Ξέρει κανείς πότε περίπου θα βγει η νέα προκήρυξη εποχικών και πόσους θα πάρει για τα κενά που ήδη υπάρχουν; Εγώ πιστεύω ότι θα ανανεώσουν τα παιδιά που είναι μέσα και αυτό είναι και το σωστό. Απλά θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος για τα κενά. Ευχαριστώ.
Οκ, ευχαριστώ. Σήμερα ο Κικίλιας στο OPEN είπε ότι θα επαναπροσλάβουμε 2500 εποχικούς. Ας ελπίσουμε ότι θα ανανεώσει τα παιδιά που είναι μέσα και θα βγάλει και άλλη μία για τα κενά που θα προκύψουν. Το λιγότερο που οφείλει να κάνει είναι να ανανεώσει τα παιδιά που είναι μέσα και αν μπορέσουμε να καλύψουμε τα κενά και εμείς που είμαστε πολίτες.
Μακάρι φίλε μου και σε ευχαριστώ προσωπικά εγώ γιατί είμαι εποχικός πυροσβέστης και πραγματικά έχω παλαβωσει με αυτά οπότε ελπίζω να μας ανανεώσει και να πάρει εσάς μετά στα κενά. Ευχαριστούμε που το λες αυτό. Σου εύχομαι τα καλύτερα και σε σένα και σε όλα τα παιδιά
Είπε ότι θα βγάλει προκήρυξη για 2500 νέους εποχικούς παιδιά μην παρερμηνεύεται τα λεγόμενα κάποιου. Είτε σκοπίμως είτε επειδή δεν σας κόβει. Έλεος θα βγάλει καινούργια προκήρυξη όποιος δεν πληρεί τις προϋποθέσεις σπίτι του νισαφι πια με την παραπληροφόρηση εδώ μεσα
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 24, 2024 1:59 pm
Μακάρι φίλε μου και σε ευχαριστώ προσωπικά εγώ γιατί είμαι εποχικός πυροσβέστης και πραγματικά έχω παλαβωσει με αυτά οπότε ελπίζω να μας ανανεώσει και να πάρει εσάς μετά στα κενά. Ευχαριστούμε που το λες αυτό. Σου εύχομαι τα καλύτερα και σε σένα και σε όλα τα παιδιά
Δε χρειάζεται να με ευχαριστείς φιλαράκι. Εμείς σας ευχαριστούμε για την αυταπάρνηση και τις θυσίες, που μέσα σε ένα κλίμα αβεβαιότητας και μέσα σε δύσκολες εποχές, βιώνεται οι εποχικοί. Εύχομαι γρήγορη επαγγελματική αποκατάσταση με 12μηνη απασχόληση μέσα από την καρδιά μου.
Δεν θα ανανεώσει κανέναν εποχικό θα βγεί νέα προκήρυξη παιδιά. Δεν είπε κάτι τέτοιο ο Κικίλιας στην σημερινή του συνέντευξη. Έχει βγάλει ολόκληρη ανακοίνωση το υπουργείο. Μην παραπληροφορειτε.
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 24, 2024 8:43 pm
Δεν θα ανανεώσει κανέναν εποχικό θα βγεί νέα προκήρυξη παιδιά. Δεν είπε κάτι τέτοιο ο Κικίλιας στην σημερινή του συνέντευξη. Έχει βγάλει ολόκληρη ανακοίνωση το υπουργείο. Μην παραπληροφορειτε.
Πολλα αλλαζουν τελευταια στιγμη παντα στην πυροσβεστικη εθελοντη-πολιτη. Οποτε μην παραπληροφορεις εσυ.
Είπε στο open 2500 εποχικούς που θα επαναπροσλαβουμε στο 13:00 λεπτό τα συμπεράσματα δικά σας, όλα αλλάζουν όλα είναι στον αέρα τίποτα δεν είναι δεδομένο
Είπε ότι απλά τελειώσουν οι συμβάσεις τους και θα ξανά προσληφθούν 2500 εποχικοί πυροσβέστες. Δεν είπε ότι αυτοί που δεν τηρούν τα όρια ηλικίας θα ξανά επαναπροσληφθούν φίλε 35+εποχικέ
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 25, 2024 1:39 am
Είπε ότι απλά τελειώσουν οι συμβάσεις τους και θα ξανά προσληφθούν 2500 εποχικοί πυροσβέστες. Δεν είπε ότι αυτοί που δεν τηρούν τα όρια ηλικίας θα ξανά επαναπροσληφθούν φίλε 35+εποχικέ
Πολίτη-εθελοντή κρατά μετά την χαρά που έχεις αλλά δε θα πάει κανείς εποχικός σπίτι του.