Προκήρυξη Λιμενικό Σώμα/Δόκιμοι Σημαιοφόροι (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Fayl
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Fayl »

Δε καταλαβαίνω γιατι δε μου το ανοίγει εμενα...
kassandra
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από kassandra »

Τώρα πια ανοίγει κανονικά το αρχείο.
82 αντρες μείον από 439, μένουν 357
185 γυναίκες μείον από 571, μένουν 386

267 απορρίφθηκαν 753 συνεχίζουν

Άβαταρ μέλους
Fayl
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Fayl »

Kostas17 έγραψε:Απο 1050 συνεχιζουμε 743!Not that bad!

το ανοιξα κι εγω τωρα...743 όντως... Να δούμε αυριο πόσοι θα προταθουν για αποχώρηση...
spongebob

Δημοσίευση από spongebob »

παιδια γτ δε σχολιαζει κανεις τα ψυχοτεχνικα;
Άβαταρ μέλους
Kostas17
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Kostas17 »

TΙ να σχολιασουμε; Το θεατρο του παραλογου; Ειδικα για το κομματι της ομαδικης συνεντευξης τι να πεις;Δεν νομιζω να κοπηκε κανενας εκτος απο τους (μαλλον) απειροελαχιστους που δεν προσηλθαν.

lilium

Δημοσίευση από lilium »

παντως μας ειπαν σμρ οτι τα αποτελεσματα θα βγουν αυριο το απογευμα, εγω προσωπικα που ημουν στο τελευταιο group και επειδη ημασταν περισσοτερα απο 30 ατομα, δε μας αφησαν να τοποθετηθουμε παραπανω απο μια φιρα οπως δεν τα πηγε πολυ καλα και ηυελε βα βελτιωθει.. αδικο μου φαινεται αυτο, ειδικα αν απο το αγχος δεν τα πηγες οπως περιμενες...
Άβαταρ μέλους
Kostas17

OΤαν μιλουσες ειδες κανεναν να κοιταει το ταμπελακι με τον αριθμο σου; Ειδες κανεναν να σημειωνει κατι; Σε ρωτησε κανεις το ονομα σου; Ισα ισα, κανατε ντου σε μια αιθουσα 30 ατομα, καθησατε εντελως αυθερετα, και δεν κοπηκε κανεις.

Τοσο απλο!

lilium

Δημοσίευση από lilium »

Kostas17 έγραψε: OΤαν μιλουσες ειδες κανεναν να κοιταει το ταμπελακι με τον αριθμο σου; Ειδες κανεναν να σημειωνει κατι; Σε ρωτησε κανεις το ονομα σου; Ισα ισα, κανατε ντου σε μια αιθουσα 30 ατομα, καθησατε εντελως αυθερετα, και δεν κοπηκε κανεις.

Τοσο απλο!

εμας μας εβαλαν να καθησουμε και σημειωναν τον αριθμο μας αναλογα με το πως καθομασταν.. οποιος μιλουσε απλα κυκλωνε το ονομα του απο οτι παρατηρησα, κτ αλλο να σημειωνουν δεν ειδα.. τωρα τι να πω, απο τι θα εξαρτηθει αν θα κοψουν καποιον;
Molon labe

Δημοσίευση από Molon labe »

greko_27 έγραψε:
prom έγραψε:Παιδια μολις γυρισα απο υψομετρηση... Πολυ λαος και πολυ βυσμα... Φαινονταν ηδη... Καλα απο γυναικες εκει να δεις... ΝΕΧΤ ΤΟΠ ΜΟΝΤΕΛ... Στρατιωτικο σωμα σου λεει ΧΑΧΑ... Πιο πολυ για Ανωτατη Παντρευτικη μου κανει

Αυτα να τα πεις στον υπουργο και στον αρχηγοΕικόνα

τι ξεφτιλα στο υψος... Τι ειδαν τα ματακια μας... Ελεος δηλαδη, στρουμφοχωριο θα το κανουν το λιμενικο;

nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από nikosl86 »

lilium έγραψε:
Kostas17 έγραψε: OΤαν μιλουσες ειδες κανεναν να κοιταει το ταμπελακι με τον αριθμο σου; Ειδες κανεναν να σημειωνει κατι; Σε ρωτησε κανεις το ονομα σου;Ισα ισα, κανατε ντου σε μια αιθουσα 30 ατομα, καθησατε εντελως αυθερετα, και δεν κοπηκε κανεις.

Τοσο απλο!

εμας μας εβαλαν να καθησουμε και σημειωναν τον αριθμο μας αναλογα με το πως καθομασταν. Οποιος μιλουσε απλα κυκλωνε το ονομα του απο οτι παρατηρησα, κτ αλλο να σημειωνουν δεν ειδα. Τωρα τι να πω, απο τι θα εξαρτηθει αν θα κοψουν καποιον;

εμας στο τελος αφου μιλησαμε ολοι ξαναρωτησε καποιους και σημειωσε αριθμους στο χαρτι μπροστα! Αντε να δουμε αυριο...
Άβαταρ μέλους
Kostas17

TΙ να πω, εμεις καθησαμε οπως ναναι, δεν ξαναρωτησε κανεναν τιποτα και δεν σημειωσε ουτε πριν, ουτε μετα, ουτε κατα τη διαρκεια. Ισως επειδη ειχε παει κοντα 5 και ειχαν βαρεθει την ζωη τους...

Στην αρχη μας ειπε οτι οποιος δεν μιλησει καθολου κοβεται. Καμια αλλη διευκρινιση

csrs

Δημοσίευση από csrs »

22 Αυγουστου; Ελεος πια! Αν τα βγαλουν Δευτερα οσοι ειναι απο μακρια Τριτη πρεπει να ρθουν παλι και να τρεχουν για τρενα και κτελ. Ελλας το μεγαλειο σου και παλι!
antwnis_prq

Δημοσίευση από antwnis_prq »

Ένας υπαξιωματικός ΛΣ που μπήκε στο σώμα με πτυχίο νομικής αντιμετωπίζεται διαφορετικά από ένα σημαιοφόρο με το ίδιο πτυχίο αλλά μικρότερο βαθμό πτυχίου; Ποιά είναι η συμπεριφορά του δεύτερου προς τον πρώτο; Η διαφορά Μισθού;

Επίσης προκύπτει κώλυμα όταν υπαξιωματικοί προέρχονται από σχολές πολυτεχνείου και τυγχάνει να βρίσκονται με τεχνικούς σημαιφόρους; Ποιά καθήκοντα αντιστοιχούν στον καθένα; Το ρωτάω γιατί σε μια υπηρεσία του ΛΣ, τεχνική, σαν ουλαμό συντηρήσεως του πυροβολικού, το ποιος δίνει εντολή και ποιός κάνει τι δουλεία με επισκευές, γράσσα λάδια κτλ έχει πολύ μεγάλη διαφορά.

Mιχαλης

Δημοσίευση από Mιχαλης »

Κατ αρχην να ευχηθω σε ολους καλη επιτυχια! Ειμαι κι εγω ενας απ τους υποψηφιους και περασα σημερα την δοκιμασια των ψυχοτεχνικων που μου φανηκε βατη.

Το προβλημα μου ειναι τα γραπτα Εικόνα Δεν εχω διαβασει αρκετα ακομα και δεν ξερω αν μου μενει χρονος. Αλλα απ την αλλη δεν ειχα και να διαβασω κατι γιατι ειμαι απο επαρχια και δεν υπαρχουν εδω φροντιστηρια να σε κατατοπισουν... Και απο οτι ειδα της Αθηνας ειναι ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ!

Υπαρχει μηπως κανα λινκ/τορρεντ με την υλη ή εστω καποιες σημειωσεις; Μου φαινεται οτι οι φροντιστηριουχοι αισχροκερδουν. Επισης μηπως ξερει κανεις αν γινεται να παραγγειλει καποιος ολες τις σημειωσεις απο φροντιστηριο χωρις να παρακολουθησει διδασκαλια; Και ποσο κοστιζουν να αποσταλλουν στην επαρχια; Και κατι τελευταιο... Εχει κανεις εστω και την παραμικρη ιδεα ποτε θα δωθουν τα γραπτα; Οχι τπτ αλλο... Μην τρεχουμε τσαμπα... Γιατι εαν ειναι κι αυτα με μια εβδομαδα αποσταση τοτε ΑΠΛΑ δεν προλαβαινω... Μην συνεχισω και κανω τσαμπα εξοδα.

Αυτα απο μενα... Εγω ξαναευχομαι καλη επιτυχια σε ολους κι αν ξερετε κατι παρακαλω βοηθηστε. Αλλα κι εγω αν μαθω κατι θα ειδοποιησω αμεσα.

mpampatsikos

Δημοσίευση από mpampatsikos »

Mιχαλης έγραψε:Κατ αρχην να ευχηθω σε ολους καλη επιτυχια! Ειμαι κι εγω ενας απ τους υποψηφιους και περασα σημερα την δοκιμασια των ψυχοτεχνικων που μου φανηκε βατη.
Το προβλημα μου ειναι τα γραπτα Δεν εχω διαβασει αρκετα ακομα και δεν ξερω αν μου μενει χρονος. Αλλα απ την αλλη δεν ειχα και να διαβασω κατι γιατι ειμαι απο επαρχια και δεν υπαρχουν εδω φροντιστηρια να σε κατατοπισουν... Και απο οτι ειδα της Αθηνας ειναι ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ!
Και γω από επαρχία είμαι και σχεδόν στην ίδια κατάσταση με σένα.Εικόνα Σήμερα κοίταξα λίγο το ποινικό και κατάλαβα ότι είναι πάρα πόλλα. Για το διοικητικό μην σχολιάζω καλύτερα. Το ναυτικό και τα οικονομικά πιστεύω παλεύονται και βγαίνουν σχετικά ποιο εύκολα.

Mιχαλης έγραψε:Υπαρχει μηπως κανα λινκ/τορρεντ με την υλη ή εστω καποιες σημειωσεις; Μου φαινεται οτι οι φροντιστηριουχοι αισχροκερδουν. Επισης μηπως ξερει κανεις αν γινεται να παραγγειλει καποιος ολες τις σημειωσεις απο φροντιστηριο χωρις να παρακολουθησει διδασκαλια; Και ποσο κοστιζουν να αποσταλλουν στην επαρχια; Και κατι τελευταιο... Εχει κανεις εστω και την παραμικρη ιδεα ποτε θα δωθουν τα γραπτα;
Όταν ο άλλος δίνει τόσα χρήματα σιγά μην βάλει τις σημειώσεις στο ίντερνετ για εμάς. Τώρα αν τις πουλάνε ξεχωριστά και αν τις στέλνουν καλύτερα να τους πάρεις τηλέφωνο. Αν και πιστεύω αν τους τα στάξεις θα στις δώσουν, αξίζουν όμως; Εγώ πάντως δεν τους δίνω ούτε ευρώ

Τώρα για τα πότε θα δοθούν τα γραπτά. Στα ψυχοτεχνικά σήμερα ένας συνυποψήφίος ανέφερε ότι θα αρχίσουν 5 Σέπτεμβρίου στην Ευελπίδων. Αν και μου φαίνεται αρκετά νωρίς, έδειχνε να ξέρει τι λέει. Ποιο πολύ με προβλημάτισε το γεγονός ότι θα γίνουν στη Βάρη, ποιος φτάνει εκεί κάτω, ειδικά αν είναι 8 το πρωί. Δεν υπάρχει χώρος στην Ναυτικών Δοκίμων; Τι να πεις.

Mιχαλης έγραψε:Αυτα απο μενα... Εγω ξαναευχομαι καλη επιτυχια σε ολους κι αν ξερετε κατι παρακαλω βοηθηστε. Αλλα κι εγω αν μαθω κατι θα ειδοποιησω αμεσα.
Καλή επιτυχία και σε σένα. Και μην σκας. Ότι γράψουμε. Μπορεί οι άλλοι να γράψουν χειρότερα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες