Προκήρυξη 150 πτυχιούχων στην Πυροσβεστική (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Barberis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Barberis »

Θεσσαλονίκη και θα πήγαινα από Κεφαλλονιά μέχρι Κρήτη, αλλά για να είμαι ειλικρινής με την βαθμολογία μου και τον συνωστισμό σε εκείνες τις θέσεις, το κόβω να πέφτω καμιά 20ρια θέσεις.

Κουβέντα να γίνεται και να περνάνε οι μέρες, νομίζω θα προτιμούσα πρώτα Αθήνα, μετά Θεσσαλονίκη και τους περιφερειακούς νομούς της.
Tasos89
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Tasos89 »

Barberis έγραψε:Θεσσαλονίκη και θα πήγαινα από Κεφαλλονιά μέχρι Κρήτη, αλλά για να είμαι ειλικρινής με την βαθμολογία μου και τον συνωστισμό σε εκείνες τις θέσεις, το κόβω να πέφτω καμιά 20ρια θέσεις.

Κουβέντα να γίνεται και να περνάνε οι μέρες, νομίζω θα προτιμούσα πρώτα Αθήνα, μετά Θεσσαλονίκη και τους περιφερειακούς νομούς της.

Είσαι μέσα στον πίνακα κατάταξης;

Υπομονή. Λίγος καιρός έμεινε!

Pantelis1900
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 165

Δημοσίευση από Pantelis1900 »

Barberis δεν πήγε καλά η συνέντευξη ;
Barberis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Καλά πήγε η συνέντευξη και είμαι οριακά μέσα στους οικονομολόγους. Απλά μίλησα με έναν πυροσβέστη γνωστό και μου είπε ότι είναι δύσκολα.
Pantelis1900

Στέκει όμως όλοι κάτω από σένα να πάνε τόσο καλά Και μόνο εσυ να πέσεις ;
fire_89
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από fire_89 »

Tasos89 έγραψε:Καλημέρα παιδιά. Έτσι και αλλιώς θα υπάρχουν μεταθέσεις στην πορεία οπότε προσωπικά δεν με απασχολεί τόσο πολύ η αρχική τοποθέτηση. Σίγουρα υπάρχουν προτιμήσεις, ωστόσο θα υπάρχουν στο μέλλον μετακινήσεις. Ως άτομο από επαρχία, θα προτιμούσα οπουδήποτε εκτός από Αθήνα. Αλλά δεν με πολυενδιαφέρει τόσο. Μετράμε πλέον αντίστροφα!

Δεν θεωρώ ότι θα είναι εύκολη υπόθεση οι μεταθέσεις.

Οι θέσεις δεν είναι πυροσβέστες γενικών καθηκόντων που είναι χιλιάδες σε όλη την Ελλάδα άρα κάπως θα μπορείς να πάρεις μετάθεση.

Είναι ειδικών καθηκόντων, εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό με 1 θέση ανα περιφέρεια για όλες τις ειδικότητες πλην οικονομολόγων και πληροφορικών που είναι 2.

Όταν είσαι ο μοναδικός μηχανικός, νομικός και μετεωρολόγος της περιφέρειας πως θα πάρεις μετάθεση; Ποιος θα σε αντικαταστήσει;

Barberis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Pantelis1900 έγραψε:Στέκει όμως όλοι κάτω από σένα να πάνε τόσο καλά Και μόνο εσυ να πέσεις ;

Αρκούνε λίγα άτομα. Ίσως να αρκούν και 2-3 με 5% παραπάνω, γιατί είμαι οριακά εντός.

Δεν καταλαβαίνω με τι τόνο το λες Παντελή, αλλά προτιμώ να είμαι απαισιόδοξος για να μην απογοητευτώ.
Μπορεί κάποιοι να έχουν μέσο, μπορεί να ήμουν χειρότερος από τους συναδέλφους, μπορεί να νομίζω ότι πήγα καλά και οι απαντήσεις μου να ήταν ανεπαρκείς.It is what it is και το μόνο σίγουρο είναι, πως θα ξέρω τι να κάνω καλύτερα στο μέλλον.
Pantelis1900

Απορία το είχα απλά πως το σκέφτεσαι. Γιατί με βάση τις ερωτήσεις που έγιναν πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο εκτός του αναμενόμενου. Τώρα όσον αφορά τις τελευταίες θέσεις όπως λες προσωπικά το πιο σωστό για μένα θα ήταν να γίνει με βάση βαθμό πτυχίου η κατάταξη. Εκτός βέβαια αν κάποιος απάντησε κάτι εκτός τόπου και χρόνου που δικαιολογημένα να πάρει χαμηλό βαθμό.
Barberis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Κατάλαβα. Ε, όπως σου είπα αν 1-2 άτομα έχουν μέσον και πάρουν 5% παραπάνω ή αν υπήρξαν 2-3 συνάδελφοι που τα πήγαν εξαιρετικά ή αν το καλά μου είναι 90% και το καλό κάποιου άλλου είναι 95%. Φιλάκια.

Απαντάω έτσι, για το reality check. Προηγουμένως δούλευα 9ωρο για 300 ευρώ και 3 ώρες commute, δεν μου κάνει καλό να ονειρεύομαι αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και μετά να φάω τα μούτρα μου.

EDIT: Εσείς σε τι φάση είστε βαθμολογικά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Barberis την Σάβ Μάιος 14, 2022 9:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Pantelis1900

Σε καταλαβαίνω φίλε. Σε καλή θέση αλλά εννοείται πως σκέφτομαι τα ίδια με σένα απλά θέλω να πιστεύω πως όπως μέχρι στιγμής έχουν γίνει όλα αξιοκρατικά έτσι και θα τελειώσουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pantelis1900 την Σάβ Μάιος 14, 2022 9:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Tasos89
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Tasos89 »

Πόσο σε νιώθω Barberis. Ακριβώς έτσι είμαι και εγώκαι σκέφτομαι, παρόλο που είμαι κάτω από την εικοσάδα στην ειδικότητα των Οικονομικών. Πραγματικά σου εύχομαι από καρδιάς να ανταμειφθείς, γιατί περνάς δύσκολα στον ιδιωτικό τομέα. Ειδικά στην επαρχία ο ιδιωτικός τομέας

στην πλειοψηφία δεν υπάρχει.

LongFire90
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από LongFire90 »

Και τώρα τον Μάιο στην επαρχία είναι και καλά! Εκανα την φορολογική της θείας μου, μου έδωσε ένα εικοσάρικο να πιω ένα ποτό. Αύριο άλλη θεία... Έχουμε αγωνία μεγάλη και εμείς οι επιλαχοντες! Μακάρι. Καλή επιτυχία σε όλους!
Barberis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Να στε καλά παιδιά και σε ευχαριστώ Τάσο, ειλικρινά. Μακάρι να τα πούμε όλοι στην εκπαίδευση και αν όχι, μπράβο σε όσους έφτασαν μέχρι εδώ.
Λίγες μέρες έμειναν.
Fire26
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Fire26 »

Πολλή αγωνία. Πάντως το ΠΣ γενικά εξαντλεί τους πίνακες του. Αν δείτε και στους εποχικούς κάλεσε άτομα που πέρασαν το 19. Τουλάχιστον αν δε μπούμε τώρα να μπουμε σε επόμενη κατάταξη.
Fire26
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Fire26 »

Για τις οργανικές θέσεις μπορείς να δεις το ΠΔ 38/2021. Μακάρι φίλε, όλοι εδώ αυτό θέλουμε και ευελπιστούμε!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης