Αλεξιπτωτιστές: Γενικές Πληροφορίες
Ήμουν έφεδρος αλεξιπτωτιστής στους αερομεταφερόμενους στην 116 Α/Κ ΜΠΠ στην αργυρούπολη Κιλκίς, να ρωτήσω πηγαίνουν ακόμα αλεξιπτωτιστές εκεί;
Παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας... Αν καποιος δεν πετυχει τις εξετασεις για τα αλεξιπτωτα τι γινεται; Πως μπορουμε να απφυγουμε την κυπρο;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 5
Γιατι να αποφυγεις Κυπρο;45 βαθμοι, σουηδεζικα κωλουθκια να βραζουν,350 ευρω το μηνα, αγια ναπα, Μια μεσα και 8 οξω (αρα τα κωλουθκια θα τα βλεπεις κι'ολας κι αμα εισαι και κομμαντο θα τα κανεις και καμια εφοδο
) και πιτα στις ασκησεις... ! Τεσπα αμα σε κοψουν ΜΑΛ, πας σε ΜΑΚ ή και ΜΚ.

-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 25
fideas emk έγραψε:Γιατι να αποφυγεις Κυπρο;45 βαθμοι, σουηδεζικα κωλουθκια να βραζουν,350 ευρω το μηνα, αγια ναπα, Μια μεσα και 8 οξω (αρα τα κωλουθκια θα τα βλεπεις κι'ολας κι αμα εισαι και κομμαντο θα τα κανεις και καμια εφοδο) και πιτα στις ασκησεις... ! Τεσπα αμα σε κοψουν ΜΑΛ, πας σε ΜΑΚ ή και ΜΚ.
Σε ΜΑΚ πας σίγουρα, εκτός και έχεις βύσμα ή είσαι ο πιο τυχερός ή άτυχος (οπως το δει ο καθένας) άνθρωπος του κόσμου.
Και ο λόγος είναι γιατί καμία ΜΑΚ δεν είναι επανδρωμένη όπως οι ΜΚ.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 8
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Μια χαρα ειναι ΜΑΚ εγω μια χαρα περασα. Τα "κωλουθκια" θα τα βλεπεις αλλα οταν θα εισαι "πιτα στις ασκησεις" δηλαδη ψωφιος στη κουραση και 12 μεσα στο στρατοπεδο να δω ποτε θα κανεις εφοδο. Εγω ξερω οτι εχει μπουρδ ακια με Τουρκαλες που τα τρωνε απο τους φανταρους και γενικα ειναι καλες.10κωστας50 έγραψε:Σε ΜΑΚ πας σίγουρα, εκτός και έχεις βύσμα ή είσαι ο πιο τυχερός ή άτυχος (οπως το δει ο καθένας) άνθρωπος του κόσμου.fideas emk έγραψε:Γιατι να αποφυγεις Κυπρο;45 βαθμοι, σουηδεζικα κωλουθκια να βραζουν,350 ευρω το μηνα, αγια ναπα, Μια μεσα και 8 οξω (αρα τα κωλουθκια θα τα βλεπεις κι'ολας κι αμα εισαι και κομμαντο θα τα κανεις και καμια εφοδο) και πιτα στις ασκησεις... ! Τεσπα αμα σε κοψουν ΜΑΛ, πας σε ΜΑΚ ή και ΜΚ.
Και ο λόγος είναι γιατί καμία ΜΑΚ δεν είναι επανδρωμένη όπως οι ΜΚ.
-
- Λοχαγός
Νταξει, ψωφιος στην κουραση. Τροπος του λεγειν. Δε βγαινεις και καθε μερα ανταρτη... Κυπρος ηταν (κατα γεινκη ομολογια απο οσους μιλησα) καλα.
-
- Λοχαγός
ΥΓ: ... Εφοδος το απογευμα γιατι ο στοχος ειναι διαθεσιμος και (σχετικα) ευκολος. Αρκει να βρεις ενα δωματιο για το απογεμα ή ... Ενα θαμνο ή κατι. Αλλιως μπουρδ... (λεω τι γιινεται οχι για μενα απαραιτητα.
) Στη Δραμα είχε την περιφημη μαυρουλα ιεροδουλη η οποια ηταν ακριβως εξω απ'τη σκοπια! Μιλουσες κι'ολας μαζι της απο τη σκοπια αν ηθελες! Η Κυπριοι ειναι πουδρα για μενα (οι φαν της 35ΜΚ). Πιο πουδρα θα ηταν αυτοι που ειναι στις ΜΑΚ Ροδου και Κω αλλα δυστυχως εκει πρεπει να εισαι ο Τζονυ Ραμπο για καταφερεις να σκοραρεις! Ποσες κρουσεις να εχεις μεσα σε ενα καλοκαιρι
... Απο την αλλη Ε'ΜΚ ολα μαυρα κατραμια... Μονος ηλιος Καβαλα σε καμια εξοδο Κυριακης ή κατι ουγγαρεζες στο Σταυρο (εκει μεχρι και οι μανες 45αρες φοραν σκαφτα σορτσακια οντας με τα παιδια και τον αντρα τους... Μεγαλος λαός!) αλλα εχεις μονο 5 ωρες κρουση να παιξεις μπαλα και δεν εχει ταξι αν βγεις τελευταιος... Σαλονικη δε μπορεις να πας (απο δραμα γιατι ειναι μακρια ισως μονο Κυριακη ή και Σαββατο ΑΝ εχεις αμαξι) και Καβαλα που πας ειναι καλα ΑΝ (τεραστιο το ΑΝ εδω) βγεις ποτε Κυριακη (ελπιζω οτι τωρα τους παει πολυ καλυτερα). Αν και η Καβαλα ειναι αλλη φρουρα και απαγορευεται αλλα φυσικα ολοι πανε ειδικα καλοκαιρι... Για μπανιο. Αληθεια η ΜΑΛ που κανει θαλασσια; Λογικα Σταυρο αφου ειναι στην ταξιαρχια ΚΔ-ΑΛ. Η μηπως σε κανα Αγ. Ανδρεα;

-
- Ταξίαρχος
Δεν ξερω τι ειναι η πουδρα αλλα εγω εξοδου 2 πρωτους μηνες εξωδο μονο υπηρεσιακο. Μπουρδ τοτε δεν ειχε... Και απο τη σκοπια στο λιμανι περναγε η βλενορροια η γοννορια και η σιφιλη της Αγγλιας, ολες με μια οσμη μπυρας, υδρωτα Και λοιπων περιττων σωματικων υγρων... Η 2μαλ κανει θαλλασια στη θαλασς μπροστα στο λιμανι της Σκαραμαγκας λεγετε η περιοχη νομιζω; Και μετα βγαινουν με 3 ποδια και 2 κεφαλια
-
- Αντισυνταγματάρχης
297ΙΜΑΚ έγραψε:Δεν ξερω τι ειναι η πουδρα αλλα εγω εξοδου 2 πρωτους μηνες εξωδο μονο υπηρεσιακο. Μπουρδ τοτε δεν ειχε... Και απο τη σκοπια στο λιμανι περναγε η βλενορροια η γοννορια και η σιφιλη της Αγγλιας, ολες με μια οσμη μπυρας, υδρωτα Και λοιπων περιττων σωματικων υγρων... Η 2μαλ κανει θαλλασια στη θαλασς μπροστα στο λιμανι της Σκαραμαγκας λεγετε η περιοχη νομιζω; Και μετα βγαινουν με 3 ποδια και 2 κεφαλια
Μη δίνεις λαθος πληροφορίες σε παρακαλώ.
Εκει που κάνει και η Ε' κάνει και η μαλ.
Στο Σταυρό.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 44
Ίσως έκανε εκεί παλιά
...
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Σάβ Σεπ 04, 2010 10:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Greek_Army έγραψε:Ίσως έκανε εκεί παλία
Μπορεί άλλα δε το εχω ξανακούσει ποτέ...
-
- Ταξίαρχος
EΛα εχουν θαλασσα μες στα ποδια τους και δεν πεφτουν; Α'στο καλο!

Ευχαριστω πολυ ντεθνταϊβερ! Εσυ εκει ησουν στα αλεξιπτωτα ή εισαι ακομα?
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
- Deathdiver
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
karabill έγραψε:Ευχαριστω πολυ ντεθνταϊβερ! Εσυ εκει ησουν στα αλεξιπτωτα ή εισαι ακομα;
Εγω φιλε ειμαι 16 δεν εχω υπηρετησει ακομα αλλα θελω να παω ειδικες δυναμεις ως στελεχος και καποια πραγματα τα ψαχνω και τα ξερω...

Εγω ειμαι 17. Φετος δινω και πανελληνιες και απλος ψαχνω καποια πραγματα που μου διαφευγουν ;) θελω να δωσω για μονιμος και απλος ψαχνω λιγο το μελλον : Ρ
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες