Σας ευχαριστώ πολύ θα ήθελα να κάνω άλλη μια ερώτηση ελπίζω να μην σας κουράζω τελείωσα την β Λυκείου και τώρα πάμε για την τρίτη και τελική χρόνια ξεκιναω θερινά από Δευτέρα και σκεφτόμουν να ξεκινήσω και στίβο για τα αθληματα. Θεωρειται ότι είναι πολύ νωρίς ; Και κάτι ακόμα τι ακριβώς είναι οι υγειονομικές εξετάσεις (από ποιους γιατρούς θα περάσω) και τι οι ψυχοτεχνικες ; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!!
Kostas12345 έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ θα ήθελα να κάνω άλλη μια ερώτηση ελπίζω να μην σας κουράζω τελείωσα την β Λυκείου και τώρα πάμε για την τρίτη και τελική χρόνια ξεκιναω θερινά από Δευτέρα και σκεφτόμουν να ξεκινήσω και στίβο για τα αθληματα. Θεωρειται ότι είναι πολύ νωρίς ; Και κάτι ακόμα τι ακριβώς είναι οι υγειονομικές εξετάσεις (από ποιους γιατρούς θα περάσω) και τι οι ψυχοτεχνικες ; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!!
Αναλογα αν εχεις ασχοληθει μ τν αθλητισμο στν ζωη σ ξεκινα μετα τ χριστουγεννα αν δν εχεις ασχοληθει ξεκινα απο οκτωβρη σ καθε περιπτωση ρωτα εναν προπονητη στιβου αν κ αυτοι ν πουλησουν θλν κ θ σ πουν νωρις νωρις. υγειονομικες εξετασεις ειναι μια σειρα εξετασεων απο γιατρους που κρινουν τν ικανοτητα σ η τν ανικανοτωτα σ κ περιλαμβανει διαφορους παθολογο οφθαλμιατρο εξετασεις αιματος ουρων ακτινογραφια διαφορα υπαρχουν στν προκηρυξη νομιζω μπορεις ν τ δεις. κ ψυχοτεχνικα ειναι μια σειρα τεστ προσωπικοτητας οπως ονομαζονται που ελεγχεται κατα ποσο στεκεις στ καλα σ σ λενε ν ζωγραφισεις εναν ανρθωπο μετα εναν τ αντιθετου φιλου μετα ν γραψεις μια παραγραφο γ τν εαυτο σ κ αλη μια πως σ θεωρουν οι φιλοι κ κατοπιν ακολουθει μια μικρη συζητηση κ αυτο ητν
Φίλε Κώστα το θέμα με τα αθληματα είναι σχετικό και με τη φυσική σου κατάσταση. Οι περισσότεροι προπονητές στην αρχή της χρονιάς κάνουν γενικά ασκήσεις εκγύμνασης και μετά τα Χριστούγεννα ξεκινάνε την προπόνηση. Οπότε αν δε έχεις πολύ κακή φυσική κατάσταση πήγαινε μετά τα Χριστούγεννα και επικεντρώσου στο διάβασμα μέχρι τότε
Σας ευχαριστώ πολύ επειδή πήγα και κοίταξα τα αθλήματα δοκίμασα από μόνος μου πηγαινοντπη σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου τα τρεξιματα όπου τα πέρασα εύκολα οπότε θα πάω μέτα τα Χριστούγεννα καθώς και το άλμα , ωστόσο με αγχωσαν κάποια άτομα για τις ψυχοτεχνικες εξετάσεις όπου λένε ότι κόβουν πολλά άτομα και καποιος από επανω μου είπε κάποια απλά πράγματα
Από ότι ξέρω με όσο έχω ψάξει φιλε ξέρω ότι στις ψυχοτεχνικες δεν κόβουν κανέναν. Στο ύψος κόβουν πολλούς αν έχεις θέμα εκεί και τα μόρια που είναι αρκετά προφανώς είναι δύσκολο να τα πιάσεις τα άλλα δεν θα πρέπει να σε αγχώνουν.
Α εντάξει στο ύψος είμαι άκρου 1,70 αλλά κάνω μονοζυμο συνεχώς ώστε να λάβω κάποια επιπλέον εκατοστά για σιγουριά όσο για τα μόρια θεωρώ ότι θα τα καταφέρω δεν το λέω με σιγουριά όμως έως τώρα τα πάω πολύ καλά έως άριστα με τα μαθήματα μου βλεπουμε τώρα στο μέλλον σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση σας
Kostas12345 έγραψε:Οι συνοριοφύλακες προέρχονται από παραγωγικές σχολές ; Δηλαδή από την αστυφυλάκων?
Xaxxaxaxxa να σαι καλά φίλε γέλασα μ αυτό που ρώτησες χαχαχα. Σορρυ ρε φίλε δε γελω με σένα αλλά μ αυτό που έγραψες χαχα... φιλε μου σταυρό υπογράφουν μερικοί απ αυτους
Kostas12345 έγραψε:Οι συνοριοφύλακες προέρχονται από παραγωγικές σχολές ; Δηλαδή από την αστυφυλάκων;
Οι Συνοριακοί Φύλακες είναι αντίστοιχος θεσμός των Ειδικών Φρουρών. Είναι μη παραγωγικής σχολής και έχουν την ίδια βαθμολογική εξέλιξη με τους Ειδικούς Φρουρούς.
Εννοείται βέβαια ότι όσο καιρό έχει να προσλάβει η ΕΛΑΣ Ειδικούς Φρουρούς, άλλο τόσο, πιθανόν και παραπάνω έχει να προσλάβει Συνοριακούς.
Που το βρήκες το αστειο φίλε; Δεν είμαι στο σώμα για να ρωτάω έχω 1 χρόνο ακόμα για να δώσω πανελλαδικές και ήθελα κάποιος ο οποίος γνωριζει να μου λύσει την απορία μου. Ενδιαφέρομαι να μπω στο σωμα της ελληνικής αστυνομίας και σκεφτόμενος τους αστυνομικούς που υπάρχουν εκεί δεν θα ήθελα να είμαι στη συγκεκριμένη υπηρεσία και για αυτό ρωτησα.