Βάσεις - μόρια για ΣΜΥ (2011)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 9
Ίσως να μπορούσα να δώσω κάτι παραπάνω,δεν θα το μαθεις ποτε αν δεν προσπαθησεις, ο ανθρωπινος νους εχει απειρες δυνατοτητες, εγω διαβαζα ολη μερα, θυσιασα ενα χρονο απο την ζωη μου μαλλον θα εμπενα Ευελπιδων αλλα τελευταια στιγμη μου εκαναν μια πουσ. Ια στην εκθεση και με ριξανε στα 13,4. Αμα καθεσε και διαβαζεις ολη μερα αποκλειεται να μην βγαλεις τα μορια που υπολογιζεις και παραπανω μην σου πω, αυτο στο λεω εγω που οταν ξεκινησα δεν ηξερα ουτε την προπεδια, δεν ειχα ιδεα τι ειναι φυσικη και εγραψα 14,7 κατευθηνσης και 17,8 γενικης. Φαντασου οτι ειμαι απο Επαλ Β ομαδα.
οτι να ναι έγραψε:Τις τελευταιες τρεις μερες καθομαι και διαβαζω διαφορα θεματα του φορουμ προκειμενου να λυσω καποιες αποριες μου, και αν οχι σε ολα τοτε σιγουρα στα περισοτερα θεματα συμετεχεις παρα πολυ (απαντας σε θεματα). Πως λιπον περιμενεις να γραψεις καλα αν καθεσε πανω απο τον υπολογιστη και οχι πανω απο το βιβλιο σου, αν υποθεσουμε δε οτι καθε παιδι Τρωει 7 ωρες καθημερινα στο σχολειο, και κατα 3 ωρες σε φροντηστηριο, οι ωρες που σου μενανε καθημερινα για διαβασμα ηταν πολυ λιγες και κατα την γνωμη μου δεν τις αξιοπιησες οπως θα επρεπε. Πιστευω οτι Αν δωσεις του χρονου και κατσεις να ''διαβασεις'' εχεις πολλες πιθανοτητες.Sorry για ολη αυτη την αραδα που εγραψα αλλα συμπερανα οτι εσυ και καποια αλλα παιδια σε αυτο το forum θελετε πολυ να μπειτε στον Ε. Σ. Αλλα δεν ακολουθητε την σωστη οδο...
Λοιπόν. Αν απευθυνεται αυτο σε εμενα δεκτη η γνωμη σου αλλα κατσε δες απ ολα αυτα που εγραφα και τις ημερομινιες τι μερες πεφτουν και τι ωρα, οποτε μην μου λες οτι δεν διαβαζα γιατι μονο εγω ξερω καλα τι εκανα! Ειχα φουλ προγραμμα και τον ελαχιστο χρονο που μου εμενε ηθελα να τον σπαταλαω στον υπολογιστη για να ξεχνιεμαι... Εκανα το διαγωνισμα της φυσικης του ετους 2009 και ειχα γραψει 89/100 και μου ρθε φετος ενα 7,7/20 το οποιο η αληθεια ειναι δεν το περιμενα τοσο αλλα λιγο παραπανω. Περιπου 11-12... Απλος ηταν κολοχρονια... Σε σχεση με τα περσινα θεματα την σμυ πιστευω την επιανα ανετα. Φετος δεν εχουν γραψει καλα... Αμα δεις ποσοστα ή θα εχουν γραψει πολυ καλα! Ή θα εχουν γραψει χαλια... Ειναι πολυ μικρο το ποσοστο οπου κοιμανθηκε ενδιαμεσα! Και θα ξαναπροσπαθησω του χρονου εαν δεν μπω φετος σμυ ή σμυν (κατι που δεν περιμενω) γιατι με ενδιαφερει ΜΟΝΟ Ο στρατος και εννοειτε οχι για την αποκατασταση. Οπως και ειπε ενας συνταγματαρχης οταν εδινα πκε στην σσε ο στρατος ειναι Λειτούργημα Και οχι αυτο που πιστευει ο κοσμος...
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
Ακριβώς... Καμιά φορά άλλα υπολογίζεις κ άλλα σου ρχονται... Εγώ υπολόγιζα ένα 16000 κ μ ρθε 14348... Όπως και να χει πρέπει τώρα να δούμε τι θα κάνουμε, οι κρίσεις και οι επικρίσεις δεν έχουν νόημα
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 26
Μην το λες... Ε κ εγω στοχευα 18000 και εκατσα 17200 γιατι ειχα ατυχια εκθεση και φυσικη... Ομως τωρα να "μην φανταζομαι ποσο διαβασε ο αλλος" και να εγραψε 9 000 μορια... Χλωμο. Κατι συμμαθητες μου που δεν διαβαζαν ΚΑΘΟΛΟΥ εγραψαν...4-6 χιλιαδες... Αν διαβασε τοσο υπερβολικα πολυ οσο λεει και ας ειχε ατυχιες θα εγραφε ενα 13 στην ξεφτιλα... Εγω αρρωστος εδινα... Με σπρευ για να μην βηχω συνεχεια και χανω την συγκεντρωση μου... Ελεος δηλαδη
Γνώμες αλλά επειδή γνωριζόμαστε με το παιδί και ξέρω τι έγινε καλύτερα θα ταν για όλους μας ο καθένας να σταματήσει να κρίνει, και να κοιτάξουμε το τώρα, όχι το πρίν από ένα μήνα... Φιλικότατα πάντα.
-
- Υπολοχαγός
Δεν εχει τετοια... Πρεπει να μαθουμε να αξιολογουμε καταστασεις (αλλωστε αυτη ειναι η δουλεια του στρατιωτικου. Απο το λοχια μεχρι τον στραταρχη η οτι αλλο εχει)
οχι να χαιδευουμε τα γεννια μας και εσυ που μου λες να μην κρινω... Ουσιαστικα κριτικη μου κανεις... Η κριτικη ειναι κατι που γινεται παντα και δεν σταματαει ποτε... Αυτο που ειναι αθεμητο ειναι να τον προσβαλλω... !
εγω ειπα ενα γεγονος. Ποσα εβγαλαν οι αδιαβαστοι σχολειο μου. Και οτι το θεωρω υποτιμητικο να λεει ο αλλος οτι υπερπροσπαθησε και με την κατασταση που εξηγησα για μενα να τρεχουν μυξες να μη κοιμαμαι απο το βηχα και να παιρνω σπρευ να εβγαλα τα 2πλα κοντα μορια... Σκοπος δεν ειναι να κοροιδευτουμε μεταξυ μας... Αλλωστε στελνεις τα μορια σου σε ενα σαητ; Ε τι περιμενεις; Επαινο; Αυτο που περιμενεις ειναι σχολια και συγκρισεις... Αν δεν θες σχολια τι τα στελνεις; Ετσι να κανουμε spam;
οχι να χαιδευουμε τα γεννια μας και εσυ που μου λες να μην κρινω... Ουσιαστικα κριτικη μου κανεις... Η κριτικη ειναι κατι που γινεται παντα και δεν σταματαει ποτε... Αυτο που ειναι αθεμητο ειναι να τον προσβαλλω... !
εγω ειπα ενα γεγονος. Ποσα εβγαλαν οι αδιαβαστοι σχολειο μου. Και οτι το θεωρω υποτιμητικο να λεει ο αλλος οτι υπερπροσπαθησε και με την κατασταση που εξηγησα για μενα να τρεχουν μυξες να μη κοιμαμαι απο το βηχα και να παιρνω σπρευ να εβγαλα τα 2πλα κοντα μορια... Σκοπος δεν ειναι να κοροιδευτουμε μεταξυ μας... Αλλωστε στελνεις τα μορια σου σε ενα σαητ; Ε τι περιμενεις; Επαινο; Αυτο που περιμενεις ειναι σχολια και συγκρισεις... Αν δεν θες σχολια τι τα στελνεις; Ετσι να κανουμε spam;
-
- Υποδεκανέας
karabill εγω το εγραψα το μυνημα απλα δεν δεν θυμομουν το pass.sorry αν σε προσβαλα απλα να βοηθεισω ηθελα, αλλα για πιο λογο επρεπε να ξεχαστεις, το ονειρο σου δεν αξιζει καποιες θυσιες; Απλα θα πιεζες λιγο (ισος αρκετα) παραπανω τον εαυτο σου, δεν νομιζω οτι το διαβασμα μπορει να βλαψει καποιον, απεναντιας πολυ καλο θα του κανει. Παντως μπορεις να ξαναδωσεις, σκεψου οτι θα εχεις 7 ωρες παραπανω στην διαθεση σου (δεν θα πηγαινεις σχολειο) Αρα θα μπορεις να διαβαζεις περισοτερο. Αλλα Κατα την γνωμη μου πρεπει να αξιοποιεις και τον ελευθερο σου χρονο. Στο τελος του χρονου Δεν Νομιζω να κατσεις να πεις θυσιασα ενα χρονο, ουτε καν θα το θυμασε, θα πεις μπηκα στην ευελπιδων, και Πιστευω οτι ειναι πιο σημαντικο.
Κ άμα το πάμε έτσι εσένα ρε μεγάλε τι σε ενδιαφέρει; Ο καθένας έχει ένα όνειρο και μια αγωνία. Το πρόβλημά σου ποιό είναι ακριβώς, ότι έβγαλες τα διπλάσια μόρια ή ότι ρώτησε για προβλέψεις; Στο κάτω κάτω δε ρώτησε τη γνώμη σου Κ αν δε σου αρέσουν αυτά που γράφει μην τα διαβάζεις και προπαντώς μην απαντάς ! Με το να απαντάς και να το παίζεις έξυπνος εκ του ασφαλούς μόνο τον εαυτό σου ανεβάζεις, στα δικά σου μόνο μάτια.billaras έγραψε:Δεν εχει τετοια... Πρεπει να μαθουμε να αξιολογουμε καταστασεις (αλλωστε αυτη ειναι η δουλεια του στρατιωτικου. Απο το λοχια μεχρι τον στραταρχη η οτι αλλο εχει)
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 5
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
Ελεος ρε παιδια. Δε βαρεθηκατε να κρινεται και να πουλατε μαγκια μερικοι μερικοι; Οχι επειδη χρησιμοποιειται ωραιες εκφρασεις, να προσβαλετε μερικα ατομα εδω μεσα. Στο κατω κατω δε τα γνωριζεται προσωπικα ετσι; Αντε να βλεπω να μαζευεστε σιγα σιγα.
επισης υπαρχουν και τα προσωπικα μηνυματα. Ετσι; ... Αντε τωρα γιατι θα φωναξω τον greek army
και να προσθεσω.bilara. Εισαι λαθος αγορι μου. Ντρεπομαι ειλικρινα και για την ατυχια που ειχες στις εξετασεις. Αλλα και για την συμπεριφορα σου...
ευχομαι να βαλετε μυαλο καποιοι εδω μεσα οταν μπειτε στο στρατο... Και αν θελετε να πουλησετε εξυπναδα, εκει μεσα να σας δω...
Nτροπη και αισχος ειλικρινα
επισης υπαρχουν και τα προσωπικα μηνυματα. Ετσι; ... Αντε τωρα γιατι θα φωναξω τον greek army

και να προσθεσω.bilara. Εισαι λαθος αγορι μου. Ντρεπομαι ειλικρινα και για την ατυχια που ειχες στις εξετασεις. Αλλα και για την συμπεριφορα σου...
ευχομαι να βαλετε μυαλο καποιοι εδω μεσα οταν μπειτε στο στρατο... Και αν θελετε να πουλησετε εξυπναδα, εκει μεσα να σας δω...
Nτροπη και αισχος ειλικρινα
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
-
- Στρατηγός
Είναι το τελευταίο μήνυμα που βλέπω σε τέτοιο στυλ τα υπόλοιπα θα διαγράφονται και δεν θα ενημερώνω και κανέναν
όποιοι θέλουνε ας ανταλλάξουνε τις "απόψεις" τους με προσωπικά μηνύματα
όποιοι θέλουνε ας ανταλλάξουνε τις "απόψεις" τους με προσωπικά μηνύματα
Λοιπόν επειδή έχουμε καραγαμ**** το θέμα όποιος έχει πρόβλημα με προσωπικά μηνύματα, εδώ γράφουμε ΜΟΝΟ για τη σχολή.
Αλέξης έγραψε:Λοιπόν επειδή έχουμε καραγαμ**** το θέμα όποιος έχει πρόβλημα με προσωπικά μηνύματα, εδώ γράφουμε ΜΟΝΟ για τη σχολή.
Το ελπίζω γιατί διαφορετικά το θέμα θα κλειδωθεί.
Τελικά Έβγαλα 11000 Μόρια Και Πάω Για σμυ ! Ανήκω Στην Κατηγορία Τριτεκνων τι Λέτε Εχω Καμιά Ελπίδα;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
Τι να ς πω ρε φιλε... Και γω εβγαλα 14187 και θελω τα σωματα της σμυ! Αλλιως οπλα!
-
- Υπολοχαγός
warrel έγραψε:Τελικά Έβγαλα 11000 Μόρια Και Πάω Για σμυ ! Ανήκω Στην Κατηγορία Τριτεκνων τι Λέτε Εχω Καμιά Ελπίδα;
φιλαρακι πρωτα ο Θεος να λεμε... Τοσο που κραζουν οτι θα πεσουν οι βασεις... Εχεις κατι πιθανοτητες... Με το καλο ρε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης