Προκήρυξη σπουδαστών ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ (2011)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 31
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

Χαιρετω ολα τα new μελη... Ολοι εσεις συναδελφακια να φανταστω; Που δεν αντεχεται την προκηρυξη; Παναγια μουυυ παω να διαβασω.ta lemeΕικόναΕικόνα
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
sxetlant
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από sxetlant »

Γεια σου ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 ! Έτσι φαίνεται! Καλή μας επιτυχία!Εικόνα
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 31
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

Φετος μαζευτηκαμε πολλοιΕικόνα Αντε να δωσουμε να τελειωνουμε Εικόνα 27.5 μερεςΕικόνα
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
g

Δημοσίευση από g »

Παιδιά, τελείως φιλικά (να μην παρεξηγηθώ κιόλας), μην κάνετε έτσι... Σας έχει συνεπάρει ο ενθουσιασμός (επειδή το θέλετε πολύ-σας καταλαβαίνω) Και όλη την ώρα εδώ μέσα είστε... Στρωθείτε να διαβάσετε γιατί θα το μετανιώσετε στο τέλος... Δεν νομίζω να θέλετε να σας πάρουν τη θέση παιδάκια που δίνουν απλά για την μονιμότητα. Καλό είναι να μπουν αυτοί που το θέλουν αληθινά... Εξάλλου λίγες μέρες μείνανε. Προσπαθήστε πολύ τώρα και μετά καθήστε να το απολαύσετε...

Υ. Γ. Στην ιστοσελίδα army.gr, για διαβάστε εκεί που λέει Ημερήσιος τύπος... Το πρώτο άρθρο (ο κύβος ερρίφθη, δημοσίευση 13/4/2011... Κάπου μιλάει για σταδιακές μειώσεις του αριθμού των εισακτέων στις παραγωγικές σχολές... Αυτό δεν νομίζω να αφορά εσας που δίνετε φέτος... Αλλά καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό... Οι βάσεις θα φτάσουν στο θεό)

Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι του χρονου νομιζω καταργηται και η εισαγωγη σε σχολες με το 10% οποτε φετος ειναι η ευκαιρια μας
Χρηστος

Δημοσίευση από Χρηστος »

Περυσι ειχε βγει 15¨30 το μεσιμερη. Γτ ποιος δουλευει το βραδυ στα υπουργεια για να βγει τοτε?
Kwstas13
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Kwstas13 »

Καλα αλλα εδω εχει βουισει ο ντουνιας οτι θα βγαιναν σημερα...
g

Δημοσίευση από g »

Γι' αυτό που ειπώθηκε για βράδυ... Σίγουρα υπηρεσία κάποιος θα έχει για να βγάλει την προκήρυξη... Εσείς να έχετε στο νου σας οτι θα βγει την Παρασκευή, μην σας πω Μεγάλη Τρίτη (μην βαράτε όλοι μαζί! ... Δεν νομίζω όμως τόσο πολύ) και σας εύχομαι να βγεί σήμερα αύριο...

Πάντως μέχρι Μεγάλη Πέμπτη θα την έχουν βγάλει... Γιατί θα θέλουν να κανονίσουν και τις άδειες τους για το Πάσχα... Πρέπει να έχουν ξεμπερδέψει με την προκήρυξη...

Κάθρυν
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Κάθρυν »

Γιωργος έγραψε:Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι του χρονου νομιζω καταργηται και η εισαγωγη σε σχολες με το 10% οποτε φετος ειναι η ευκαιρια μας

οντως θα καταργηθει...

Κάθρυν
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Κάθρυν »

epistimonas έγραψε:Αντε να βγει και αυτη γιατι δεν αντεχω αλλο!

σιγα ρε ανθρωπε το πραγμα... Πως κανεις ετσι... Ουτως η αλλως οι αλλαγες θα ειναι "αναπαισθητες" οπως φαινεται...

sxetlant
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από sxetlant »

Το θέμα δεν είναι πότε θα βγει (συνήθως βγαίνει απόγευμα Εικόνα) ! Το θέμα είναι να γράψουμε καλά για να περάσουμε!
Kwstas13
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Kwstas13 »

Για μενα ομως ειναι. Που μεχρι περσι ημουν σε ειδικη κατηγορια και φετος δεν ξερω αν θα ειμαι.
ΜΕΡΕΝΤΑΒΟΥ

Δημοσίευση από ΜΕΡΕΝΤΑΒΟΥ »

Τελικα τι εγινε; δε την βριςκω πουθενα. αν ξερει καποιος ας κανει μια επικολληςη εδς την ιςτοςελιδα!ευχαριςτω!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΜΕΡΕΝΤΑΒΟΥ έγραψε:Τελικα τι εγινε; Δε την βριςκω πουθενα. Αν ξερει καποιος ας κανει μια επικολληςη εδς την ιςτοςελιδα!ευχαριςτω!

Δεν βγήκε φίλε ακόμα τι να σου κάνουμε επικόλληση;
σσασ

Δημοσίευση από σσασ »

Ρε παιδια μην αγχονεστε, μεχρι τιν μεγαλη τεταρτη θα εχει βγει. Κοιταξτε να διαβασετε κα γιαι να Πατε καλα στις εξετασεις και ας βγει οποτε θελει η προκηρυξη
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης