Προετοιμασία για Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΣΕΡΡΕ

Δημοσίευση από ΣΕΡΡΕ »

1) Γιναιτε να φτιξεις τον χρονο και στο τρεξιμο και ταυτοχρονος την αποσταση;2) Μηπως μπορειτε να μου δωσεταται κανενα προγραμματακι; Ευχαριστω για τον χρονο σας
Vito
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Vito »

Παίδες καλησπέρα. Χρονια σας πολλά και καλή χρονια. Είμαι 18. Τώρα όπου για περιμένω το χαρτί για το Στρατό. Έχω δηλώσει ΛΟΚ. Εκεί θέλω να πάω έχω ψηθεί άσχημα. Αλλα κάτι φίλοι που είχαν πάει ΛΟΚ μου λένε είναι δύκολα και και και. Ξέρετε ο καθένας το δικό του. Να ρωτήσω, τι πρέπει να κάνω για να μπω στα ΛΟΚ. Να με πάρουν. Γιατί όλοι μου λένε πάνω από 50 κάμψεις και πάνω από 16 έλξεις. Όντως ισχύει αυτό ;

Απαγορεύονται τα greeklish:(Nassos)
...
antwnhs15

Δημοσίευση από antwnhs15 »

Φίλε Αντοχή. Φτιάξε Ολα τα Άλλα Θα Έρθουναμμα βγαζεις 25 πους-απς

γυρο στους 70 κοιλιακους και γυρο στης 6-7 ελξεις θα εισαι μ χαρα

ειμαι 98 κιλα με το Λίπος Στην Κοιλιά Να πιγενει πανω- κατω και παρολα αυτα Βγαζω

ανετα 5-6χιλιομετρα χαλαρο τρεξιματακι

80- 100κοιλιακους και 30 πους απς

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Hyper »

Με 30 καμψεις 4 ελξεις 1 χλμ σε 5 λεπτα κ 30 κοιλιακους εισαι οκ για λοκ

Cpt.Tsakalof
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Cpt.Tsakalof »

Και με λιγότερο μια χαρά θα είναι.Hyper τι λόχο ήσουν ρε;
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 30
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

antwnhs15 έγραψε:Φίλε Αντοχή. Φτιάξε Ολα τα Άλλα Θα Έρθουν αμμα βγαζεις 25 πους-απς

γυρο στους 70 κοιλιακους και γυρο στης 6-7 ελξεις θα εισαι μ χαρα

ειμαι 98 κιλα με το Λίπος Στην Κοιλιά Να πιγενει πανω- κατω και παρολα αυτα Βγαζω

ανετα 5-6χιλιομετρα χαλαρο τρεξιματακι

80- 100κοιλιακους και 30 πους απς
Αμα λες αληθεια, θα ησουν η συμπαθεια μου, να σε βλεπω να λιωνεις, να σταζεις και να συνεχιζεις! μπραβο κομμαντο 2μεγαλους γυρους στο πευκο τους βγαζεις; ανηφορα της αναβολης; αμα δε λεει βλακειες ειναι κ ο πρωτος! απο ελξεις πως πας?

antwnhs15

Δημοσίευση από antwnhs15 »

Αλήθεια Λεω φιλε :) Οι έλξεις Επειδή Πάνε Ανάλογα Με τα Κιλά Βγάζω Μόλις 4-5 μ Ανοιχτή Λαβή

δεν εχω Παρουσιαστει Ακομα Ειμαι 17. Σ 1 Μήνα 18 :)

επαιζα μπασκετ οποτε δεν μ φαινοντε τα κιλα

και εφτιαξα αντοχη απο αυτο (μπασκετ)

Κ εκανα Κολύμπι Επισης

Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Deathdiver »

Εγω τωρα βγαζω 19 ελξεις συνεχομενα και 60 καμψεις. Τωρα ειμαι 16 χρονων θελω μεχρι τα 18 που θα μπω ειδικες δυναμεις να βγαζω πανω απο 20 ελξεις και 80 καμψεις...
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Deathdiver έγραψε:Εγω τωρα βγαζω 19 ελξεις συνεχομενα και 60 καμψεις. Τωρα ειμαι 16 χρονων θελω μεχρι τα 18 που θα μπω ειδικες δυναμεις να βγαζω πανω απο 20 ελξεις και 80 καμψεις...

Το στερνο να χρυπαει στο μονοζυγο, οχι απλα περασαμε το πιγουνι Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

297ΙΜΑΚ έγραψε:
Deathdiver έγραψε:Εγω τωρα βγαζω 19 ελξεις συνεχομενα και 60 καμψεις. Τωρα ειμαι 16 χρονων θελω μεχρι τα 18 που θα μπω ειδικες δυναμεις να βγαζω πανω απο 20 ελξεις και 80 καμψεις...

Το στερνο να χρυπαει στο μονοζυγο, οχι απλα περασαμε το πιγουνι Εικόνα

Nαι βγαζω 19 με τα χερια να τεντωνουν τερμα κατω και μετα το μονοζυγο να χτυπαει στο στερνο... Εικόνα

...
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Ωραιος! μια συμβουλη τοτε, μετα απο καθε 8 βδομαδες προπονησης να καθεσαι 1 βδομαδα απραξια εντελως. Την νεα 1 βδομαδα θα εισαι ισως λιγο πισω, αλλα την 2 θα βλεπεις καλο πουσαρισμα Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

297ΙΜΑΚ έγραψε:Ωραιος! Μια συμβουλη τοτε, μετα απο καθε 8 βδομαδες προπονησης να καθεσαι 1 βδομαδα απραξια εντελως. Την νεα 1 βδομαδα θα εισαι ισως λιγο πισω, αλλα την 2 θα βλεπεις καλο πουσαρισμα Εικόνα

Σε ευχαριστω για την συμβουλη φιλεΕικόνα. Αυτο γινεται ωστε να αναπλαθουν οι μυες που εχουν φθαρει;

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Deathdiver έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε: Ωραιος! Μια συμβουλη τοτε, μετα απο καθε 8 βδομαδες προπονησης να καθεσαι 1 βδομαδα απραξια εντελως. Την νεα 1 βδομαδα θα εισαι ισως λιγο πισω, αλλα την 2 θα βλεπεις καλο πουσαρισμα Εικόνα

Σε ευχαριστω για την συμβουλη φιλεΕικόνα. Αυτο γινεται ωστε να αναπλαθουν οι μυες που εχουν φθαρει;

Αυτο γινεται για να ηρεμησει ο μυς απο την συνεχη δουλεια, να κανει λιγο διακοπουλες, παραλια, Μυκονος, Ελληνικος ηλιος, μοχιτο, γκομενακια, ρεκλα, και μολις ηρεμησει και χαλαρωσει και δει που παταει και που βρισκεται να ξαναρχισει τη δουλειαΕικόνα. Δεν ξερω τι ακριβως γινεται, σε μενα επιανε παντως. Κοτοπουλακι πολυ, και σουσι (σολομο - ρυζι) και 1 αυγο ολοκληρο καθε μερα, ο κροκος εχει πρωτεινες διαφορετικες απο το ασπραδι και τα λιπαρα ασχετα με το τι ***** λενε πολλοι τα χειαζεσαι.
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

297ΙΜΑΚ έγραψε:
Deathdiver έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε: Ωραιος! Μια συμβουλη τοτε, μετα απο καθε 8 βδομαδες προπονησης να καθεσαι 1 βδομαδα απραξια εντελως. Την νεα 1 βδομαδα θα εισαι ισως λιγο πισω, αλλα την 2 θα βλεπεις καλο πουσαρισμα Εικόνα

Αυτο γινεται για να ηρεμησει ο μυς απο την συνεχη δουλεια, να κανει λιγο διακοπουλες, παραλια, Μυκονος, Ελληνικος ηλιος, μοχιτο, γκομενακια, ρεκλα, και μολις ηρεμησει και χαλαρωσει και δει που παταει και που βρισκεται να ξαναρχισει τη δουλειαΕικόνα. Δεν ξερω τι ακριβως γινεται, σε μενα επιανε παντως. Κοτοπουλακι πολυ, και σουσι (σολομο - ρυζι) και 1 αυγο ολοκληρο καθε μερα, ο κροκος εχει πρωτεινες διαφορετικες απο το ασπραδι και τα λιπαρα ασχετα με το τι #@^&@! Λενε πολλοι τα χειαζεσαι.

Για να το λες κατι θα ξερεις θα το δοκιμασωΕικόνα. Σχετικα με το φαι τρωω πολυ οτι ειπες εκτος απο το σουσι το οποιο δεν εχω δοκιμασει ποτε. Να φανταστεις ειμαι 1,86 και 76 κιλα και χθες εφαγα 1 ολοκληρο κοτοπουλο μονος μου.Εικόνα Επισης τρωω και αρκετο μοσχαρισιο διοτι και αυτο εχει δυνατες πρωτεινες.Εικόνα

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Deathdiver έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε:
Deathdiver έγραψε:

Αυτο γινεται για να ηρεμησει ο μυς απο την συνεχη δουλεια, να κανει λιγο διακοπουλες, παραλια, Μυκονος, Ελληνικος ηλιος, μοχιτο, γκομενακια, ρεκλα, και μολις ηρεμησει και χαλαρωσει και δει που παταει και που βρισκεται να ξαναρχισει τη δουλειαΕικόνα. Δεν ξερω τι ακριβως γινεται, σε μενα επιανε παντως. Κοτοπουλακι πολυ, και σουσι (σολομο - ρυζι) και 1 αυγο ολοκληρο καθε μερα, ο κροκος εχει πρωτεινες διαφορετικες απο το ασπραδι και τα λιπαρα ασχετα με το τι #@^&@! Λενε πολλοι τα χειαζεσαι.
Για να το λες κατι θα ξερεις θα το δοκιμασωΕικόνα. Σχετικα με το φαι τρωω πολυ οτι ειπες εκτος απο το σουσι το οποιο δεν εχω δοκιμασει ποτε. Να φανταστεις ειμαι 1,86 και 76 κιλα και χθες εφαγα 1 ολοκληρο κοτοπουλο μονος μου.Εικόνα Επισης τρωω και αρκετο μοσχαρισιο διοτι και αυτο εχει δυνατες πρωτεινες.Εικόνα

Carry on private!
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες