Παιδια να ρωτησω κατι ο πατερας μου πασχει απο καλπικη μαρμαριγη. Αφου ειναι αρρωστος εγω πιανομαι ως προστατης της οικογενειασ; Μπορω απο αυτο να παρω κανενα μοριο; Ετσι μου ειπαν αλλα δεν ξερω αν ισχυει αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει ευχαριστω
dez1! έγραψε:Παιδια να ρωτησω κατι ο πατερας μου πασχει απο καλπικη μαρμαριγη. Αφου ειναι αρρωστος εγω πιανομαι ως προστατης της οικογενειασ; Μπορω απο αυτο να παρω κανενα μοριο; Ετσι μου ειπαν αλλα δεν ξερω αν ισχυει αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει ευχαριστω
Ένα λεπτό θα σου έπαιρνε αν διάβαζες την προκήρυξη. Δεν παίρνουνε μόρια οι προστάτες οικογένειας. Μοριοδοτούνται οι τρίτεκνοι (η προκήρυξη αναφέρει ποιοι δικαιούνται τα μόρια) και οι πολύτεκνοι
Ειπαμε σιγα Μη πιανονται κ μορια με προυπηρεσια καυστηρατζη ! Μη τρελαθουμε ρε παιδια! Οποιος ασχοληθει η προκυρηξη τα λεει μεσα αλλα θα επισημανω ενα τεραστιο και αδικο διαχωρισμο μεταξυ των υποψηφιων του λυκειου 80% εναντι των τεε 20% που πηγαμε εμεις Γιατι τετοια ταπα εμεις αδικα πηγαιναμε σχολειο αυτη ειναι η δημοκρατια που μας μιλανε ντροπη τους3
κωστας έγραψε:Ειπαμε σιγα Μη πιανονται κ μορια με προυπηρεσια καυστηρατζη ! Μη τρελαθουμε ρε παιδια! Οποιος ασχοληθει η προκυρηξη τα λεει μεσα αλλα θα επισημανω ενα τεραστιο και αδικο διαχωρισμο μεταξυ των υποψηφιων του λυκειου 80% εναντι των τεε 20% που πηγαμε εμεις Γιατι τετοια ταπα εμεις αδικα πηγαιναμε σχολειο αυτη ειναι η δημοκρατια που μας μιλανε ντροπη τους3
ναι δικιο εχεις δλδ εμενα που μου βγηκε ο @@@@ στο ενιαιο για να βγαλω εναν βαθμο και εσυ που επινες καφε και εβγαλες τον ιδιο και μεγαλυτερο Πρεπει να μας βαλουν στην ιδια κατασταση... Ελεος τι αλλο θα ακουσω...
Εδω φιλε νικο σε βρισκω αδικο. Δεν ειμασταν ολοι ετσι στο τεχνικο! Δεν λεει κατι παραλογο το παιδι! Δεν σου λεω να παει 50%-50%. Ενα 70%-30% δεν θα ηταν πιο δικαιο?
Στο έΘνος έ; Σοβαρότατη εφημερίδα! Μέχρι στιγμής οι υπηρετήσαντες στην ΠΦ ΔΕΝ έπαιρναν μόρια αδερφέ. Τώρα εάν θα αλλάξει αυτό στις επόμενες προκυρήξεις δεν το γνωρίζω.
Και γω παιδες εχει κανενα μηνα που απολυθηκα απο δοκιμος και εμπαινα συνεχως και παρακολουθουσα τι λεγατε! Ασε και γω μονο 2340 μορια μαζευω και λιγο χλωμο το κοβω
giouli θα τα κανω τα χαρτια μου! Ειμαι στα 2710 κ ελπιζω να βρισκομαι στα 2810 σε δυο μηνες! Εχω χασει την μπαλα κ ειμαι ανγχωμενος οπως ολα τα παιδια εδω.