Αύξηση θητείας (2010)

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Su-35 »

Μακαρι παντως να αυξηθει. Μετα την ψηφοθυρικη μειωση της θητειας η επανδρωση επεσε σε τελειως απαραδεκτα επιπεδα. Θα πρεπει να αυξηθει τουλαχιστον στους 14 μηνες και να γινονται καθε χρονο προκυρηξεις εποπ.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 22

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από yandr »

Su-35 έγραψε:Θα πρεπει να αυξηθει τουλαχιστον στους 14 μηνες και να γινονται καθε χρονο προκυρηξεις εποπ.

Νομίζω προκηρύξεις ΕΠΟΠ θα ξαναδούμε από το 2012, διαφορετικά η Ελλάδα πάει για σίγουρη χρεωκοπία. Ωστόσο υπάρχει σχετικό θέμα στο φόρουμ.

Η θητεία αυτή τη στιγμή μπορεί να επανέλθει στους 12 μήνες για όλους και μετά - ανάλογα και με την οικονομική κατάσταση της χώρας - βλέπουμε.

Πάντως, εξακολουθώ να το βρίσκω πολύ δύσκολο ως σενάριο για καθαρά μικρο-πολιτικούς λόγους, παρά τα προφανή πλεονεκτήματα τόσο για την επάνδρωση όσο και για την ανεργία που αναμένεται να εκτιναχθεί στα ύψη.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 19

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Rafale »

Εγω πιστευω μηπως σταματησουνε να παιρνουνε αλλο εποπ
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Su-35 »

yandr έγραψε:
Su-35 έγραψε:Θα πρεπει να αυξηθει τουλαχιστον στους 14 μηνες και να γινονται καθε χρονο προκυρηξεις εποπ.

Νομίζω προκηρύξεις ΕΠΟΠ θα ξαναδούμε από το 2012, διαφορετικά η Ελλάδα πάει για σίγουρη χρεωκοπία. Ωστόσο υπάρχει σχετικό θέμα στο φόρουμ.

Η θητεία αυτή τη στιγμή μπορεί να επανέλθει στους 12 μήνες για όλους και μετά - ανάλογα και με την οικονομική κατάσταση της χώρας - βλέπουμε.

Πάντως, εξακολουθώ να το βρίσκω πολύ δύσκολο ως σενάριο για καθαρά μικρο-πολιτικούς λόγους, παρά τα προφανή πλεονεκτήματα τόσο για την επάνδρωση όσο και για την ανεργία που αναμένεται να εκτιναχθεί στα ύψη.

Ναι, εγω ανεφερα το τι πρεπει να γινει για να αποκατασταθει η ελλειψη της επανδρωσης. Το οτι δεν θα γινει τιποτα ειναι αυτονοητο νομιζω. Μακαρι να μην μεινουν στις συζητησεις.
papas

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από papas »

Καλημέρα παιδιά, επειδή σκεφτόμουν να φύγω φαντάρος τον Νοέμβριο λόγο οικογενειακού προβλήματος, χθες άκουσα πως η θητεία τον Νοέμβριο θα αυξηθεί σε 12μηνο, ξέρετε τίποτα εσείς; Γιατί αν γίνει αυτό αναγκαστικά θα πάω τον Αύγουστο, έχω όμως πολύ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, θα σας παρακαλούσα να μου απαντήσετε, γιατί αν όντως γίνει 12μηνο τον Νοέμβριο πρέπει να πάω να κόψω την θητεία μου, για να φύγω Αύγουστο, και μπορώ να την κόψω μέχρι την Παρασκευή
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Rafale »

Ολα ειναι ρευστα ακομα. Κανεις δεν ξερει κατι σιγουρο. Απλα σεναριολογουμε μεχρι καποιας πιο υπευθυνης ανακοινωσης
papas

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από papas »

Πω πω ρε. Εν το μεταξύ παίρνω τηλέφωνο από χθες στην στρατολογία του νομού μου και δεν το σηκώνει κανένας.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Rafale »

Με τα τηλεφωνα δουλεια δεν γινεται. Πανε απο κει
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Su-35 »

Παντως μην μπαινεις στον κοπο αν τους παιρνεις για να ρωτησεις για αυξηση θητειας.
Θα σου πουν δεν υπαρχει κατι επισημο, τωρα ειναι 9 μηνες κτλ
papas

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από papas »

cristi έγραψε:Με τα τηλεφωνα δουλεια δεν γινεται. Πανε απο κει

Έλα που σπουδάζω και δουλεύω Θεσσαλονίκη και ο τόπος γέννησης μου είναι αρκετά μακριά και δεν μπορώ να λείψω από τη σχολή μου, λόγο εργαστηρίων.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Rafale »

Καταλαβα. Τοτε λαβε την αποψη του σου35
papas

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από papas »

Κατάλαβα, σκατά δηλαδή, δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το να πάω στρατό αλλά έχω άλλα πιο σοβαρά προβλήματα, αυτό είναι το κακό!
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Rafale »

Πρωτα και πανω απ ολα η υγεια. Ολα τα αλλα θα ρθουν

patriot
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 9

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από patriot »

big boss έγραψε:Κοφτε τις μ... ς. Δεν αυξάνεται η θητεία. Τέλος. Το είπαν σήμερα σε εκπομπή της νετ
Και ότι σε 100 μέρες θα σωθεί η χώρα έλεγαν αλλά τπτ και ότι δεν θα μπούμε ΔΝΤ αλλά πάλι τπτ. Με την κατάσταση που επικρατεί καλύτερα να πάμε να κάτσουμε καμιά 10ετία στο στρατό να τρώμε τουλάχιστον... Όσο για την αύξηση αν δεν ανακοινωθεί κάτι επίσημο μην πιστεύετε τπτ...
papas

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από papas »

Αν μας πληρώναν κατά τη διάρκεια της θητείας μας καλά θα ήταν δεν θα είχα πρόβλημα. Βασικά δεν έχω πρόβλημα με το να μπω στο στρατό, ίσα-ίσα είναι η τελευταία ξεκούραση του ανθρώπου και μια χαρά θα πέρασω, το πρόβλημα μου είναι τα λεφτά κια το τελευταίο καιρό είμαι σε πολύ άσχημη οικονομικοί κατάσταση.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης