ΔΙΑΣ - Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης
Καλησπέρα παιδια! Θέλω τη βοήθειας σας! Μιας και τελευταιας σειράς φρουρός μου εχουν δημιούργηθεί διαφορες απορίες σχετικά με την ΔΙ. ΑΣ. Σκέφτομαι πολυ σοβαρα να δηλώσω εθελοντικα για την ομάδα αλλα πριν το κάνω αυτο θα ήθελα μια σχετική πληροφόρηση απο το φορουμ. Έχω διαβάσει τις συνομιλίες σας αλλα δεν αφήνουν μια συγκεκριμένη εικονα... Να το πω χωρίς παρεξήγηση ο καθένας λεει το μακρυ το και το κοντο του μονο και μονο απο υποκειμενικής αποψης και οχι κρινωντας αντικειμενικα! Παρακαλώ φωτίστε με με τις γνώσεις σας περι του θέματος σχετικα τι παιζει με την ομαδα απο εξοπλισμο (αν σου χωριγουν τπτ η οπως κλασσικα θα τα αγορασουμε μονοι μας) μεχρι υπηρεσιές για να με βοηθησετε στην επιλογη μου! Σας ευχαριστω (συγνωμη για το "μεγαλο" μνμ!)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 47
ΒασIλης έγραψε:Καλησπέρα παιδια! Θέλω τη βοήθειας σας! Μιας και τελευταιας σειράς φρουρός μου εχουν δημιούργηθεί διαφορες απορίες σχετικά με την ΔΙ. ΑΣ. Σκέφτομαι πολυ σοβαρα να δηλώσω εθελοντικα για την ομάδα αλλα πριν το κάνω αυτο θα ήθελα μια σχετική πληροφόρηση απο το φορουμ. Έχω διαβάσει τις συνομιλίες σας αλλα δεν αφήνουν μια συγκεκριμένη εικονα... Να το πω χωρίς παρεξήγηση ο καθένας λεει το μακρυ το και το κοντο του μονο και μονο απο υποκειμενικής αποψης και οχι κρινωντας αντικειμενικα! Παρακαλώ φωτίστε με με τις γνώσεις σας περι του θέματος σχετικα τι παιζει με την ομαδα απο εξοπλισμο (αν σου χωριγουν τπτ η οπως κλασσικα θα τα αγορασουμε μονοι μας) μεχρι υπηρεσιές για να με βοηθησετε στην επιλογη μου! Σας ευχαριστω (συγνωμη για το "μεγαλο" μνμ!)
2 μέρες την βδομάδα πρωί 7-1
2 μέρες την βδομάδα απόγευμα 1-7
2 μέρες την βδομάδα βράδυ 7-1
1 ρεπο
To καλό με την ομάδα ΔΙ. ΑΣ είναι ότι ξέρεις τι δουλεύεις μέχρι τις 31/12
Τώρα βέβαια με τις πορείες στο σύνταγμα και αν σε έχουνε στα μέτρα ασφάλειας μπορεί να δουλέψεις μέχρι και 12-14 ώρες
Για εξόπλισμο σου δίνουνε την στολή της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ και τίποτα το παραπάνω ότι άλλο θέλεις το παίρνεις εσύ... Δηλαδή αλεξίσφαιρο, ζώνη κτλπ κτλπ
Σε ευχαριστώ πολυ Greek_Army για την άμεση απάντηση. Καταλαβαίνω! Όπως γνωρίζεις έχω αγοράσει τα πάντα... Απο εξάρτηση μέχρι αρβυλα! Να σε ρωτησω... Κράνος σου χορηγούν τουλάχιστον η πρέπει να το αγορασουμε και αυτο; Ενα τελευταιο... Σε καποια προηγούμενα μηνύματα καποιος φιλος ανάφερε οτι δεν θα παρει απο τους νεοεξερχόμενους φρουρους λόγω "μικρής" εμπειρίας. Βέβαια εχω μάθει οτι εχουν αρχίσει συνετευξεις για τους αστυφύλακες! Καποιοι απο την σειρά μου έκαναν αναφορα αλλα τους ειπαν δεν εχουν μαζευτει άτομα για να περασουν το σχολειο! Γνωρίζει κατι επι του θέματος; Σε ευχαριστώ πολυ εκ τω προτέρων!
-
- Στρατηγός
Βασιλης έγραψε:Σε ευχαριστώ πολυ Greek_Army για την άμεση απάντηση. Καταλαβαίνω! Όπως γνωρίζεις έχω αγοράσει τα πάντα... Απο εξάρτηση μέχρι αρβυλα! Να σε ρωτησω... Κράνος σου χορηγούν τουλάχιστον η πρέπει να το αγορασουμε και αυτο; Ενα τελευταιο... Σε καποια προηγούμενα μηνύματα καποιος φιλος ανάφερε οτι δεν θα παρει απο τους νεοεξερχόμενους φρουρους λόγω "μικρής" εμπειρίας. Βέβαια εχω μάθει οτι εχουν αρχίσει συνετευξεις για τους αστυφύλακες! Καποιοι απο την σειρά μου έκαναν αναφορα αλλα τους ειπαν δεν εχουν μαζευτει άτομα για να περασουν το σχολειο! Γνωρίζει κατι επι του θέματος; Σε ευχαριστώ πολυ εκ τω προτέρων!
Kράνος θα σου δώσουνε και αν σου χαλάσει στο αλλάζουνε, αυτό για την νέα φουρνιά των φρουρών πρώτη φορά το ακούω, αυτό για το σχολείο ισχύει πρέπει να μαζεύτει ο προβλεπόμενος αριθμός για να ξεκίνησει η διαδικασία, το ίδιο ισχύει και στην δέλτα μόνο που εκεί τα πράγματα είναι λίγο ποιο περίπλοκα.
-
- Στρατηγός
Βασιλης έγραψε:Σε ευχαριστώ πολυ Greek_Army για την άμεση απάντηση. Καταλαβαίνω! Όπως γνωρίζεις έχω αγοράσει τα πάντα... Απο εξάρτηση μέχρι αρβυλα! Να σε ρωτησω... Κράνος σου χορηγούν τουλάχιστον η πρέπει να το αγορασουμε και αυτο; Ενα τελευταιο... Σε καποια προηγούμενα μηνύματα καποιος φιλος ανάφερε οτι δεν θα παρει απο τους νεοεξερχόμενους φρουρους λόγω "μικρής" εμπειρίας. Βέβαια εχω μάθει οτι εχουν αρχίσει συνετευξεις για τους αστυφύλακες! Καποιοι απο την σειρά μου έκαναν αναφορα αλλα τους ειπαν δεν εχουν μαζευτει άτομα για να περασουν το σχολειο! Γνωρίζει κατι επι του θέματος; Σε ευχαριστώ πολυ εκ τω προτέρων!
Kράνος θα σου δώσουνε και αν σου χαλάσει στο αλλάζουνε, αυτό για την νέα φουρνιά των φρουρών πρώτη φορά το ακούω, αυτό για το σχολείο ισχύει πρέπει να μαζεύτει ο προβλεπόμενος αριθμός για να ξεκίνησει η διαδικασία, το ίδιο ισχύει και στην δέλτα μόνο που εκεί τα πράγματα είναι λίγο ποιο περίπλοκα.
Μια χαρα! Σε ευχαριστω πολυ Greek_Αrmy για την βοήθεια!
- ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
- Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ
Ρε παιδια οπλο αλεξισφαιρο και μποτες μηχανης τα παιρνεις μονος σου?
-
- Στρατηγός
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ έγραψε:Ρε παιδια οπλο αλεξισφαιρο και μποτες μηχανης τα παιρνεις μονος σου;
Όπλο έχεις το υπηρεσιάκο έτσι κι'αλλιώς
Αλεξίσφαιρο, μπότες όλοι αγοράζουνε τώρα μην ρωτήσεις γιατί είναι αυτονόητο
ΔΑΕΕΒ έγραψε:Μαγκες μην μασατε πουθενα ! Ψευτοαναρχικοι ειναι που δεν μας φοβιζουν ! Θα ερθει η σειρα τους οπως με την 17ν, τον ε. Λ. Α τον επ. Αγ κ ολες τις ''τρομοκρατικεσ'' οργανωσεις στην Ελλάδα ! Καθε δουλεια εχει τους κινδυνους της. Στο χερι μας ειναι να τους πιασουμε και αυτους ! Ζω για να τους παω μεταγωγη και μετα στην φυλακη μεχρι να σαπισουν. Το ωραιο ειναι που μετα θα τσακωνοντε μεταξυ τους γιατι ο ενας θα δινει στον αλλον.
ανανδρες κ... Τιποτε αλλο.
...
Δεν θελω να σε στεναχωρησω μεγαλε αναρχοφαγε αλλα την 17Ν την πιασατε απο δικη τους βλακεια, και οχι απο δικη σας μαγκια, ενω του ΕΛΑ και του Ε. Α. Ειναι ολοι εξω και ολοι κριθηκαν αθωοι. Οσο για το ανανδρες να θυμηθουμε τους αστυνομικους που τα βαζουν συνηθως με παιδια, γερους κτλπ και οταν τρωνε μαπες κλαιγονται στα καναλια παρα το οτι ειναι πανοπλοι.
Μπραβο παντως που εκτιθεστε για τα πολιτικα σας φρονηματα. Να ξερουμε οτι ουτε η Χουντα τελειωσε το 73 ουτε οι αστυνομικοι ξαφνικα γιναν υπευθυνοι και σοβαροι ανθρωποι. Τα ιδια χουλιγκανια που ηταν τοτε συνεχιζουν και σημερα εναντιον του "εσωτερικου εχθρου".
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 7
faoust21 έγραψε:
Δεν θελω να σε στεναχωρησω μεγαλε αναρχοφαγε αλλα την 17Ν την πιασατε απο δικη τους βλακεια, και οχι απο δικη σας μαγκια, ενω του ΕΛΑ και του Ε. Α. Ειναι ολοι εξω και ολοι κριθηκαν αθωοι. Οσο για το ανανδρες να θυμηθουμε τους αστυνομικους που τα βαζουν συνηθως με παιδια, γερους κτλπ και οταν τρωνε μαπες κλαιγονται στα καναλια παρα το οτι ειναι πανοπλοι.
Μπραβο παντως που εκτιθεστε για τα πολιτικα σας φρονηματα. Να ξερουμε οτι ουτε η Χουντα τελειωσε το 73 ουτε οι αστυνομικοι ξαφνικα γιναν υπευθυνοι και σοβαροι ανθρωποι. Τα ιδια χουλιγκανια που ηταν τοτε συνεχιζουν και σημερα εναντιον του "εσωτερικου εχθρου".
η χούντα τελείωσε το 73, και έχουμε κοινοβουλευτική δημοκρατία!
κάποιοι δέν μπορούν να το χωνέψουν γιατί τότε πώς θα δικαιολογίσουν τις επαναστατικές τους εξάρσεις;
ασε φίλε, σε αυτή την χώρα η πολύ επανάσταση μας έφαγε.
που τα βαζουν συνηθως με παιδια, γερους κτλπ και οταν τρωνε μαπες κλαιγονται στα καναλια παρα το οτι ειναι πανοπλοι.
η προπαγάνδα έκανε καλά την δουλειά της.
δέν εχεις ιδέα για το τί παίζει έξω.
- Apache
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Και κατι ακομα που μου ειπαν σημερα και το μεταφερω με καθε επιφυλαξη.
Πολλοι απο Τους επιτυχοντες θα πανε στη διας (η τουλαχιστον θελουν να τους πανε) λογω ζορικου χειμωνα...
Τωρα πως θα στειλουν εκει ατομα χωρις εμπειρια και νεα στο σωμα δεν το ξερω...
Μπορει και να ειναι ραδιο αρβυλα, απλα το αναφερω
Πολλοι απο Τους επιτυχοντες θα πανε στη διας (η τουλαχιστον θελουν να τους πανε) λογω ζορικου χειμωνα...
Τωρα πως θα στειλουν εκει ατομα χωρις εμπειρια και νεα στο σωμα δεν το ξερω...
Μπορει και να ειναι ραδιο αρβυλα, απλα το αναφερω
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 5
Αυτο που λεει ο Απατσι ειναι δεδομενο απο την "γεννηση" της Διας, μιας και απο τοτε οι ΕΦ ηταν κατι σαν το θεμελιο της. Και αυτο πιστευω οτι γινεται για το λογο οτι οι ΕΦ ειναι Μαχιμοι σε σχεση με τους παραγωγικους Αστυφυλακες. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι στην Διας θα επιλεγουν οσοι δηλωνουν οτι κατεχουν Διπλωματα Μηχανης (Απεριοριστου Κυβισμου).
- Apache
Εγω δεν πιστευω οτι ειναι λογικο.
Αν δεν παει ο αλλος σε ενα τμημα για κανα χρονο και παραπανω να μαθει την δουλεια πως θα τον στειλουν κατευθειαν στη ΔΙΑΣ; Η ΔΙΑΣ ειναι ομαδα αμεσης επεμβασης. Και θα στειλουν εκει ατομα που καλα καλα δεν θα ξερουν να απασφαλιζουν το οπλο...
Αν δεν παει ο αλλος σε ενα τμημα για κανα χρονο και παραπανω να μαθει την δουλεια πως θα τον στειλουν κατευθειαν στη ΔΙΑΣ; Η ΔΙΑΣ ειναι ομαδα αμεσης επεμβασης. Και θα στειλουν εκει ατομα που καλα καλα δεν θα ξερουν να απασφαλιζουν το οπλο...
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 19
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
Παιδια μην λετε ενοησιες, κανενα δεν υποχρωνει η αστυνομια να παει στην ομαδα δι. ας η στην ομαδα δελτα. για να πας εκει πρεπει να τελειωσεις την πρακτικη σου εκπαιδευση και να πας να κανεις ο ιδιος υπευθυνη δηλωση οτι θελεις να τοποθετιθεις σε μια τετοια ομαδα. ουτε σε ''ρουφανε'' ουτε σε υποχρεωνουν. θελεις και πας. και λογω της ελλειψης τους παιρνουν κατευθειαν. οσοι εχουν δηπλωμα πανε οδηγοι και οσοι δεν εχουν συνοδηγοι. απλα τα πραγματα.
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
- Apache
Καλα δεν ειπα οτι πιστευω οτι θα συμβει, απλα μετεφερα αυτα που εμαθα.
Αυτο που πιστευω ομως ειναι οτι μεσα στην ΕΛ. ΑΣ. Περιμενουν πολλους να πανε στη ΔΙΑΣ απο μονοι τους.
Αυτο που πιστευω ομως ειναι οτι μεσα στην ΕΛ. ΑΣ. Περιμενουν πολλους να πανε στη ΔΙΑΣ απο μονοι τους.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης