ΣΑΕΑ - Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 59
terminator ήθελα να σας ρωτήσω η εκπομπή θα γίνει πρωί η απόγευμα γνωρίζετε κάτι; Γιατί είναι τα πρωινά μαθήματα και διαγωνισματα αυτές τις μέρες και κάποιοι ίσως να μην προλάβουν λόγω φόρτου μαθημάτων
Λεω να αρχισω με κανα 8ωρο και να το αυξανω σταδιακα. Κανοντας ηδη γυμναστηριο και αρχιοντας αθληματα απο τελη Δεκεμβρη-αρχες Γεναρη νομιζω οτι θα τα καταφερω. Μου εκανε εντυπωση ομως γιατι τους φανταζει τοσο αδυνατο το 16.5. Αλλα μαλλον για τον λογο που λες. Εσυ εισαι αστυνομικος ηδη; Ξερεις τιποτα για το ποτε θα βγει η προκηρυξη?Terminator μηπως; Μου ειπαν απο το τμημα να παω μολις παρω το χαρτι οτι ξαναδινω αλλα αυτο ειναι το Φλεβαρη! Και θα μου πουν λεει ποτε να ξαναπαω
Σας ευχαριστω και τους 2 για τις απαντησεις σας παντως!
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Πώς και δεν επέλεξες οικονομίας και πληροφορικης που έχουν μαθηματικα κατεύθυνσης και ΑΕΠΠ αντικείμενα που σου είναι ήδη γνωστά; Και απο εκεί περνάς αστυνομική ακαδημία
Γιατ ο λογος που απετυχα περσι ηταν τα μαθηματικα κατ...
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 14
marsupilami έγραψε:terminator ήθελα να σας ρωτήσω η εκπομπή θα γίνει πρωί η απόγευμα γνωρίζετε κάτι; Γιατί είναι τα πρωινά μαθήματα και διαγωνισματα αυτές τις μέρες και κάποιοι ίσως να μην προλάβουν λόγω φόρτου μαθημάτων
Απόγευμα θα γίνει δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται εκπομπή ο συγκεκριμένος ήταν ραδιοφωνικός παραγωγός και σε άλλες εκπομπές παλιότερα. Καθίσαμε συγκεντρώσαμε πληροφορίες δουλέψαμε σε μια επαγγελματική πλατφόρμα παρουσιάσεων (powerpoint professional 2013) κοντα μια εβδομάδα (τα απογεύματα) και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Η προκήρυξη κοινοποιείται απο το κλάδο υποστήριξης και ανθρωπίνουν δυναμικού του αρχηγείου της ΕΛ. ΑΣ σε όλα τα αστυνομικά τμήματα και τα λύκεια της χώρας (μέσω τών δευτεροβάθμιων διευθύνσεων). Η προκήρυξη συνήθως βγαίνεις αρχές απρίλιο-μάιο οπότε έχε το νου σου και πέρνα τότε απο το λύκειο σου ή έστω απο το τμήμα
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Παρακαλώ ότι χρειαστείς και γνωρίζω πολύ ευχαρίστως να σε βοηθήσω. Όχι μαθητής γ λυκείου και εγώ ανθρωπιστικων. Δεν ξέρω κάτι για την προκήρυξη πάντως πέρυσι άργησαν αρκετά... Διαβάζοντας την προηγούμενη όμως μπορείς να γνωρίζεις ποια είναι τα απαραίτητα χαρτιά και να τα συλλέξεις νωρίτερα έτσι ώστε να μην τρέχεις τελευταία στιγμή
Χαχα. Εσυ δινεις για ΣΑΕΑ; Την ειδα την περσινη απλα με ενδιαφερει ο αριθμος των ατομων, για αυτο ρωτησα. Παντως εισαι πολυ ενημερωμενος!
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Κοίταξε όμως αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε χρόνο θα είναι τόσο δύσκολα όσο πέρυσι εκτός και δεν το εχεις γενικα και πολύ
Κατσε γιατι με μπερδεψες... Αν εννοεις τα μαθηματικα οχι δεν το εχω. Θεωρητικη ηταν η κλιση μου και απο κακες επιλογες Δεν επιασα Την Αστυνομια. Απλα το θεμα ειναι οτι εχασα απο τον Ιουλιο ως τωρα χωρις διαβασμα αλλιως δεν θα με αγχωνε
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Ενδιαφερομουν από μικρό παιδί γι αυτές τις σχολές και ρωτούσα τους πάντες και διάβαζα πάρα πολλά σχετικά με αστυνομία στρατιωτικές γι αυτό. Το συγκεκριμένο φόρουμ με έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτό
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 14
Κοίτα οι προσλήψεις στην ΕΛ. ΑΣ γίνονται με το σταγονόμετρο λόγο μνημονίου και μάλλον θα συνεχιστεί και με το μνημόνιο 3 αυτό το πράγμα. Μην ξεχνάς του χρόνου θα υπάρχει Μαζική εισαγωγή επιτυχόντων στις αστυνομικές σχολές της περιόδου 2013-2014-2015 και 2016 που θα δώσουν τότε.
Και εγω παρομοια φαση αλλα δεν ημουν στην Ελλαδα για καμποσο καιρο και εχασα επαφη... Αλλα δεν μου ειπες ποια σχολη θες. Η οποια πιασεις;
Ε τοτε στην χειροτερη οπως ειπα 3η χρονια. Οσο και να παει πανω απο την νομικη (18.5) δεν το βλεπω. Ευχαριστω παντως
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Ναι μαθηματικά εννοώ. Εγώ ενδιαφέρομαι κυρίως Για αστυνομία ναι πάντως η θεωρητική σε βοηθάει πολύ στη ΣΆΕΑ έχεις κάποιες γνώσεις από δίκαιο κοινωνιολογια κτλ που είναι μαθήματα εντός σχολής
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες