Τζαμί στην Αθήνα;

Απάντηση

Συμφωνείτε και πιστεύετε στη δημιουργία τεμένους στην Αθήνα;

Το δημοψήφισμα λήγει την Κυρ Φεβ 19, 2017 11:33 pm

Ναι
38
26%
Οχι
110
74%
ΔΞ/ΔΑ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 149

Στρατός και θητεία
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 8
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από Su-35 »

Signaller έγραψε:Ας μην πέφτουμε στο επίπεδό τους. Εξάλλου για ένα τζαμί στην Αθήνα συζητάμε Όχι για παραπάνω

Ψηφίζω ναι, με δικά τους χρήματα ή 100% χρηματοδότηση από ΕΕ.
Νομίζω ότι παλιότερα είχαν δωθεί ή ήταν να δωθούν κάποια χρήματα απο Ε. Ε.
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 52

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από Signaller »

Su-35 έγραψε:
Ψηφίζω ναι, με δικά τους χρήματα ή 100% χρηματοδότηση από ΕΕ.
Νομίζω ότι παλιότερα είχαν δωθεί ή ήταν να δωθούν κάποια χρήματα απο Ε. Ε.
Ε καλά δεν θα πέσει έξω ο προϋπολογισμός για ένα τζαμί
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 16

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από Rafale »

Και αν τα λεφτα προτειθετε να βγουν απ τη δικη σου τσεπη;

Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Τζαμί στην Αθήνα;

Rafale έγραψε: Και αν τα λεφτα προτειθετε να βγουν απ τη δικη σου τσεπη;

Δέχομαι. Άλλωστε πόσα θα αντιστοιχούν σε κάθε Πολίτη;3 ευρώ ;
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Παρακολουθω καιρο αυτο το θεμα διχος να εχω κανει καποιο σχολιο αλλα σημερα νιωθω οτι πρεπει να πω καποια πραγματακια! Τα ειχα γραψει κ στο facebook παλιοτερα, δεν θα μιλησω για ολους τους μουσουλμανους αλλα για τους τουρκους μουσουλμανους! Ας παει ενας απο εμας στην αγια σοφια απ΄εξω κ να κανει τον σταυρο του. Με τις πετρες θα τον παρουν οι τουρκοι! Ας Λειτουργήσει η αγια σοφια κανονικα κ χωρις προβληματα κ το συζηταμε παλι! Σε ποιες ισμαλικες χωρες υπαρχουν ορθοδοξες εκκλησιες; Ας σκεφτουμε πρωτα αυτα κ μετα "λεφτα υπαρχουν" για να φτιαξουμε στην αθηνα τζαμι, γετι κουλε κ αλισα μιγεν.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 8
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από Su-35 »

Signaller έγραψε:
Rafale έγραψε: Και αν τα λεφτα προτειθετε να βγουν απ τη δικη σου τσεπη;

Δέχομαι. Άλλωστε πόσα θα αντιστοιχούν σε κάθε Πολίτη;3 ευρώ ;
Να δώσεις και τα 3 ευρώ που μου αντιστοιχούν καθώς και όσων διαφωνούν. Εγώ προτιμώ να πετάξω 300 στην θάλασσα παρά να δώσω 3 για τζαμί.

Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Τζαμί στην Αθήνα;

δημητρης25 έγραψε:Παρακολουθω καιρο αυτο το θεμα διχος να εχω κανει καποιο σχολιο αλλα σημερα νιωθω οτι πρεπει να πω καποια πραγματακια! Τα ειχα γραψει κ στο facebook παλιοτερα, δεν θα μιλησω για ολους τους μουσουλμανους αλλα για τους τουρκους μουσουλμανους! Ας παει ενας απο εμας στην αγια σοφια απ΄εξω κ να κανει τον σταυρο του. Με τις πετρες θα τον παρουν οι τουρκοι! Ας Λειτουργήσει η αγια σοφια κανονικα κ χωρις προβληματα κ το συζηταμε παλι! Σε ποιες ισμαλικες χωρες υπαρχουν ορθοδοξες εκκλησιες; Ας σκεφτουμε πρωτα αυτα κ μετα "λεφτα υπαρχουν" για να φτιαξουμε στην αθηνα τζαμι, γετι κουλε κ αλισα μιγεν.
H Αγια - Σοφιά είναι ξεχωριστή περίπτωση. Υπάρχουν Εκκλησίες στην Κωνσταντινούπολη
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Λειτουργουν κανονικα η καθε 3 κ λιγο τις καινε-κλεβουν οι γκριζοι λυκοι; Χτυπανε παπαδες κ εμποδιζουν τον κοσμο να μπει μεσα η αληθεια αυτη ειναι, μην κοροιδευουμε τον εαυτο μας! Παω στοιχημα οτι κ τα δικα μας καλοπαιδα θα κανουν το ιδιο εδω κ θα εχουμε ασχημο μπερδεμα!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Τζαμί στην Αθήνα;

δημητρης25 έγραψε:Λειτουργουν κανονικα η καθε 3 κ λιγο τις καινε-κλεβουν οι γκριζοι λυκοι; Χτυπανε παπαδες κ εμποδιζουν τον κοσμο να μπει μεσα η αληθεια αυτη ειναι, μην κοροιδευουμε τον εαυτο μας! Παω στοιχημα οτι κ τα δικα μας καλοπαιδα θα κανουν το ιδιο εδω κ θα εχουμε ασχημο μπερδεμα!
Σίγουρα δεν είναι και το πιο φιλελεύθερο καθεστώς του κόσμου, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν πρέπει να πέσουμε σο επίπεδο των μουσουλμανικών χωρών (αν και μουσουλμανική χώρα θα γίνουμε στο μέλλον... Εικόνα )
Μιχ Μιχ

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από Μιχ Μιχ »

Παιδιά, ειλικρινά, αν τελικά χτιστεί το τζαμί εγώ θα προσφύγω στα δικαστήρια και θα ζητήσω πίσω τα λεφτά που μου αναλογούν για την παραχώρηση του οικοπέδου φιλέτου και την πληρωμή άδειας και εργατικών ανέγερσης. Όλες οι εκκλησίες χτίζονται με τον οβολό, όχι τζάμπα. Στη γειτονιά μου έχουν κάνει μιά εκκλησία οι σαραντακοστιστές, κάτι τέτοιο... Δεν ζήτησαν λεφτά από το κράτος. Πήραν (αγόρασαν, νοίκιασαν, δεν ξέρω) το χώρο ενος παλιού γυμναστηρίου και ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. Ούτε βγήκαν μπλόγκς να φωνάζουν να τους δώσουμε τόπο λατρείας και τέτοια. Εμεις γιατί βαλθήκαμε να τους υποστηρίζουμε ειδικά τους μουσουλμάνους τόσο; Συλλόγους δεν έχουν; Προέδρους δεν έχουν; Προσφυγές δεν μπορούν να κάνουν; Στο δικαστήριο δεν μπορούν να πάνε;
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 45

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από yandr »

Την απόφαση να δοθεί μια πρώτη μεταβατική λύση στο «αγκάθι» της ανέγερσης τεμένους στην Αττική έλαβε η κυβέρνηση.

Όπως αναφέρουν Τα Νέα του Σαββάτου, θα κατασκευαστεί προσωρινά ένα μικρότερο τζαμί χωρητικότητας 500 ατόμων, στην περιοχή του Ελαιώνα. Στην ίδια περιοχή θα κατασκευαστεί αργότερα ένα μεγαλύτερο τέμενος.

Τα έξοδα θα αναλάβει η Πολιτεία, λαμβάνοντας υπόψη τις αρνητικές εμπειρίες άλλων χωρών όπου τον έλεγχο είχαν ακραίες ισλαμικές ομάδες.

Στην παρούσα φάση, όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο σχεδιασμός για την ανέγερση τεμένους βρίσκεται στον Οργανισμό Ρυθμιστικού Σχεδίου της Αθήνας, ενώ αναμένεται και η έκδοση Προεδρικού Διατάγματος που θα προβλέπει την αποδέσμευση έκτασης 14 στρεμμάτων στον Ελαιώνα.

Η εκτίμηση είναι ότι όλη αυτή η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιανουάριο του 2011. Εφόσον δεν υπάρξουν προσφυγές, τότε η Αττική θα αποκτήσει τέμενος το 2012.

TO BHMA

Kerveros

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από Kerveros »

Τα έξοδα θα αναλάβει η πολιτεία; Ωραία! Πάμε καλά!!!

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 3

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από illy »

Kerveros έγραψε: Τα έξοδα θα αναλάβει η πολιτεία; Ωραία! Πάμε καλά!!!

τα εξοδα να τα αναλαβει η τουρκικη κυβερνηση, δεν καταλαβα δλδ... σε ολα γιατι να ειμαστε τοσο μακακες; ελεοςςςςςςςςςς!!!
Dum spiro spero
Kerveros

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από Kerveros »

Εμ αυτό λέω κι εγώ, τόσο κορόϊδα μας πιάνουν όλοι. Σκέψου τώρα να δέχονταν η τουρκία ας πούμε να χτίσει χριστιανικό ναό και με δικά τους έξοδα... Ούτε με σφαίρες!!! Εμείς είμαστε πάντα οι βλάκες και γι'αυτό μας κάνουν ότι θέλουν... Καλησπέρα ίλλυ!!!
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 45

Τζαμί στην Αθήνα;

Δημοσίευση από yandr »

Πρώτο, δεν είναι όλοι οι Μουσουλμάνοι Τούρκοι.

Δεύτερον, και την Ορθόδοξη εκκλησία ποιος την πληρώνει;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης