Όριο ύψους για ΕΠΟΠ (2009)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 62
Καλα Νανσυ μου αυτο με τα κλαμματα το ειχαν κ περυσι... Ασε! Ολα καλα ενερτζυ μου, απλα δεν μου αρεσει η αδικια!
Dum spiro spero
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 12
Η αδικια δν αρεσει σε κανεναν, ειδικα οταν ειναι για εμας τους ιδιους!
Ιλλυ ποσο υψος εχεις; Γιατι δν το βρηκα στα ποστ,
Και κατι ακομα καποιος δν μπηκε στο φορουμ κ ειπε οτι δν θα μας μετρησουν και οτι μεχρι 1.63 μας περναν;
Ιλλυ ποσο υψος εχεις; Γιατι δν το βρηκα στα ποστ,
Και κατι ακομα καποιος δν μπηκε στο φορουμ κ ειπε οτι δν θα μας μετρησουν και οτι μεχρι 1.63 μας περναν;
-
- Στρατηγός
Ευτυχως στο οριο ειμαι. Αλλα τους εχω ικανους να μου πατανε το κεφαλι μου Προς τα κατω για να βγει λιγο λιγοτερο απο το οριο... Και ας ειπε αυτος, δεν γινεται να λεει ο καθενας οτι του κατεβει στο κεφαλι του...
Dum spiro spero
-
illy έγραψε:Ευτυχως στο οριο ειμαι. Και ας ειπε αυτος, δεν γινεται να λεει ο καθενας οτι του κατεβασει το κεφαλι του
εμενα περσυ με εβγαλαν 1.65 στο οριο δηλαδη η καρτελα μου τοσο εγγραφε, δεν νομιζω φετος να κοντινααα;

-
- Στρατηγός
energy έγραψε:illy έγραψε: Ευτυχως στο οριο ειμαι. Και ας ειπε αυτος, δεν γινεται να λεει ο καθενας οτι του κατεβασει το κεφαλι του
εμενα περσυ με εβγαλαν 1.65 στο οριο δηλαδη η καρτελα μου τοσο εγγραφε, δεν νομιζω φετος να κοντινααα;

Dum spiro spero
-
Φανταζεσαι; Κατσε βρε ιλλυ μου ακομα τα 20 δεν τα εχω κλεισει 

- troller
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
Αλλλλοοοοοοο... τι κανουμε; βλεπω απο ανχος καλα παμε ολοι μασ... χιχιχιχιχιχι... 
αυτο το θεμα με τις καρτελες τι ακριβως ειναι; τι καρτελες ειναι αυτες;

αυτο το θεμα με τις καρτελες τι ακριβως ειναι; τι καρτελες ειναι αυτες;
-
troller έγραψε:Αλλλλοοοοοοο... Τι κανουμε; Βλεπω απο ανχος καλα παμε ολοι μασ... Χιχιχιχιχιχι...
αυτο το θεμα με τις καρτελες τι ακριβως ειναι; Τι καρτελες ειναι αυτες;
Οι καρτελες, γραφουν τα στοιχεια μας και λεει επανω (στις καρτελες) απο ποιους γιατρους περασαμε!
-
- Στρατηγός
Ελα βρε σε πειραζωenergy έγραψε:Φανταζεσαι; Κατσε βρε ιλλυ μου ακομα τα 20 δεν τα εχω κλεισει![]()

Dum spiro spero
-
illy έγραψε:Ελα βρε σε πειραζωenergy έγραψε:Φανταζεσαι; Κατσε βρε ιλλυ μου ακομα τα 20 δεν τα εχω κλεισει![]()
Απλα αν δεν κανουμ ελιγο χιουμορακι στη φαση που ειμαστε, παει το χασαμε το παιχνιδι!

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
ναι βρε συ το ξερω πλακα κανωenergy έγραψε:thrakiotis έγραψε:αααα εδω θα μαλωσουμεΜαλλον το πολυ υψος κανει κακο.
θρακιωτη μου δν πηγαινε σε εσενα

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
Ααααα να ξερετε οτι κοβονται οσοι εχουν μυοπια για τις ειδικοτητες των οδηγων γενικοτερα επειδη εκει θελουν ατομα χωρις ''προβλημα'' ορασης
Λοιπον παιδιά τη δευτέρα γυρισα απο ψυχοτεχνικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες... Όσες είναι πανω απο 1,65 έχει καλώς... Αλλιώς καλύτερα μη πάτε καθόλου δε θα φτάσετε ούτε στα αθληματα... Εχουν σφύξει πολύ τα πράγματα φέτος και το λένε κιολας. Επίσης όσες ειναι απο το ύψος πάνω απο δεκα κιλά επίσης δε θα φτάσουν στα αθλήματα... Αυτή είναι η πικρή αλήθεια δεν περνάει μύγα φέτος... Απο 103 που ξεκινήσαμε, στα αθλήματα φτάσαμε μόνο οι 40!
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 5
Να ρωτησω κατι που το εχω απορια βρε παιδια επειδη δινω πρωτη φορα. Οταν σας μετραν το υψος σας λενε να βγαλετε τα παπουτσια; Ακομα κ αν φορατε εντελως χαμηλο παπουτσι; Γτ απο αλλες ακουσα μας τα εβγαζαν απο αλλες οχι τι γινεται τελικα ξερει κανεις; Οποιος εδωσε ας πει. Ευχαριστω
οποτε λογικα εγω δεν θα εχω προβλημα! Αφου λες μεχρι 10 κιλακια παραπανω απο το υψος! Εγω ειμαι στο τσακ! Ας ελπισουμε οτι δε θα πεσω σε κανα στριμαδι!εφη έγραψε:Λοιπον παιδιά τη δευτέρα γυρισα απο ψυχοτεχνικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες... Όσες είναι πανω απο 1,65 έχει καλώς... Αλλιώς καλύτερα μη πάτε καθόλου δε θα φτάσετε ούτε στα αθληματα... Εχουν σφύξει πολύ τα πράγματα φέτος και το λένε κιολας. Επίσης όσες ειναι απο το ύψος πάνω απο δεκα κιλά επίσης δε θα φτάσουν στα αθλήματα... Αυτή είναι η πικρή αλήθεια δεν περνάει μύγα φέτος... Απο 103 που ξεκινήσαμε, στα αθλήματα φτάσαμε μόνο οι 40!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης