ΔΜΣ - Δείκτης Μάζας Σώματος για Σώματα Ασφαλείας
Παιδια εδω πως τα παμε; Το προσεχουμε καθολου; Τι λετε θα παιξει κανενα ρολο η μπα;Greek εσυ τι λες?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 32
sta8hsss έγραψε:Παιδια εδω πως τα παμε; Το προσεχουμε καθολου; Τι λετε θα παιξει κανενα ρολο η μπα;Greek εσυ τι λες;
εγώ πιστεύω θα παίξει όπως έπαιξε και στους αστυφύλακες
της ιδιας αποψης ειμαι κι εγω! Αντε να δουμε!Greek_Army έγραψε:sta8hsss έγραψε:Παιδια εδω πως τα παμε; Το προσεχουμε καθολου; Τι λετε θα παιξει κανενα ρολο η μπα;Greek εσυ τι λες;
εγώ πιστεύω θα παίξει όπως έπαιξε και στους αστυφύλακες
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 7
Ευτυχώς είμαι σταθερός, και μέσα στα όρια.
Καλα στν χωρα που ζουμε δν μ κανει καμια εντυπωση...
Δν μπορει σε σωματα ασφαλειας να υπερτερουν αδυναμα σωματα εναντι δυνατων κατα βαση!
το B.M.I. Δλδ Δ. Μ. Σ. Δν ειναι αξιολογος μετρητης για ατομα τα οποια εχουν εμπειρικη-διαχρονικη+σωστη 8εση με τν γυμναστικη !
Ειναι για Ατομα τα οποια ειναι σαν 8εατες σε γηπεδο,8εατρα κλπκλπ!(δλδ δν ασχολουνται με τπτ)
Οποτε σωματα ασφαλειας + ΔΜΣ = ακυρος !
υγ: Ο Βιν Ντιζελ ειναι 187εκ. Με 110 κιλα πανω τ...
αν υπηρξε ποτε τετοιο επιλαχων ατομο να δω με τι μουτρα 8α τν γειωναν !
Δν μπορει σε σωματα ασφαλειας να υπερτερουν αδυναμα σωματα εναντι δυνατων κατα βαση!
το B.M.I. Δλδ Δ. Μ. Σ. Δν ειναι αξιολογος μετρητης για ατομα τα οποια εχουν εμπειρικη-διαχρονικη+σωστη 8εση με τν γυμναστικη !
Ειναι για Ατομα τα οποια ειναι σαν 8εατες σε γηπεδο,8εατρα κλπκλπ!(δλδ δν ασχολουνται με τπτ)
Οποτε σωματα ασφαλειας + ΔΜΣ = ακυρος !
υγ: Ο Βιν Ντιζελ ειναι 187εκ. Με 110 κιλα πανω τ...
αν υπηρξε ποτε τετοιο επιλαχων ατομο να δω με τι μουτρα 8α τν γειωναν !
ακουσες τιποτα; Για το ΔΜΣ; Αν ισχυσει; Η θα το παραβλεψουν? ...Whiteyez έγραψε:Τέλος και η πρώτη μέρα των ιατρικών, η διαδικασία ήταν αρκετά χρονοβόρα,08:00 μπήκαμε γύρω στις 12:3-0 τελειώσαμε. Αύριο απότι μας είπαν θα περάσουμε επιτροπή και θα μας μετρήσουν/ζυγίσουν.
-
- Ανθυπασπιστής
Μας είπαν οτι θα μας μετρήσουν αύριο, τώρα αν όντως θα γίνει δεν ξέρω. Θα ενημερώσω αύριο.
-
- Ανθυπασπιστής
Τελικά μετράνε ΔΜΣ κανονικά, νομίζω έκοψαν και μερικούς οι οποίοι είχαν κάποια κιλά παραπάνω δεν είμαι όμως 100% σίγουρος απλά τους είπαν να περιμένουν στο τέλος, ενώ όσοι ήταν οκ φεύγαν απευθείας.
ε αφου δεν τους εκοβαν κατευθειαν... Δεν τους εκοψαν... !Whiteyez έγραψε:Τελικά μετράνε ΔΜΣ κανονικά, νομίζω έκοψαν και μερικούς οι οποίοι είχαν κάποια κιλά παραπάνω δεν είμαι όμως 100% σίγουρος απλά τους είπαν να περιμένουν στο τέλος, ενώ όσοι ήταν οκ φεύγαν απευθείας.
-
- Ανθυπασπιστής
Δεν γνωρίζω τι τους έκαναν μετά, μπορεί και να τους πέρασαν μπορεί και όχι. Αν είναι αύριο και στα αθλήματα, καλός.

Μολις μαθεις τι εγινε με αυτους που τους κρατησαν οπως λες. Ενημερωσε μας γιατι καιγομαστε! Σ ευχαριστω!
Αυτους που τους λενε μετα να περιμενουν Εξω τους κοβουν! Τους πανε μεσα σε ενα γραφειο και τους Δινουν κατι χαρτια να υπογραψουν οτι ελαβαν γνωση οτι τους κοβουν για το δμσ! Ετσι εκαναν Τουλαχιστον σε εμας για την αστυφυλακων! Οποιο δεν ακουσουν το ονομα τους συνεχιζουν για τα αθληματα!
-
- Ανθυπασπιστής
Όντως κόπηκαν αυτοί που τους είπαν να περιμένουν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 8 επισκέπτες