Προκήρυξη σπουδαστών ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ (2010)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Pilotos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Pilotos »

Πρεπει να πας ειτε στον δημο ειτε στην αστυνομια ειτε στα κεπ για να σου την επικυρωσουν πριν την στειλεις... Σττην τελευταια σελιδα κοιτα κατω κατω τι γραφει για ταυτοπροσωπια κτλ...

lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από lefterisg »

Ακριβώς...
Sam
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Sam »

Έχω ως πρώτη επιλογή ΣΜΑ (καλό κουράγιο!), αλλά είμαι μαθητής στη Θεσσαλονίκη (Τεχνολογική, Ενιαίο Ημερήσιο Λύκειο, επιλεγόμενο Φυσική Γενικής). Τι πρέπει να κάνω ώστε να περάσω ΠΚΕ στην πόλη μου; Μπορώ να δηλώσω κάποια τμήματα ΣΑΣ και ποιά?
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Rafale »

Στις στρατιωτικές σχολές του Υπουργείου Εθνικής ΄Αμυνας προστίθενται τα παρακάτω τμήματα: α) Τμήμα Ελεγκτών Αεράμυνας της Σχολής Ικάρων, το οποίο εντάσσεται στο 2ο και στο 4ο επιστημονικό πεδίο.

β) Σχολή Ιπταμένων Ραδιοναυτίλων, η οποία εντάσσεται στο 2ο και στο 4ο επιστημονικό πεδίο.

Konstantinos

Δημοσίευση από Konstantinos »

Sam καθε σχολη εχει τα δικα της στανταρ στις αθλητικες δοκιμασιες που πρεπει να ξεπερασεις. Οποτε θα πρεπει να κατεβεις αθηνα για μια μερα λογικα. Γιατι π. Χ. Η ΣΣΑΣ θα απαιτει λιγοτερο καλους χρονους στα αναλογα αγωνισματα απ'οτι η Ικαρων ή η ΣΣΕ, οποτε δεν θα ειναι δικαιο το αποτελεσμα. Απο κει και περα τον ιατρικο ελεγχο θα πρεπει να το κανεις σε καποια στρατιωτικο νοσοκομειο. Λογικως Θεσαλονικη. Ας του απαντησει καποιος που να ειναι σιγουρος!
biky
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από biky »

Sam έγραψε:Έχω ως πρώτη επιλογή ΣΜΑ (καλό κουράγιο!), αλλά είμαι μαθητής στη Θεσσαλονίκη (Τεχνολογική, Ενιαίο Ημερήσιο Λύκειο, επιλεγόμενο Φυσική Γενικής). Τι πρέπει να κάνω ώστε να περάσω ΠΚΕ στην πόλη μου; Μπορώ να δηλώσω κάποια τμήματα ΣΑΣ και ποιά;

<< Οι ΠΚΕ είναι υποχρεωτικές για όλους τους υποψηφίους και θα γίνουν σύμφωνα με προγραμματισμό που θα ανακοινωθεί έγκαιρα, όπως αναφέρεται στην προηγούμενη παράγραφο 17. Προκειμένου να συμμετάσχει ένας υποψήφιος σε αυτές, θα πρέπει να γνωρίζει και να τηρήσει τα ακόλουθα:
α. Οι ΠΚΕ διενεργούνται στη Σχολή πρώτης προτίμησης.
β. Ώρα παρουσιάσεως υποψηφίων η 07:00 κάθε ημέρας.
γ. Οι ΠΚΕ είναι υποχρεωτικές και για τους υποψήφιους που είχαν υποβληθεί σε αυτές κατά το παρελθόν.
δ. Θεωρείται "Αποκλειστικός" ο υποψήφιος που δήλωσε μία και μόνο Σχολή και "Κοινός" εκείνος που δήλωσε δύο ή περισσότερες.
ε. Οι υποψήφιοι-ες των ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ προσερχόμενοι την πρώτη μέρα στη Σχολή πρώτης προτίμησής τους για τις ΠΚΕ, γίνονται δεκτοί έχοντας μαζί τους, υποχρεωτικά την αστυνομική τους ταυτότητα, το δελτίο ταυτότητας υποψήφιου του Υπουργείου Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και Φ/Α της αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης που υπέβαλαν για τη συμμετοχή τους στις εισιτήριες εξετάσεις.>>Aπο οσο γνωριζω οι αθλητικες δοκιμασιες γινονται στην σχολη πρωτης προτιμησης. Στις εγκαταστασεις της. Αλλωστε αναφερεται και στην προκηρυξη. Τωρα δεν γνωριζω αν γινονται εξαιρεσεις!Εικόνα καλη επιτυχια, κιολας!
Konstantinos

Δημοσίευση από Konstantinos »

Παιδια αφου λεει πως πρεπει να δηλωσεις μεχρι 4 σχολες... Εγω πως θα δηλωσω 5 :P:P:P ;
athanas18
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από athanas18 »

Που Λεει 4σχολες; Δεν υπαρχει οριο
Pilotos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Pilotos »

Παιδια καλησπερα... Την αιτηση μου θελω να τν στειλω στη στυα... Στο ταχυδρομειο που θα παω, τη διευθυνση να δωσω; Να γραψω διοικηση αεροπορικης εκπαιδευσης τατοι τγα :1010, δηλ αυτο που γραφει και στην τριτη, νομιζω, σελιδα της αιτησης;
dreik
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από dreik »

Ναι φιλε οτι ακριβως λεει εκει! ξερεις το ενα κατω απο το αλλο! πιστευω να εχεις ξαναγραψει συσταση!
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από supermario »

Παιδια μπορει καποιος να μου πει αν γινεται να αλλαξω στο μηχανογραφικο Τη σειρα προτεραιοτητας που εχω δηλωσει στην αιτηση που θα στειλω την δευτερα; Πηρα τηλ σε διαφορα ασει και ασσυ και μου ειπαν οτι μπορω να την αλλαξω τη σειρα προτεραιοτητας στο μηχανογραφικο αλλα φυσικα δεν μπορω να προσθεσω σχολεσ. Ο υποδιευθυντης μου ειπε οτι δεν μπορω να αλλαξω τη σειρα στο μηχανογραφικο και πως ειναι δεσμευτικη. Στα ασει και ασσυ ομως ειπαν το αντιθετο. Και αλλη μια ερωτηση: Ως πρωτη επιλογη θελω σνδ-μαχ και μετα αμφιταλαντευομαι αν ειναι να βαλω στυα ή σσε ως δευτερη επιλογη... Απο τη μια λατρευω τα αεροσκαφη και στο ιντερνετ τα χαζευω με τις ωρεσ. Ειχα τρελα με αυτα. Ακομα και στο σπιτι εχω μονελακια αεροσκαφων με τα οποια παιζω ασταματητα... Στην αρχη ηθελα να γινω ιπταμενος ΜΕ ΤΡΕΛΑ αλλα δυστυχως εχω μυωπια... Γενικα μου αρεσουν πολυ... Απο την αλλη ομως ειμαι πολυ καλος μαθητης και πιστευω αξιζω να γινω αξιωματικος Και να παω σσε... (τη σμα την ξεχναω χωρισ Δευτερη σκεψη γιατι ειμαι θεωρητικη και μου αφαιρουν μορια) Μαλιστα με πιεζουν και οι δικοι μου για σσε γιατι λενε οτι θα γινω αξιωματικος και ειναι ανωτερη Σχολη απο τη στυα και γενικα τους υπαξιωματικους Κατα αυτουσ... ΒΟΗΘΕΙΑ! ΣΟΣ! Οποιος μπορει ας με βοηθησει γιατι την δευτερα θα καταθεσω την αιτηση. Ευχαριστω.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος supermario την Παρ Απρ 23, 2010 1:44 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Vasso_Sp
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από Vasso_Sp »

Γεια σε ολους! Θα ηθελα να ρωτησω αν π. Χ. Δηλωσω ως πρωτη προτιμηση τη ΣΜΥ τωρα στην αιτηση, γιατι ειναι πιο κοντα στην πολη μου απο τις αλλες σχολες, θα μπορεσω στο μηχανογραφικο να βαλω πρωτη τη ΣΣΕ για την οποια ενδιαφερομαι; Δεν θα ηθελα να καταληξω τελικα στη ΣΜΥ! Οποιος μπορει παρακαλω να μου απαντησει. Ευχαριστω!Εικόνα
dreik
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από dreik »

Ελα μου ντε ολοι αυτο ψαχνουμε! Εγω εχω ακουσει απο καποιους οτι μπορεις να αλλαξεις την σειρα και απο αλλους οτι δεν μπορεις! Ας απαντησει καποιος που να ξερει σιγουρα
Pilotos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Pilotos »

Λοιπον, στην αιτηση που θα δηλωσετε, επιλεγετε με αριθμηση οσες στρατιωτικες σχολες θελετε... Π. Χ 1. Σσε 2. Σι 3. Στυα 4. Σνδ και παει λεγοντας... Αυτες τις σχολες που θα δηλωσετε στην αιτηση, θα ειναι και οι μονες που θα εχετε την δυνατοτητα να επιλεξετε για το μηχανογραφικο σας στο τελος... Για παραδειγμα αν στην αιτηση δεν εχετε βαλει την σμυν, στο μηχανογραφικο δεν θα μπορεσετε να την δηλωσετε... Επισης στο μηχανογραφικο εχετε το δικαιωμα να δηλωσετε μεχρι και 7 στρατιωτικες σχολες απο αυτες που δηλωσατε στην αιτηση... Γτ ορισμενοι τις δηλωνουν ολες στην αιτηση... Αν εχετε βαλει στην αιτηση 5 σχολες τοτε μπορειτε στο μηχανογραφικο να δηλωσετε και τις 5, αν ομως εχετε βαλει 8 μπορειτε μονο τις 7 απο αυτες να δηλωσετε... Ακομα η σειρα επιλογης σχολων στν αιτηση δεν παιζει σημαντικο ρολο, απλα υπαρχει τυπικα για την σχολη πρωτης προτιμησης οπου και εκει θα στειλετε τα χαρτια σας... Τελος Αν δηλωσετε π. Χ 1 επιλογη σσε στην αιτηση δεν υποχρεουστε να την δηλωσετε και σαν 1η σχολη στο μηχανογραφικο... Απλα το ξαναλεω η σχολη 1ης επιλογης Υπαρχει τυπικα για να στειλετε εκει τν αιτηση... Ελπιζω να βοηθησα
Pilotos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Pilotos »

Α ! Και στο μηχανογραφικο σας μπορειτε να δηλωσετε με οποια σειρα θελετε τις σχολες που εχετε δηλωσει στην αιτηση... Η αριθμηση μπαινει για τυπικους λογους. Καλησπερα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες