Αν πάνε την βάση απο 132,5 πάνω απο 350 και πούνε τη μας ενοχλάς θα είνε φάτσα κάρτα 140 στα 140 βυσματόπεδα μόνο στην δικιά μου ιδικότητα. Αυτο θα πεί διαφάνεια
Γιωργο χωρις να θελω να το παιξω ειδημονας υπαρχει περιπτωση να εχει μεγαλυτερο βαθμο στο πτυχιο ειδικοτητας... Μπορει εσυ να εχεις ας πουμε δευτερη ξενη γλωσσα ενω ο αλλος μονο μια εκει να ισοψηφισατε αλλα αυτος να εχει μεγαλυτερο βαθμο πτυχιου κ εκει να περασε μπροστα.
Ρε παιδια εχω κολλησει λιγο με αυτο αλλα θα ξαναρωτησω γιατι δε βλεπω να συγκηνειτε κανεις, και για τελευταιαφορα λοιπον ρωταω Τα 48,6 μορια δεν ειναι υπερβολικα λιγα; Γινεται αυτο;
Ρε πέρασα βλέπεις ότι μερικά παιδιά έχουν σοβαρό πρόβλημα εδώ μέσα γιατί δηλαδή κάθεσαι και υποβαθμίζεις την συζήτηση θα έπρεπε να σεβαστείς τα αλλα παιδιά εδώ μέσα!
Εμενα μπορειτε να μου εξηγησετε ενω τα αθληματα τα εβγαλα με βγαζει ακαταλληλη στις αθλητικες διαδικασιες; Κ μη μου πειτε οτι οσοι περασαν τα εβγαλαν... δε το πιστευω
sofi82 έγραψε:Εμενα μπορειτε να μου εξηγησετε ενω τα αθληματα τα εβγαλα με βγαζει ακαταλληλη στις αθλητικες διαδικασιες; Κ μη μου πειτε οτι οσοι περασαν τα εβγαλαν... Δε το πιστευω
Δεν αναφερει κατι titi αλλα ισως ειναι αυτο που λες. Αλλα να μετραει δηλ. Το βαθμο του πτυχιου Λογιστικης απο ΤΕΙ που κατεχω. Παραξενο μου φαινεται. Δεν κανω αιτηση για μεταπτυχιακο. ΕΠΟΠ παω να μπω. Σε ευχαριστω για την απαντηση σου titi.