Μείωση θητείας (2009)
Μείωση θητείας (2009)
Που να ήταν η θητεία 18 ή 24 μήνες... Εκεί να δείς απαλεψιές.
Μείωση θητείας (2009)
Αντε παλι...αγνωστη έγραψε:Το αγορι μ ειναι φανταρος, μεσα ακουγεται συνεχεια για μειωση της θητειασ; Αν δεν γινει τωρα ποτε θα γινει; Κ αν γινει πιανει αυτους που μπηκαν τωρα τον φλεβαρη; Πλιζ απαντηστε μου... Δεν αντεχω 12 μηνες!
Ρε κοπελια σου ειναι τοσο δυσκολο να διαβασεις την 10η σελιδα απο την αρχη;

Μείωση θητείας (2009)
Λοιπον να σου πω εγω.. ακουσα κάτι για 2010.
- -erased-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
Μείωση θητείας (2009)
Ποιός φωνάζει; Που να δεις και τι θα ακούει το αγόρι σου... 

Every soldier has two families.Those you raise,and those you raise hell with.
Μείωση θητείας (2009)
Γεια σε ολους, επειδη με ενδιεφερε το θεμα και θελω να κοψω αναβολη, μιλησα με ΓΕΣ και μου ειπαν δεν ισχυει τιποτα
Μείωση θητείας (2009)
Φυσικά και δεν ισχύει τίποτα... Μεχρι να ψηφιστεί κάτι που θα αλλάζει ότι ισχύει αυτή τη στιγμη. Και το πότε θα ψηφιστεί, αν ψηφιστεί, έχει να κάνει καθαρά με το πότε θα γίνουν εκλογές. Τι περίμενες να σου πουν από το ΓΕΣ; :>
Μείωση θητείας (2009)
Παιδια ξερετε αν το 9μηνο θα ισχει απο τιν α εσσο του 09 και αν υπαρχει καπιο αξιοπιστο αθρο που να το επιβεβαιονει;
Μείωση θητείας (2009)
Έχει απαντηθει αρκετες φορες.r3nFoRc3 έγραψε:Παιδια ξερετε αν το 9μηνο θα ισχει απο τιν α εσσο του 09 και αν υπαρχει καπιο αξιοπιστο αθρο που να το επιβεβαιονει;
Μείωση θητείας (2009)
Καλησπερα παιδια αφου το εννιαμηνο θα ισχυει απο 1-1-2010 αυτος που θα μπει νοεμβριο 2009 θα κανει 12μηνο ή αλλαζει μεσα;
Μείωση θητείας (2009)
Δεν υπάρχει τίποτα επίσημο ακόμα.
Μείωση θητείας (2009)
Λοιπον εγω ειμαι φανταρος και ακουγονται πολλα! Η αληθεια ειναι και την ξερω απο υφυπουργο κατ ειδιαν οτι θα γινει 9μηνο και πολυ συντομα και και θα πιανει και Α εσσο και μεχρι το 2012 πιθανα να γινει 6μηνο!
Μείωση θητείας (2009)
Και δηλαδη οσοι εχουν ηδη μειωση θητειας, για αλλους λογους, παει στους 6 μηνες;
Α, καλα σε λιγο καιρο, απλα θα πηγαινουμε, θα χαιρεταμε και θα λεμε πως καναμε στρατιωτικη θητεια
Α, καλα σε λιγο καιρο, απλα θα πηγαινουμε, θα χαιρεταμε και θα λεμε πως καναμε στρατιωτικη θητεια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες