Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Whiteyez
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Whiteyez »

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Εικόνα
Andrikoss
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Andrikoss »

30ΦΥΛΛΟΣ έγραψε:Λοιπον ακουστε. Εχω νεα:
η διαδικασια δακτυλοσκοπησεων εχει τελειωσει. Εχουν κληθει ΜΟΝΟ οι επιτυγχοντες για δακτυλοσκόπηση (οσοι περασαν στις προηγουμενες διαδικασιες -ιατρικα/αθληματα) Οι επιλαχοντες θα κληθουν να Μπουν αφου μπουν πρωτα οι επιγχοντες. Το αργοτερο μεχρι 15-1-11 θα εχουν μπει οι επιτυγχοντες, οποτε οι υποψηφιοι επιλαχοντες θα μπουν στην συνεχεια.
υπαρχει ομως και η πιθανοτητα να κληθουν μετα τις γιορτες και οι επιλαχοντες για να μπουν με τους επιτυγχοντες. Αυτο παραμενει στην αποφαση του αρχηγειου για το τι θα γινει.
Πηγη: ΓΑΔ Θεσ/νικης

αυτα ειναι ωραια νεαΕικόνα

nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από nikoslok »

η διαδικασια δακτυλοσκοπησεων εχει τελειωσει. Εχουν κληθει ΜΟΝΟ οι επιτυγχοντες για δακτυλοσκόπηση (οσοι περασαν στις προηγουμενες διαδικασιες -ιατρικα/αθληματα) Οι επιλαχοντες θα κληθουν να Μπουν αφου μπουν πρωτα οι επιγχοντες. Το αργοτερο μεχρι 15-1-11 θα εχουν μπει οι επιτυγχοντες, οποτε οι υποψηφιοι επιλαχοντες θα μπουν στην συνεχεια.
υπαρχει ομως και η πιθανοτητα να κληθουν μετα τις γιορτες και οι επιλαχοντες για να μπουν με τους επιτυγχοντες. Αυτο παραμενει στην αποφαση του αρχηγειου για το τι θα γινει.
συγνωμη αλλα Στο τμημα μου εγω ημουνα με φιλο μου που ηταν 60 θεση επιλαχον και απο αλλους φιλους επιλοχοντες και αυτους τους εχουν καλεσει δεν Ξερω αν ειναι διαφορετικα Στην θες απο οτι στην αθηνα...

sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από sta8hsss »

nikoslok έγραψε:
συγνωμη αλλα Στο τμημα μου εγω ημουνα με φιλο μου που ηταν 60 θεση επιλαχον και απο αλλους φιλους επιλοχοντες και αυτους τους εχουν καλεσει δεν Ξερω αν ειναι διαφορετικα Στην θες απο οτι στην αθηνα...

στην αθηνα... Εχουν καλεσει και επιλαχοντες! Αντε να δουμε!
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από asimike »

Τελικα το τμημα μ ειχε δικιοΕικόνα
ΕΛΛΑΣ
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από asimike »

πως εχουν καλεσει μονο επιτυχοντες αφου με εχουν καλεσει εμενα και αλλα 60 ατομα περιπου που ειναι επιλαχοντες μπροστα μ;
ΕΛΛΑΣ
Andrikoss
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Andrikoss »

Επυλαχοντες εχουν καλεσει για δακτυλοσκοπησεις και απο θεσσαλονικη... Ο 30φυλλος ενωει μαλλον για την σχολη... Πως θα καλεσουν πρωτα τους επυτιχοντες και μετα τους επυλαχοντες... Κυριακη κοντη γιορτη που λενε... Θα δουμε
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από basilis.lok »

Οχι ρε παιδες μαλλον λεει το παιδι το παιδι οτι καλεσαν μονο αυτους που ειχαν περασει τα αθληματα το 30%των επιλαχοντων! Δλδ 120 ατομα!
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από asimike »

basilis.lok έγραψε:Οχι ρε παιδες μαλλον λεει το παιδι το παιδι οτι καλεσαν μονο αυτους που ειχαν περασει τα αθληματα το 30%των επιλαχοντων! Δλδ 120 ατομα!
μα ρε φιλε αυτο λεμε!ΔΕΝ καλεσαν και τα 120 ατομα.γι'αυτο συζηταμε.
ΕΛΛΑΣ
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από basilis.lok »

asimike έγραψε:
basilis.lok έγραψε:Οχι ρε παιδες μαλλον λεει το παιδι το παιδι οτι καλεσαν μονο αυτους που ειχαν περασει τα αθληματα το 30%των επιλαχοντων! Δλδ 120 ατομα!
μα ρε φιλε αυτο λεμε!ΔΕΝ καλεσαν και τα 120 ατομα.γι'αυτο συζηταμε.
εγω νομιζα για τους ςπιλαχων που ειναι εκτος το 30%που δεν εχουν παει καθολου για ιατρικα και αθληματα!sorry
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από asimike »

Ναι το καταλαβα οτι νομιζες αλλο. Συγχωρεμενος!ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
ΕΛΛΑΣ
30ΦΥΛΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από 30ΦΥΛΛΟΣ »

Υπ οψιν οτι μιλησα για θεσσαλονικη ετσι;
για λοιπες πολεις δεν ξερω τι παιζεται

ΥΓ Α, και υποψιν δεν ειμαι 'παιδι' παντρεμενος με παιδι ειμαι
...
nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από nikoslok »

30ΦΥΛΛΟΣ έγραψε:Υπ οψιν οτι μιλησα για θεσσαλονικη ετσι;
για λοιπες πολεις δεν ξερω τι παιζεται

ΥΓ Α, και υποψιν δεν ειμαι 'παιδι' παντρεμενος με παιδι ειμαι
...
μαγκες μην μπερδευουμε τα πραγματα καλεσαν οσους εχουν περασει επιτυχοντες και επιλαχοντες ξερουμε οτι μπηκαν επιλαχοντες κοντα στους 100 απο την α Στην β δεν ξερω Τωρα αν καποιον δεν τον εχουν παρει τηλ κατι παιζει μηπως εχει χαθει τπτ γιατι ξερω αρκετα ατομα Που περασαν και εχουν παει ολοι επιτιχοντες και επιλαχοντες αυτα εγιναν μεσα σε 5-6 μερες για ολους εμενα με πηραν μετα απο 2 μερες που τελειωσα παρασκευη Τους αλλους τους ειχαν παρει τηλ πιο νωρις τωρα υπομονη παντος πιστευω να ορκιστουμε αυτο το ετος μην εχουμε τπτ τραμπαλα το 11... !

Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από asimike »

Εμ ετσι ειναι! Απλα ειναι τα πραγματα! Μονοι μας τα μπλεκουμαι! Μακαρι να ορκιστουμε τωρα. Και μην ξεχνατε οτι για τους επιλαχοντες Που ειναι επιτυχοντες (δηλαδη αυτους που καλεσαν) πρεπει να βγει και σχετικος πινακας οπως εβγαινε σε καθε προκυρηξη...
ΕΛΛΑΣ
30ΦΥΛΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από 30ΦΥΛΛΟΣ »

asimike έγραψε:Εμ ετσι ειναι! Απλα ειναι τα πραγματα! Μονοι μας τα μπλεκουμαι! Μακαρι να ορκιστουμε τωρα. Και μην ξεχνατε οτι για τους επιλαχοντες Που ειναι επιτυχοντες (δηλαδη αυτους που καλεσαν) πρεπει να βγει και σχετικος πινακας οπως εβγαινε σε καθε προκυρηξη...

αυτο περιμενω κι εγω να δω...
δεν μπορει στο τελευταιο αθλημα (100αρι) να συμμετηχαν 102 ατομα (στην β) και να μην με εχουν καλεσει εμενα οπως και 2-3 ατομα που ξερω!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες