Χαιρετω ολα τα new μελη... Ολοι εσεις συναδελφακια να φανταστω; Που δεν αντεχεται την προκηρυξη; Παναγια μουυυ παω να διαβασω.ta leme
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Φετος μαζευτηκαμε πολλοι Αντε να δωσουμε να τελειωνουμε 27.5 μερες
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Παιδιά, τελείως φιλικά (να μην παρεξηγηθώ κιόλας), μην κάνετε έτσι... Σας έχει συνεπάρει ο ενθουσιασμός (επειδή το θέλετε πολύ-σας καταλαβαίνω) Και όλη την ώρα εδώ μέσα είστε... Στρωθείτε να διαβάσετε γιατί θα το μετανιώσετε στο τέλος... Δεν νομίζω να θέλετε να σας πάρουν τη θέση παιδάκια που δίνουν απλά για την μονιμότητα. Καλό είναι να μπουν αυτοί που το θέλουν αληθινά... Εξάλλου λίγες μέρες μείνανε. Προσπαθήστε πολύ τώρα και μετά καθήστε να το απολαύσετε...
Υ. Γ. Στην ιστοσελίδα army.gr, για διαβάστε εκεί που λέει Ημερήσιος τύπος... Το πρώτο άρθρο (ο κύβος ερρίφθη, δημοσίευση 13/4/2011... Κάπου μιλάει για σταδιακές μειώσεις του αριθμού των εισακτέων στις παραγωγικές σχολές... Αυτό δεν νομίζω να αφορά εσας που δίνετε φέτος... Αλλά καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό... Οι βάσεις θα φτάσουν στο θεό)
Γι' αυτό που ειπώθηκε για βράδυ... Σίγουρα υπηρεσία κάποιος θα έχει για να βγάλει την προκήρυξη... Εσείς να έχετε στο νου σας οτι θα βγει την Παρασκευή, μην σας πω Μεγάλη Τρίτη (μην βαράτε όλοι μαζί! ... Δεν νομίζω όμως τόσο πολύ) και σας εύχομαι να βγεί σήμερα αύριο...
Πάντως μέχρι Μεγάλη Πέμπτη θα την έχουν βγάλει... Γιατί θα θέλουν να κανονίσουν και τις άδειες τους για το Πάσχα... Πρέπει να έχουν ξεμπερδέψει με την προκήρυξη...
Ρε παιδια μην αγχονεστε, μεχρι τιν μεγαλη τεταρτη θα εχει βγει. Κοιταξτε να διαβασετε κα γιαι να Πατε καλα στις εξετασεις και ας βγει οποτε θελει η προκηρυξη