Προετοιμασία για Ειδικές Δυνάμεις
1) Γιναιτε να φτιξεις τον χρονο και στο τρεξιμο και ταυτοχρονος την αποσταση;2) Μηπως μπορειτε να μου δωσεταται κανενα προγραμματακι; Ευχαριστω για τον χρονο σας
Παίδες καλησπέρα. Χρονια σας πολλά και καλή χρονια. Είμαι 18. Τώρα όπου για περιμένω το χαρτί για το Στρατό. Έχω δηλώσει ΛΟΚ. Εκεί θέλω να πάω έχω ψηθεί άσχημα. Αλλα κάτι φίλοι που είχαν πάει ΛΟΚ μου λένε είναι δύκολα και και και. Ξέρετε ο καθένας το δικό του. Να ρωτήσω, τι πρέπει να κάνω για να μπω στα ΛΟΚ. Να με πάρουν. Γιατί όλοι μου λένε πάνω από 50 κάμψεις και πάνω από 16 έλξεις. Όντως ισχύει αυτό ;
Απαγορεύονται τα greeklish:(Nassos)
...
Απαγορεύονται τα greeklish:(Nassos)
...
Φίλε Αντοχή. Φτιάξε Ολα τα Άλλα Θα Έρθουναμμα βγαζεις 25 πους-απς
γυρο στους 70 κοιλιακους και γυρο στης 6-7 ελξεις θα εισαι μ χαρα
ειμαι 98 κιλα με το Λίπος Στην Κοιλιά Να πιγενει πανω- κατω και παρολα αυτα Βγαζω
ανετα 5-6χιλιομετρα χαλαρο τρεξιματακι
80- 100κοιλιακους και 30 πους απς
ειμαι 98 κιλα με το Λίπος Στην Κοιλιά Να πιγενει πανω- κατω και παρολα αυτα Βγαζω
Με 30 καμψεις 4 ελξεις 1 χλμ σε 5 λεπτα κ 30 κοιλιακους εισαι οκ για λοκ
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
- Επικοινωνία:
Και με λιγότερο μια χαρά θα είναι.Hyper τι λόχο ήσουν ρε;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 30
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Αμα λες αληθεια, θα ησουν η συμπαθεια μου, να σε βλεπω να λιωνεις, να σταζεις και να συνεχιζεις! μπραβο κομμαντο 2μεγαλους γυρους στο πευκο τους βγαζεις; ανηφορα της αναβολης; αμα δε λεει βλακειες ειναι κ ο πρωτος! απο ελξεις πως πας?antwnhs15 έγραψε:Φίλε Αντοχή. Φτιάξε Ολα τα Άλλα Θα Έρθουν αμμα βγαζεις 25 πους-απς
Αλήθεια Λεω φιλε :) Οι έλξεις Επειδή Πάνε Ανάλογα Με τα Κιλά Βγάζω Μόλις 4-5 μ Ανοιχτή Λαβή
δεν εχω Παρουσιαστει Ακομα Ειμαι 17. Σ 1 Μήνα 18 :)
επαιζα μπασκετ οποτε δεν μ φαινοντε τα κιλα
και εφτιαξα αντοχη απο αυτο (μπασκετ)
Κ εκανα Κολύμπι Επισης
δεν εχω Παρουσιαστει Ακομα Ειμαι 17. Σ 1 Μήνα 18 :)
επαιζα μπασκετ οποτε δεν μ φαινοντε τα κιλα
και εφτιαξα αντοχη απο αυτο (μπασκετ)
Κ εκανα Κολύμπι Επισης
- Deathdiver
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 28
Εγω τωρα βγαζω 19 ελξεις συνεχομενα και 60 καμψεις. Τωρα ειμαι 16 χρονων θελω μεχρι τα 18 που θα μπω ειδικες δυναμεις να βγαζω πανω απο 20 ελξεις και 80 καμψεις...
-
- Ταξίαρχος
Deathdiver έγραψε:Εγω τωρα βγαζω 19 ελξεις συνεχομενα και 60 καμψεις. Τωρα ειμαι 16 χρονων θελω μεχρι τα 18 που θα μπω ειδικες δυναμεις να βγαζω πανω απο 20 ελξεις και 80 καμψεις...
Το στερνο να χρυπαει στο μονοζυγο, οχι απλα περασαμε το πιγουνι

- Deathdiver
Nαι βγαζω 19 με τα χερια να τεντωνουν τερμα κατω και μετα το μονοζυγο να χτυπαει στο στερνο...297ΙΜΑΚ έγραψε:Deathdiver έγραψε:Εγω τωρα βγαζω 19 ελξεις συνεχομενα και 60 καμψεις. Τωρα ειμαι 16 χρονων θελω μεχρι τα 18 που θα μπω ειδικες δυναμεις να βγαζω πανω απο 20 ελξεις και 80 καμψεις...
Το στερνο να χρυπαει στο μονοζυγο, οχι απλα περασαμε το πιγουνι

...
-
- Ταξίαρχος
Ωραιος! μια συμβουλη τοτε, μετα απο καθε 8 βδομαδες προπονησης να καθεσαι 1 βδομαδα απραξια εντελως. Την νεα 1 βδομαδα θα εισαι ισως λιγο πισω, αλλα την 2 θα βλεπεις καλο πουσαρισμα 

- Deathdiver
297ΙΜΑΚ έγραψε:Ωραιος! Μια συμβουλη τοτε, μετα απο καθε 8 βδομαδες προπονησης να καθεσαι 1 βδομαδα απραξια εντελως. Την νεα 1 βδομαδα θα εισαι ισως λιγο πισω, αλλα την 2 θα βλεπεις καλο πουσαρισμα
Σε ευχαριστω για την συμβουλη φιλε

-
- Ταξίαρχος
Αυτο γινεται για να ηρεμησει ο μυς απο την συνεχη δουλεια, να κανει λιγο διακοπουλες, παραλια, Μυκονος, Ελληνικος ηλιος, μοχιτο, γκομενακια, ρεκλα, και μολις ηρεμησει και χαλαρωσει και δει που παταει και που βρισκεται να ξαναρχισει τη δουλειαDeathdiver έγραψε:Σε ευχαριστω για την συμβουλη φιλε297ΙΜΑΚ έγραψε: Ωραιος! Μια συμβουλη τοτε, μετα απο καθε 8 βδομαδες προπονησης να καθεσαι 1 βδομαδα απραξια εντελως. Την νεα 1 βδομαδα θα εισαι ισως λιγο πισω, αλλα την 2 θα βλεπεις καλο πουσαρισμα. Αυτο γινεται ωστε να αναπλαθουν οι μυες που εχουν φθαρει;

- Deathdiver
297ΙΜΑΚ έγραψε:Αυτο γινεται για να ηρεμησει ο μυς απο την συνεχη δουλεια, να κανει λιγο διακοπουλες, παραλια, Μυκονος, Ελληνικος ηλιος, μοχιτο, γκομενακια, ρεκλα, και μολις ηρεμησει και χαλαρωσει και δει που παταει και που βρισκεται να ξαναρχισει τη δουλειαDeathdiver έγραψε:Σε ευχαριστω για την συμβουλη φιλε297ΙΜΑΚ έγραψε: Ωραιος! Μια συμβουλη τοτε, μετα απο καθε 8 βδομαδες προπονησης να καθεσαι 1 βδομαδα απραξια εντελως. Την νεα 1 βδομαδα θα εισαι ισως λιγο πισω, αλλα την 2 θα βλεπεις καλο πουσαρισμα. Αυτο γινεται ωστε να αναπλαθουν οι μυες που εχουν φθαρει;
. Δεν ξερω τι ακριβως γινεται, σε μενα επιανε παντως. Κοτοπουλακι πολυ, και σουσι (σολομο - ρυζι) και 1 αυγο ολοκληρο καθε μερα, ο κροκος εχει πρωτεινες διαφορετικες απο το ασπραδι και τα λιπαρα ασχετα με το τι #@^&@! Λενε πολλοι τα χειαζεσαι.
Για να το λες κατι θα ξερεις θα το δοκιμασω

-
- Ταξίαρχος
Carry on private!Deathdiver έγραψε:Για να το λες κατι θα ξερεις θα το δοκιμασω297ΙΜΑΚ έγραψε:Αυτο γινεται για να ηρεμησει ο μυς απο την συνεχη δουλεια, να κανει λιγο διακοπουλες, παραλια, Μυκονος, Ελληνικος ηλιος, μοχιτο, γκομενακια, ρεκλα, και μολις ηρεμησει και χαλαρωσει και δει που παταει και που βρισκεται να ξαναρχισει τη δουλειαDeathdiver έγραψε:Σε ευχαριστω για την συμβουλη φιλε297ΙΜΑΚ έγραψε: Ωραιος! Μια συμβουλη τοτε, μετα απο καθε 8 βδομαδες προπονησης να καθεσαι 1 βδομαδα απραξια εντελως. Την νεα 1 βδομαδα θα εισαι ισως λιγο πισω, αλλα την 2 θα βλεπεις καλο πουσαρισμα. Αυτο γινεται ωστε να αναπλαθουν οι μυες που εχουν φθαρει;
. Δεν ξερω τι ακριβως γινεται, σε μενα επιανε παντως. Κοτοπουλακι πολυ, και σουσι (σολομο - ρυζι) και 1 αυγο ολοκληρο καθε μερα, ο κροκος εχει πρωτεινες διαφορετικες απο το ασπραδι και τα λιπαρα ασχετα με το τι #@^&@! Λενε πολλοι τα χειαζεσαι.
. Σχετικα με το φαι τρωω πολυ οτι ειπες εκτος απο το σουσι το οποιο δεν εχω δοκιμασει ποτε. Να φανταστεις ειμαι 1,86 και 76 κιλα και χθες εφαγα 1 ολοκληρο κοτοπουλο μονος μου.
Επισης τρωω και αρκετο μοσχαρισιο διοτι και αυτο εχει δυνατες πρωτεινες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες