Πότε να κόψω την αναβολή;
Καλησπερα σας θελω να κανω μια ερωτηση: αμα κοψω την αναβολη τον ιουλιο αρχες θα μπω σεπτεμβριο; Η πιο νωρις;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 34
Για να καταταγείς με συγκεκριμένη ΕΣΣΟ του Στρατού Ξηράς θα πρέπει να διακόψεις την αναβολή σου μέσα στα παρακάτω χρονικά διαστήματα:
1. Με την Α'/ΕΣΣΟ (Ιανουάριος) -> Από 1 Σεπτεμβρίου μέχρι 31 Οκτωβρίου του προηγούμενου της κατατάξεως έτος
2. Με τη Β'/ΕΣΣΟ (Μάρτιος) -> Από 1 Νοεμβρίου μέχρι 31 Δεκεμβρίου του προηγούμενου της κατατάξεως έτος
3. Με την Γ'/ΕΣΣΟ (Μάιος) -> Από 1 Ιανουαρίου μέχρι 28 Φεβρουαρίου του έτους κατατάξεως (ή 29 Φεβρουαρίου εφόσον το έτος είναι δίσεκτο)
4. Με τη Δ'/ΕΣΣΟ (Ιούλιος) -> Από 1 Μαρτίου μέχρι 30 Απριλίου του έτους κατατάξεως
5. Με την Ε'/ΕΣΣΟ (Σεπτέμβριος) -> Από 1 Μαΐου μέχρι 30 Ιουνίου του έτους κατατάξεως
6. Με τη ΣΤ'/ΕΣΣΟ (Νοέμβριος) -> Από 1 Ιουλίου μέχρι 31 Αυγούστου του έτους κατατάξεως
1. Με την Α'/ΕΣΣΟ (Ιανουάριος) -> Από 1 Σεπτεμβρίου μέχρι 31 Οκτωβρίου του προηγούμενου της κατατάξεως έτος
2. Με τη Β'/ΕΣΣΟ (Μάρτιος) -> Από 1 Νοεμβρίου μέχρι 31 Δεκεμβρίου του προηγούμενου της κατατάξεως έτος
3. Με την Γ'/ΕΣΣΟ (Μάιος) -> Από 1 Ιανουαρίου μέχρι 28 Φεβρουαρίου του έτους κατατάξεως (ή 29 Φεβρουαρίου εφόσον το έτος είναι δίσεκτο)
4. Με τη Δ'/ΕΣΣΟ (Ιούλιος) -> Από 1 Μαρτίου μέχρι 30 Απριλίου του έτους κατατάξεως
5. Με την Ε'/ΕΣΣΟ (Σεπτέμβριος) -> Από 1 Μαΐου μέχρι 30 Ιουνίου του έτους κατατάξεως
6. Με τη ΣΤ'/ΕΣΣΟ (Νοέμβριος) -> Από 1 Ιουλίου μέχρι 31 Αυγούστου του έτους κατατάξεως
Καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση. Αν κοψω την αναβολη μου μεχρι 15 ιουλιου θα μπω σεπτεβριο Η πιο νωρις;
-
- Στρατηγός
Νοέμβρη θα μπεις, διάβασε το από πάνω μήνυμα
- MikrosMoysikos
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα σε όλους... Έχω μια απορία... Σπουδάζω σε ένα ΤΕΙ και έχω πάρει αναβολή ως το 2020... Αλλά σκέφτομαι την Δευτέρα να κάνω διακοπή της αναβολής και να μπω στρατό... Αν κάνω διακοπή πότε μου έρχεται το χαρτί; Ελπίζω όχι Αύγουστο γιατί έχω κάποια live και δεν μπορώ να τα ακυρώσω! Ευχαριστώ προκαταβολικά...
-
- Στρατηγός
Greek_Army έγραψε:Για να καταταγείς με συγκεκριμένη ΕΣΣΟ του Στρατού Ξηράς θα πρέπει να διακόψεις την αναβολή σου μέσα στα παρακάτω χρονικά διαστήματα:
Καλημέρα,
Απ'ότι καταλαβαίνω οι ΕΣΣΟ απο 4 έγιναν 6.
Πήρα τηλέφωνο στο Ρούφ κ μου είπαν ότι για να μπώ Νοέμβριο (ΣΤ ΕΣΣΟ καθως μου είπαν) πρέπει να διακόψω αναβολή μέχρι τέλος Αυγούστου. Στο site όμως για Νοέμβριο (Δ ΕΣΣΟ) λέει μέχρι τέλος Ιουλίου. Σωστά μου απάντησαν και απλά δεν έχει ενημερωθεί το site;
Ευχαριστώ και συγγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη.
Απ'ότι καταλαβαίνω οι ΕΣΣΟ απο 4 έγιναν 6.
Πήρα τηλέφωνο στο Ρούφ κ μου είπαν ότι για να μπώ Νοέμβριο (ΣΤ ΕΣΣΟ καθως μου είπαν) πρέπει να διακόψω αναβολή μέχρι τέλος Αυγούστου. Στο site όμως για Νοέμβριο (Δ ΕΣΣΟ) λέει μέχρι τέλος Ιουλίου. Σωστά μου απάντησαν και απλά δεν έχει ενημερωθεί το site;
Ευχαριστώ και συγγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη.
-
- Στρατηγός
Για όνομα του Θεού, το από πάνω μήνυμα δεν το είδες;
Οι εσσο απο 4 εγιναν 6; Σκεφτομαι να Μπω το μαρτη του 13 (2013 β εσσο) λογικα θα κοψω την αναβολη οκτωβρη-νοεμβρη; Πατησα σε αυτο που μου ειπε ο δυκ αλλα μου λεει εχετε αναβολη. Μηπως μαθω ποτε και που παρουσιαζομαι συγκεκριμενα οταν κοπει η αναβολη; Συγνωμη για το ζαλισμα αλλα καταλαβαινετε πρεπει ν ξερουμε τι θα γινει...
-
- Στρατηγός
wrc έγραψε:Οι εσσο απο 4 εγιναν 6; Σκεφτομαι να Μπω το μαρτη του 13 (2013 β εσσο) λογικα θα κοψω την αναβολη οκτωβρη-νοεμβρη; Πατησα σε αυτο που μου ειπε ο δυκ αλλα μου λεει εχετε αναβολη. Μηπως μαθω ποτε και που παρουσιαζομαι συγκεκριμενα οταν κοπει η αναβολη; Συγνωμη για το ζαλισμα αλλα καταλαβαινετε πρεπει ν ξερουμε τι θα γινει...
Διάβασε τα προηγούμενα μηνύματα, δες πότε θέλεις να μπεις και δίπλα θα σου λέει πότε πρέπει να κόψεις την αναβολή
Η εφαρμογή αρχηγέ ενεργοποιείται 1 μήνα πριν το μπει η κάθε ΕΣΣΟ
Θέλω να καταταγώ το Νοέμβρη συνεπώς θα κόψω την αναβολή μου μέχρι τέλος Αυγούστου. Άν κόψω την αναβολή στα τέλη και όχι στις αρχές του Αυγούστου αυτό θα έχει κάποια συνέπεια στις πόσες του Νοέμβρη θα παρουσιαστώ ;
Δηλαδή όσο πιο αργά κόβω την αναβολή (Αύγουστο πάντα) τόσο πιο αργά το Νοέμβρη θα μπω ;
p.s. Ναι greek army ακόμα να βρω παράθυρο που να με χωράει για να παρουσιαστώ μετά τις 16 του Νοέμβρη xD
Δηλαδή όσο πιο αργά κόβω την αναβολή (Αύγουστο πάντα) τόσο πιο αργά το Νοέμβρη θα μπω ;
p.s. Ναι greek army ακόμα να βρω παράθυρο που να με χωράει για να παρουσιαστώ μετά τις 16 του Νοέμβρη xD
-
- Στρατηγός
Pavlos K. έγραψε:Θέλω να καταταγώ το Νοέμβρη συνεπώς θα κόψω την αναβολή μου μέχρι τέλος Αυγούστου. Άν κόψω την αναβολή στα τέλη και όχι στις αρχές του Αυγούστου αυτό θα έχει κάποια συνέπεια στις πόσες του Νοέμβρη θα παρουσιαστώ ;
καμία σχέση, οι ημερομηνίες κατατάξεως είναι συγκεκριμένες πχ 15-16-17
Greek_Army έγραψε:Pavlos K. έγραψε:Θέλω να καταταγώ το Νοέμβρη συνεπώς θα κόψω την αναβολή μου μέχρι τέλος Αυγούστου. Άν κόψω την αναβολή στα τέλη και όχι στις αρχές του Αυγούστου αυτό θα έχει κάποια συνέπεια στις πόσες του Νοέμβρη θα παρουσιαστώ ;
καμία σχέση, οι ημερομηνίες κατατάξεως είναι συγκεκριμένες πχ 15-16-17
που θα πάει; Θα το βρω

Καλησπερα σε ολους παιδια! Ειμαι καινουργιος και θελω να κανω μια ερωτηση. Θελω να διακοψω την αναβολη μου και να μπω τον νοεμβριο! Ειδα ομως στο stratologia.gr αυτο εδω ''Με τη ΣΤ'/ΕΣΣΟ (Νοέμβριος) -> Από 1 Ιουλίου μέχρι 31 Αυγούστου του έτους κατατάξεως'' Ισχυει η εχει αλλαξει κατι;
-
- Στρατηγός
Ισχύει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης