή.PILOT έγραψε: μακαρι φιλε καλη επιτυχια να εχεις.
Ναι. Το ότι ίσως δεν συμπληρωθούν οι θέσεις εποχικών ακούγεται και αυτό είναι πολύ θετικό για τους ιδιώτες. Τα αθλήματα επίσης είναι πολύ αυστηρά και εκεί θα πέσει κόψιμο πολύ. Άρα η βάση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και δεν προσδιορίζετε τόσο εύκολα όπως στους άλλους διαγωνισμούς των Σ. Α.(Λιμενικό και ΕΦ) δεν έχουν καμία σχέση με τον διαγωνισμό της πυροσβεστικής γιατί εδώ υπάρχουν υποψήφιοι πολλών ταχυτήτων.
2620 για τεε ειναι καλα; Γιατί παίζει να την κάνω για αυστραλία και δεν κανω πλακα!
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 19
Αρα σήμερα παίζει να βγουν πιο αργά επίσημα;
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 19
Παιδιά όποιος μάθει πρώτος το λινκ ας το κάνει post.
Παιδιά μάλλον περνανε οι 420 πρώτοι από 70% και 180 από 30%... Οι επωμενοι είναι επιλαχωντες... Καλή επιτυχία...
Παιδια καλησπέρα, μολις ειδα εναν ΤΕΕτζη γνωστο μου να περναει με καλη σειρα στην κατηγορια ΓΕΛ;

και γω απ εξω επυλαχωννννν

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ; Τι πρεπει να γινει τωρα ενσταση;
και ποιος μου λεει εμενα οτι οι μισοι επιτυχοντες της κατηγοριας ΓΕΛ δεν ειναι ΤΕΕτζιδες;

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ; Τι πρεπει να γινει τωρα ενσταση;
και ποιος μου λεει εμενα οτι οι μισοι επιτυχοντες της κατηγοριας ΓΕΛ δεν ειναι ΤΕΕτζιδες;
Ό, τι ισχύει για τους φρουρούς ισχύει και εδώ. Δε βλέπεις τι γίνεται με τα απολυτήρια... Χαμόοοοοος.
Μ Αρέσει Που Έγραψα Και Δικαιοσύνη...
αν ισχύει Φίλε Μου ναι κάνε ένσταση Ούτε Συζήτηση - Σκέψη...
αν ισχύει Φίλε Μου ναι κάνε ένσταση Ούτε Συζήτηση - Σκέψη...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες