Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Το kranosgr είναι φιλοΔενδιακό στα full! Όλο μας λέει θα λυθεί το συνταξιοδοτικό και όλο άλυτο είναι. Αλλάζουν πολλά στις ΕΔ, προφανώς και ο θεσμός των ΕΠΟΠ επηρεάζεται, που δεν είναι και ιδιαίτερα επιτυχημένος. Κάντε υπομονή.
Μία ακόμη εβδομάδα έφτασε στο τέλος τής. Την επόμενη θα κριθούν όλα για την πολυπόθητη προκήρυξη μας.
Κάθε τέλος της κάθε εβδομάδας τα ίδια μας λέτε. Δε βαρεθήκατε;
Τα δύο θετικά που έχουμε αυτή την εβδομάδα είναι ότι είδαμε από δύο σάιτ ότι τις επόμενες μέρες θα βγει η προκήρυξη για τα τρία όπλα. Το κακό είναι ότι δεν Δένδιας δεν είπε κάτι επίσημα για την προκήρυξη.
Πάμε για του χρόνου να μαστε καλά να βγει το 2025 τότε θα βγει μην περιμένετε τωρα
Ευχαριστούμε πολύ φίλε για την ενημέρωση δεν μας ενδιαφέρει... Αν μπορούσες και να μην ξαναμπείς καλό θα ήταν. Μπες το 25 πάλι, που θα βγει όπως λες.
Γιατί κάνεις επίθεση νομίζεις δεν θέλω να βγει αφού και γω αυτό περιμένω, αλλά ρε φίλε βλέπεις όλο λένε λένε θα βγει και θα βγει και τίποτα, μακάρι να βγει το εύχομαι αλλά δεν το βλέπω
Γενικώς οι γελοίοι πού γράφεται ότι δεν θα βγεί τώρα και θα βγεί το 25 πραγματικά μη μας ζαλίζεται. Δεν έχετε καμία έγκυρη πηγή και μπαίνετε γιατί δεν έχετε με τι να ασχοληθείτε για να αποθαρρύνεται κόσμο.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 44
- Ενδιαφέροντα: Γυμναστικη ζωγραφική φωτογραφία
- Επάγγελμα: Νοσηλευτικη
Νομίζω προείχε να λύσουν το συνταξιοδοτικό. Τώρα επόμενο να ναι η προκυρηξη του 2024
Περυσι που δωσανε τις εξετασεις ξερεις κανεις απο σας; Ρωταω γιατι εγω που ειμαι απο λαρισα μια χρονια εδω δωσανε. Ενας γνωστος που ηταν οβα και μπηκε απο αλεξανδρουπολη μου πε οτι ο καθενας δινει κοντα στον τοπο κατοικιας του αληθευει; Δλδ εγω απο λαρισα παιζει να δωσω βολο η τρικαλα; Γιατι και Αθηνα η Θεσαλλονικη δεν ειναι και ευκολο να πας και να μεινεις σε ξενοδοχειο 4 μερες ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ η λεω *****;
Εγώ που είμαι από Τρίκαλα είχαμε δώσει Λάρισα και αθλήματα Βόλο.
Νομίζω λόγω πλημμυρών πέρισυ δώσανε Θεσσαλονίκη οι δικοί μας. Φέτος δεν γνωρίζω
Τρίκαλα αποκλείεται να δώσεις πάντως
Η Θεσσαλονίκη η Λάρισα Βόλο θα δώσεις
Νομίζω λόγω πλημμυρών πέρισυ δώσανε Θεσσαλονίκη οι δικοί μας. Φέτος δεν γνωρίζω
Τρίκαλα αποκλείεται να δώσεις πάντως
Η Θεσσαλονίκη η Λάρισα Βόλο θα δώσεις
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Από την στιγμή που έχουν βγει τα ΦΕΚ, υπάρχει περίπτωση να μη βγει η προκυρηξη τον Νοέμβριο για το 24;
Ρε φίλε θεωρητικά πρέπει να βγει επειδή έχει βγει φεκ έτσι είναι το σωστό με τις προκυρηξης αλλά επειδή μέχρι ώρας το αναβαλλουν πότε δεν ξες τι γίνεται με αυτουςmaritinaliarou1 έγραψε: Σάβ Νοέμ 16, 2024 10:45 pm Από την στιγμή που έχουν βγει τα ΦΕΚ, υπάρχει περίπτωση να μη βγει η προκυρηξη τον Νοέμβριο για το 24;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Κάποιο παιδί παραπάνω ένας «συνταγματάρχης», έγραψε κιόλας ότι έχουν ρίξει ήδη λεφτά δε θα πάει χαμένη καν, επίσης για κάποιο λόγο δεν είπαν Νοέμβρη και όχι άκυρη για φέτος; Εκτός και αν τα σάιτ Amyna-proson κλπ λένε ***** χωρίς επαληθευμένες πηγές από
Εσείς τι ξέρετε ; Ότι επόμενες μέρες θα έχουμε ειδικότητας αριθμό ; Θα βγει για φέτος ;niasimas έγραψε: Παρ Νοέμ 15, 2024 9:34 pm Το kranosgr είναι φιλοΔενδιακό στα full! Όλο μας λέει θα λυθεί το συνταξιοδοτικό και όλο άλυτο είναι. Αλλάζουν πολλά στις ΕΔ, προφανώς και ο θεσμός των ΕΠΟΠ επηρεάζεται, που δεν είναι και ιδιαίτερα επιτυχημένος. Κάντε υπομονή.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες