Επάγγελμα Security : Γενικές Πληροφορίες

Οτιδήποτε δεν ανήκει στις υπόλοιπες συζητήσεις
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όλες οι άδειες παλαιού τύπου λήγουν τον Ιούνιο, για να την ανανεώσεις μετά χρειάζεσαι πιστοποίηση.
Άβαταρ μέλους
mr.Vox
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από mr.Vox »

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ίσως ισχύει αυτό που λες αλλά στην θέση σου θα το έψαχνα καλύτερα, δηλαδή αν εργάζεσαι καλό θα ήτανε να ρωτήσεις το αφεντικό αν σε κρατήσει με αυτή την άδεια και μετά τον Ιούνιο γιατί από αυτά που ακούω από γνωστούς μου οι εταιρείες φύλαξης μετά τον Ιούνιο θα κρατάνε ή θα παίρνουν προσωπικό που θα έχει την νέα άδεια με την πιστοποίηση.
Άβαταρ μέλους
mr.Vox
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από mr.Vox »

Ευχαριστώ για την απάντηση.Η προφορική απάντηση που πήρα από την αστυνομία σήμερα είναι ότι μάλλον η άδεια μου ανανεώθηκε με το καινούργιο σύστημα εκ παραδρομής για αυτό και δεν μου την έχουνε δώσει ακόμα στα χέρια. Αναμένουμε την συνέχεια.

Όσο για αυτό που λες με την πιστοποίηση θα χρειαστεί κάποια στιγμή όπωσδήποτε. Το αφεντικό Εφόσον έχω πιστοποίηση εν ισχύει θέλει κάμποσα Ευρώπουλα για να με διώξει.

Εικόνα

jonic
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από jonic »

mr.Vox έγραψε:

πολυ σωστά ! Η αδειά σου επρεπέ να ανανεωθεί για 5 χρονια !
jonic
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από jonic »

Λευτέρης έγραψε:Μέχρι 07 Ιουνίου 14 μπορεί κάποιος με τον παλιό τροπο να ανανεωσει την άδεια του για 6 μηνες μονο. Κανεις δεν ξέρει τπτ. Αν θα ξανά αλλάξει η κάτι άλλο.

σεμινάριο δεν χρειάζεσαι ! Αλλα χρειάζεσαι την πιστοποιηση ! Μπορεις να δώσεις κ χωρις να παρακολουθήσεις σεμινάριο !
Άβαταρ μέλους
mr.Vox
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από mr.Vox »

Ακόμα στην αναμονή είμαι (σχετικά με την ανανέωση). Καλό είναι πάντως κάποιος να παρακολουθήσει τα σεμινάρια ή τις 105 ώρες. Έτσι χωρίς να έχει διαβάσει δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει την πιστοποίηση.
jonic
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από jonic »

mr.Vox έγραψε:Ακόμα στην αναμονή είμαι (σχετικά με την ανανέωση). Καλό είναι πάντως κάποιος να παρακολουθήσει τα σεμινάρια ή τις 105 ώρες. Έτσι χωρίς να έχει διαβάσει δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει την πιστοποίηση.

εγώ έδωσα χωρις να παρακολουθήσω το σεμινάριο ! Τις ερωτήσεις - απαντήσεις μπορείς να τις βρείς και να διαβάσεις μόνος σου !
Άβαταρ μέλους
mr.Vox
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από mr.Vox »

Καλή επιτυχία σου εύχομαι. Τις έχω βρει τις ερωτήσεις-απαντήσεις. Άκουσα πάντως ότι αρκετά άτομα περιορίστηκαν λόγω χρόνου και δεν τις απάντησαν όλες γιατί δεν είναι του τύπου πολαπλάης επιλογής.
ΛΕΩΝ

Δημοσίευση από ΛΕΩΝ »

Μπορεί κάποιος να μου πει τι ρωτάνε στις εξετάσεις του κ. Ε. Μ. Ε. Α; Πια είναι τα SOS; Ευχαριστώ
jonic
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από jonic »

mr.Vox έγραψε:Καλή επιτυχία σου εύχομαι. Τις έχω βρει τις ερωτήσεις-απαντήσεις. Άκουσα πάντως ότι αρκετά άτομα περιορίστηκαν λόγω χρόνου και δεν τις απάντησαν όλες γιατί δεν είναι του τύπου πολαπλάης επιλογής.

ο χρονος ηταν υπεραρκετος κ οι απαντησεις οχι πολυ μεγαλες ! Να φανταστεις μερικες απαντησεις ηταν σχεδον μονολεκτικες !
Άβαταρ μέλους
mr.Vox
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από mr.Vox »

Δεν νομίζω να υπάρχουν ακόμα SOS θέματα. Οι τελευταίες εξετάσεις ήταν αρκετά δυσκολότερες από τις προηγούμενες απ΄ότι μου είπαν κάποιοι που έδωσαν. Όσοι μάλιστα ήθελαν να το παίξουν «επαγγελματίες» στα προφορικά τους ξετίναξαν.

Υπήρχαν δε και οι μονολεκτικές απαντήσεις βέβαια του στυλ. Για να καλέσουμε ασθενοφόρο ποιόν αριθμό καλούμε;

jonic
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από jonic »

ΛΕΩΝ έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου πει τι ρωτάνε στις εξετάσεις του κ. Ε. Μ. Ε. Α; Πια είναι τα SOS; Ευχαριστώ

sos δεν υπαρχουν... Πρεπει να τις διαβασεις ολες !

mr.Vox έγραψε:Δεν νομίζω να υπάρχουν ακόμα SOS θέματα. Οι τελευταίες εξετάσεις ήταν αρκετά δυσκολότερες από τις προηγούμενες απ΄ότι μου είπαν κάποιοι που έδωσαν. Όσοι μάλιστα ήθελαν να το παίξουν «επαγγελματίες» στα προφορικά τους ξετίναξαν.

Υπήρχαν δε και οι μονολεκτικές απαντήσεις βέβαια του στυλ. Για να καλέσουμε ασθενοφόρο ποιόν αριθμό καλούμε;

τα προφορικα ηταν απλη λογικη ! Οσοι μπηκαν με "υφακι", αυτους τους ελιωσαν !
κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Μπορώ να ρωτήσω κατι σχετικά με το αν έχει κάποια διαφορά το 6μηνο των 105 ωρών με το ιεκ των 2 χρονών ως προς την άδεια security; Είναι το ίδιο;
Άβαταρ μέλους
mr.Vox
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από mr.Vox »

Λογικά πρέπει να είναι το ίδιο. Απλά όσοι έχουν προυπηρεσία δεν είναι είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθήσουν το ΙΕΚ των δύο ετών.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης