Αύξηση θητείας (2011)

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Νικος

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από Νικος »

Καλο είναι να μην ακουμε τιποτα! Είπανε πρώτα θα πάρουν μέτρα και αν δεν πιάσουν τα μέτρα τοτε θα την αυξησουν συμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του υπουργου αρα πρωτα θα πάρουν τα μέτρα και αμα δεν πιάσουν θα την αυξησουν! Εκτος αυτου ζούμε και σε πολύ αστατες εποχες και δεν ξέρουμε αν απο την μια μέρα στην αλλη μπορει να έχουμε εκλογες! Ουτο συ αλλιως το 2012 ειναι και προεκλογικη χρονια!
stratos.
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 1

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από stratos. »

Αν αυξηθει η θητεια υπαρχει περιπτωση να μπαινουν φανταροι στα Ο. Υ. Κ.
RtS

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από RtS »

TΟ σαιτ που δωσατε δεν μου φαινεται και πολυ σοβαρο, κοιταξα σοβαροτερες πηγες οπως
καθημερινη, ελευθεροτυπια κτλ και δεν ειδα τιποτα...

Επισης την ιδια ειδηση την ειδα δημοσιευμενη σε πολυ αναξιοπιστο στρατιωτικο σαιτ...

Η παπατζα παει συννεφο μου φαινεται... Καντε υπομονη και θα δουμε, προς το παρον
ηρεμισε δεν βλεπω κατι ουσιωδες...
Γιαννης

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από Γιαννης »

Παιδιά αν κόψω τώρα την αναβολή, υπάρχει πιθανότητα να προλαβω να μπω Νοέμβριο; Γιατι εχω ψιλοπανικοβληθεί με αυτά που ακούω περί αύξησης της θητείας είναι η αλήθεια.

Giannis091

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από Giannis091 »

Ρε παιδιά εχω κανει εναν προγραμματισμό να φυγω το επομενο ακαδημαικο ετος για μεταπτυχιακο στο εξωτερικο. Γι'αυτο το λογο αποφασισα να μπω φανταρος τον Νοεμβριο. Διεκοψα την αναβολη για αυτο ακριβώς το λόγο, επειδη πιστευα οτι ισχύει κανονικα το 9μηνο. Τι ειναι αυτα που ακούω τώρα; Μπορει καποιοι να θεωρουν ονειρο ζωης να μπουν στο στρατο, εγω το βλεπω χαμενο χρονο. Ειναι δυνατον να μου φάνε 2 χρονια απο τη ζωη μου για να υπηρετησω αυτη τη χωρα; Ελεος δηλαδη. Αποφασιζουμε και διαταζουμε δηλαδη; Δε ξερω τι θα γινει αλλα αυτοι που ειναι να μπουν Νοεμβριο θα πρεπει να υπηρετησουν 9μηνο αφου τη περιοδο που διεκοπταν την αναβολη αυτο το καθεστως ισχυε. Οτιδηποτε αλλο ειναι παρανομο. Καποιοι κανουν προγραμματισμο στις υποχρεωσεις τους, δε μπορουν καποιοι ΑΧΡΗΣΤΟΙ να αποφασιζουν για αυτους επειδη εχουν εξουσια. Τεσπα λιγο σεβασμος πια! Ας δουλεψει και κατι σε αυτη τη χωρα!
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 35

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από yandr »

Giannis091 έγραψε:Μπορει καποιοι να θεωρουν ονειρο ζωης να μπουν στο στρατο, εγω το βλεπω χαμενο χρονο.

Αυτοί που το βλέπουν ως όνειρο ζωής μπαίνουν με πανελλαδικές εξετάσεις. Δεν περιμένουν την θητεία.

Giannis091 έγραψε:Ειναι δυνατον να μου φάνε 2 χρονια απο τη ζωη μου για να υπηρετησω αυτη τη χωρα; Ελεος δηλαδη. Αποφασιζουμε και διαταζουμε δηλαδη;

Αμφισβητείς το δικαίωμα στο κοινοβούλιο να νομοθετεί; Χούντα έχουμε και δεν το ξέρω;

Σε κάθε περίπτωση, επίσημη απόφαση δεν υπάρχει παρά μόνο ορισμένα δημοσιεύματα. Για μία ακόμη φορά συνιστώ ψυχραιμία. Ας βγει πρώτα απόφαση, να δούμε τη νέα διάρκεια θητείας (αν αλλάξει) και ποιους αφορά, και μετά διαμαρτυρόμαστε.

Διαφορετικά μπορείτε να βγείτε στο σύνταγμα για προληπτικούς λόγους.

RtS

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από RtS »

Yadr γενικα εισαι αωστος αλλα με οσα εχουμε δει τα 2 τελευταια χρονια αυτο εδω το κομματι

"Αμφισβητείς το δικαίωμα στο κοινοβούλιο να νομοθετεί; Χούντα έχουμε και δεν το ξέρω; "

φανταζει σαν τραγικη ειρωνια...
αλεξανδρος

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από αλεξανδρος »

Το κοινοβουλιο μπορει να νομοθετει αλλα οχι ανεξελεγκτα. Υπάρχουν αρχές που πρέπει να τηρούνται, όπως η προστασία της δικαιολογημένης εμπιστοσύνης του διοικουμένου. Εγώ, ο διοικούμενος, έκοψα την αναβολή μου για να μπω Νοεμβριο διότι Σεπτέμβρη του 2012 φευγω για Σκανδιναβία. Εμπιστεύτηκα την ελληνική διοικηση/στρατος/ ότι η θητεία μου θα είναι εννέα μήνες και διεκοψα την αναβολή. Το δημοσιευμα του news247 ειναι απο την εφημεριδα Δημοκρατια, στην οποια αρεσουν τα παπατζιλικια, οπότε ας μην προτρέχουμε των εξελίξεων. Οπως πολλες φορες εχουμε δει οι αποφασεις λαμβανονται και ισχύουν αργοτερα. Θυμαστε ποτε αποφασεις να ισχυουν εδω και τωρα;
Χρησιμο θα ηταν να μας πεικαποιος αβ θυμαται τί έγινε στην προηγούμενη αλλαγη καθεστώτος.
Ξερω όσοι είστε νοεμβρίου και θελέτε να φυγετε Αυγουστο 2012 για μεταπτυχιακό έχετε χασει τον υπνο σας.
Θα σας συμβούλευα όλους να στείλετε τα παράπονα και τις σκεψεις σας με μαιλ στους αρμοδιους> sy_athinwn@stratologia.gr
Είναι κατι που μπορουμε να κανουμε εμεις. Το άλλο είναι να περιμενουμε.

κωστας

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από κωστας »

To σωστο ειναι να το κανουν απο Α εσσο 2012
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από D.Y.K »

stratos. έγραψε:Αν αυξηθει η θητεια υπαρχει περιπτωση να μπαινουν φανταροι στα Ο. Υ. Κ.

Όχι.

mihalis19
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από mihalis19 »

Είμαι περίεργος για 2 πράγματα:
1) Αν θα μας πιάσει και εμάς της Γ ΕΣΣΟ η αύξηση κλιμακωτά +1-2 μήνες ή αν θα γίνει κατευεθείαν στην Δ ΕΣΣΟ.

2) Αν από εδώ και πέρα οι ΕΣΣΟ θα σπάνε και θα μπαίνουν σε 2 δόσεις όπως εμείς τώρα. Αύγουστο - Σεπτέμβριο
Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 4

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από alexantro »

αλεξανδρος έγραψε:Το κοινοβουλιο μπορει να νομοθετει αλλα οχι ανεξελεγκτα. Υπάρχουν αρχές που πρέπει να τηρούνται, όπως η προστασία της δικαιολογημένης εμπιστοσύνης του διοικουμένου. Εγώ, ο διοικούμενος, έκοψα την αναβολή μου για να μπω Νοεμβριο διότι Σεπτέμβρη του 2012 φευγω για Σκανδιναβία. Εμπιστεύτηκα την ελληνική διοικηση/στρατος/ ότι η θητεία μου θα είναι εννέα μήνες και διεκοψα την αναβολή.Το δημοσιευμα του news247 ειναι απο την εφημεριδα Δημοκρατια, στην οποια αρεσουν τα παπατζιλικια, οπότε ας μην προτρέχουμε των εξελίξεων. Οπως πολλες φορες εχουμε δει οι αποφασεις λαμβανονται και ισχύουν αργοτερα. Θυμαστε ποτε αποφασεις να ισχυουν εδω και τωρα;
Χρησιμο θα ηταν να μας πεικαποιος αβ θυμαται τί έγινε στην προηγούμενη αλλαγη καθεστώτος.
Ξερω όσοι είστε νοεμβρίου και θελέτε να φυγετε Αυγουστο 2012 για μεταπτυχιακό έχετε χασει τον υπνο σας.
Θα σας συμβούλευα όλους να στείλετε τα παράπονα και τις σκεψεις σας με μαιλ στους αρμοδιους> sy_athinwn@stratologia.gr
Είναι κατι που μπορουμε να κανουμε εμεις. Το άλλο είναι να περιμενουμε.

Σπάζεσαι νέο; Κόψου...
Kuw

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από Kuw »

Δεν είναι σωστό να το Κάνουν τελευταία στιγμή. Έχουμε τόσα πράγματα να κάνουμε. Γιατί μας κόβουν τα φτερά έτσι; Για τις γυναίκες όλα Μέλι Γάλα. Μπράβο Ελλαδάρα.
sintoma lokatzis
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ενδιαφέροντα: Στρατός, Γυμναστική και Αθλητισμός, Φίλοι και Γυναίκες
Επάγγελμα: Μαθητής

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από sintoma lokatzis »

Για τις γυναίκες όλα Μέλι Γάλα... Χαχαχα καλο αυτο μου αρεσε...
makis

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από makis »

Μάγγες μην ανυσηχειτε για τιποτα δεν ανεβαίνει καμια θητεία διαβαστε το πααρκάτω:

Δεν απασχολεί το υπουργείο Εθνικής Αμυνας το ζήτημα της αύξησης του χρόνου της στρατιωτικής θητείας, δήλωσε Ο υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος, σε απάντηση σχετικής ερώτησης που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Βασίλης Οικονόμου.

Στην ερώτησή του ο Β. Οικονόμου σημειώνει ότι «το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι φωνές αυτών που υποστηρίζουν ότι πολλές λειτουργικές δαπάνες του στρατού θα μειωθούν εάν επεκταθεί ο χρόνος της στρατιωτικής θητείας, με το επιχείρημα ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν θα χρειάζονται μεγάλο αριθμό στελεχών ΕΠΟΠ για να καλύπτουν τις λειτουργικές τους ανάγκες.

» Πρακτικά αυτό σημαίνει μια αύξηση του χρόνου θητείας που θα υποχρεώσει χιλιάδες νέους μας να παραμείνουν εκτός παραγωγικής διαδικασίας για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα επιβαρύνει σε μεγάλο βαθμό οικονομικά τις οικογένειές τους και θα έχει ως αποτέλεσμα την συρρίκνωση της φορολογικής βάσης ενώ η χώρα θα στερείται των υπηρεσιών των πλέον δημιουργικών, δυναμικών και παραγωγικών δυνάμεών της, χωρίς την ίδια στιγμή να επιτυγχάνεται βελτίωση του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων».

ΤΑ ΝΕΑ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες