Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 225

Δημοσίευση από marsupilami »

Kostas12345 έγραψε:Να σας κάνω μια ερώτηση, μόλις τελειώσει κάποιος την σχολή αστυφυλάκων μπορεί να μπει κατευθείαν υατ ;

Τ πιο ευκολο ειναι αυτο αλλα πρεπει πρωτα κ κανεις 2 χρονια ατ κ υστερα περνας απο μια επιτροπη κ πας η υατ η υμετ αλλα κατα τν γνωμη μ αν επιλεξει κανεις μια τετοια υπηρεσια ας παει υατ παντως κ οι δυο κ υμετ κ υατ παιρνουν τ επιπλεον επιδομα τν 150$

Kostas12345
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από Kostas12345 »

Όταν λέτε τμήματα άμεση δραση δηλαδη; Τι υπηρεσίες θα αυτά τα πρώτα δύο χρονια
Kostas12345

Τι υπηρεσίες θα έχω να κάνω αυτά τα δύο χρόνια αμέσως μόλις τελειώσω την σχολη
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Kostas12345 έγραψε:Τι υπηρεσίες θα έχω να κάνω αυτά τα δύο χρόνια αμέσως μόλις τελειώσω την σχολη

Αστυνομικα τμηματα η αμεση δραση ειναι ειδικη υπηρεσιαα. μολις βγεις απο τν σχοληη θ κνς σκοπια σκοπια και σκοπιαα

Kostas12345

Σας ευχαριστώ πολύ θα ήθελα να κάνω άλλη μια ερώτηση ελπίζω να μην σας κουράζω τελείωσα την β Λυκείου και τώρα πάμε για την τρίτη και τελική χρόνια ξεκιναω θερινά από Δευτέρα και σκεφτόμουν να ξεκινήσω και στίβο για τα αθληματα. Θεωρειται ότι είναι πολύ νωρίς ; Και κάτι ακόμα τι ακριβώς είναι οι υγειονομικές εξετάσεις (από ποιους γιατρούς θα περάσω) και τι οι ψυχοτεχνικες ; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!!
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Kostas12345 έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ θα ήθελα να κάνω άλλη μια ερώτηση ελπίζω να μην σας κουράζω τελείωσα την β Λυκείου και τώρα πάμε για την τρίτη και τελική χρόνια ξεκιναω θερινά από Δευτέρα και σκεφτόμουν να ξεκινήσω και στίβο για τα αθληματα. Θεωρειται ότι είναι πολύ νωρίς ; Και κάτι ακόμα τι ακριβώς είναι οι υγειονομικές εξετάσεις (από ποιους γιατρούς θα περάσω) και τι οι ψυχοτεχνικες ; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Αναλογα αν εχεις ασχοληθει μ τν αθλητισμο στν ζωη σ ξεκινα μετα τ χριστουγεννα αν δν εχεις ασχοληθει ξεκινα απο οκτωβρη σ καθε περιπτωση ρωτα εναν προπονητη στιβου αν κ αυτοι ν πουλησουν θλν κ θ σ πουν νωρις νωρις. υγειονομικες εξετασεις ειναι μια σειρα εξετασεων απο γιατρους που κρινουν τν ικανοτητα σ η τν ανικανοτωτα σ κ περιλαμβανει διαφορους παθολογο οφθαλμιατρο εξετασεις αιματος ουρων ακτινογραφια διαφορα υπαρχουν στν προκηρυξη νομιζω μπορεις ν τ δεις. κ ψυχοτεχνικα ειναι μια σειρα τεστ προσωπικοτητας οπως ονομαζονται που ελεγχεται κατα ποσο στεκεις στ καλα σ σ λενε ν ζωγραφισεις εναν ανρθωπο μετα εναν τ αντιθετου φιλου μετα ν γραψεις μια παραγραφο γ τν εαυτο σ κ αλη μια πως σ θεωρουν οι φιλοι κ κατοπιν ακολουθει μια μικρη συζητηση κ αυτο ητν

Kostas12345

Σας ευχαριστώ πολύ
Άβαταρ μέλους
Streak21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Streak21 »

Φίλε Κώστα το θέμα με τα αθληματα είναι σχετικό και με τη φυσική σου κατάσταση. Οι περισσότεροι προπονητές στην αρχή της χρονιάς κάνουν γενικά ασκήσεις εκγύμνασης και μετά τα Χριστούγεννα ξεκινάνε την προπόνηση. Οπότε αν δε έχεις πολύ κακή φυσική κατάσταση πήγαινε μετά τα Χριστούγεννα και επικεντρώσου στο διάβασμα μέχρι τότε
Kostas12345

Σας ευχαριστώ πολύ επειδή πήγα και κοίταξα τα αθλήματα δοκίμασα από μόνος μου πηγαινοντπη σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου τα τρεξιματα όπου τα πέρασα εύκολα οπότε θα πάω μέτα τα Χριστούγεννα καθώς και το άλμα , ωστόσο με αγχωσαν κάποια άτομα για τις ψυχοτεχνικες εξετάσεις όπου λένε ότι κόβουν πολλά άτομα και καποιος από επανω μου είπε κάποια απλά πράγματα
Άβαταρ μέλους
Streak21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Streak21 »

Από ότι ξέρω με όσο έχω ψάξει φιλε ξέρω ότι στις ψυχοτεχνικες δεν κόβουν κανέναν. Στο ύψος κόβουν πολλούς αν έχεις θέμα εκεί και τα μόρια που είναι αρκετά προφανώς είναι δύσκολο να τα πιάσεις τα άλλα δεν θα πρέπει να σε αγχώνουν.
Kostas12345

Α εντάξει στο ύψος είμαι άκρου 1,70 αλλά κάνω μονοζυμο συνεχώς ώστε να λάβω κάποια επιπλέον εκατοστά για σιγουριά όσο για τα μόρια θεωρώ ότι θα τα καταφέρω δεν το λέω με σιγουριά όμως έως τώρα τα πάω πολύ καλά έως άριστα με τα μαθήματα μου βλεπουμε τώρα στο μέλλον σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση σας
Kostas12345

Οι συνοριοφύλακες προέρχονται από παραγωγικές σχολές ; Δηλαδή από την αστυφυλάκων?
Babastroumf
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Babastroumf »

Kostas12345 έγραψε:Οι συνοριοφύλακες προέρχονται από παραγωγικές σχολές ; Δηλαδή από την αστυφυλάκων?

Xaxxaxaxxa να σαι καλά φίλε γέλασα μ αυτό που ρώτησες χαχαχα. Σορρυ ρε φίλε δε γελω με σένα αλλά μ αυτό που έγραψες χαχα... φιλε μου σταυρό υπογράφουν μερικοί απ αυτους

Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

Kostas12345 έγραψε:Οι συνοριοφύλακες προέρχονται από παραγωγικές σχολές ; Δηλαδή από την αστυφυλάκων;
Οι Συνοριακοί Φύλακες είναι αντίστοιχος θεσμός των Ειδικών Φρουρών. Είναι μη παραγωγικής σχολής και έχουν την ίδια βαθμολογική εξέλιξη με τους Ειδικούς Φρουρούς.

Εννοείται βέβαια ότι όσο καιρό έχει να προσλάβει η ΕΛΑΣ Ειδικούς Φρουρούς, άλλο τόσο, πιθανόν και παραπάνω έχει να προσλάβει Συνοριακούς.

Kostas12345

Που το βρήκες το αστειο φίλε; Δεν είμαι στο σώμα για να ρωτάω έχω 1 χρόνο ακόμα για να δώσω πανελλαδικές και ήθελα κάποιος ο οποίος γνωριζει να μου λύσει την απορία μου. Ενδιαφέρομαι να μπω στο σωμα της ελληνικής αστυνομίας και σκεφτόμενος τους αστυνομικούς που υπάρχουν εκεί δεν θα ήθελα να είμαι στη συγκεκριμένη υπηρεσία και για αυτό ρωτησα.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης