Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Petros_Gnou έγραψε: Βλακείες και λόγια του αέρα δεν λέω καν... Εσύ αντίθετος έχεις πει ένα σωρό χαζομάρες εδώ μέσα... Έχεις δεν έχεις ελπίδες θα τα κάνεις τα χαρτιά σου ρε φίλε και άμα μπει και κανένας με 1500 μόρια μην γυρίσεις μετά και μου πεις βλακείες... Σαν και σένα τεμπελχαναδες το να κάθονται να σχολιάζουνε εδώ μέσα το τι λέει ο καθένας και να βρίσκουνε δουλειές με βύσμα και χωρις να έχουνε κάνει τίποτα στην ζωή τους έχω δει πολλούς... Οπότε κάτσε απλά κοίτα και μην σχολιάζεις καν... Άντε γιατί πολύ αέρα έχεις πάρει και κάθεσε πίσω από μια οθόνη και το μόνο που ξέρεις είναι να λες βλακείες

Εσύ λες βλακείες. Μπήκες φίλος σου λες με 1500. Πες μας λοιπόν τα στοιχεία του να μπούμε στα αποτελέσματα και να δούμε αν όντως ισχύει. Μέχρι τότε σταμάτα να γράφεις μπούρδες.

Το να κάνει κάποιος τα χαρτιά του είναι δικαίωμα του. Αλλά να είμαστε και λίγο ρεαλιστές. Πράγμα που δεν είσαι.

KlainmainGR
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από KlainmainGR »

Καλησπερα σε ολο το παρεακι και μπραβο για την ενημερωση που προσφερετε ηθελα να σας πω. Το πιο σωστο για μενα ειναι να κανουν ολοι τα χαρτια τους γιατι ποτε δεν ξερεις οπως λεει και ο Petros_Gnou αλλα να μην εχουν και ελπιδες με χαμηλα μορια γιατι κακα τα ψεματα με λιγα μορια οι πιθανοτητες ειναι πολυ λιγες οπως λεει και ο fsafa και δεν υπαρχει λογος να τσακωνομαστε ρε παιδια ας χαλαρωσουμε λιγο. Πως υπολογιζετε τα μορια παιδια μπορειτε να μου πειτε?
βαλαντης

Δημοσίευση από βαλαντης »

ούτε για επιλαχοντες να μην έχουμε ελπίδες;
Άβαταρ μέλους
fanis96
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από fanis96 »

Να ρωτήσω ρε παιδιά κάτι?; Το δίπλωμα μηχανή το Α2 πιάνετε για το μοτοσυκλέτα στα μορια?;
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Ναι! Ότι δίπλωμα έχουμε πάνω από 50αρι πιάνεται για μηχανής. Είτε είναι 125 είτε απεριόριστο
Άβαταρ μέλους
fanis96
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από fanis96 »

Ευχαριστώ wolver!!
Jackal
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από Jackal »

Όταν σας ρωτάει κάποιος, γιατι θέλεις να μπεις αστυνομία; που ούτε κρύο ούτε ζέστη αισθάνεται γι αυτοί τη δουλειά ή όταν δεν γουστάρει την αστυνομία, βλέπε άναρχοαυτόνομους.. Εσείς, τι απαντάτε;

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Δε μας ενδιαφερει η γνωμη των αναρχοαπλυτων. Η αστυνομια ειναι ιδεολογια, πρεπει να το νιωθεις για να το κανεις καλα αυτο το επαγγελμα! Δεν ειμαστε δημοσιοι υπαλληλοι, ειμαστε υπερασπιστες των δικαιωματων των πολιτων, η ασφαλεια ειναι αναφερετο δικαιωμα ολων. ~Ειμαστε ενας στρατος ονειροπολων~

Ομαδα ΔΙ. ΑΣ

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Δε μας ενδιαφερει η γνωμη των αναρχοαπλυτων. Η αστυνομια ειναι ιδεολογια, πρεπει να το νιωθεις για να το κανεις καλα αυτο το επαγγελμα! Δεν ειμαστε δημοσιοι υπαλληλοι, ειμαστε υπερασπιστες των δικαιωματων των πολιτων, η ασφαλεια ειναι αναφερετο δικαιωμα ολων. ~Ειμαστε ενας στρατος ονειροπολων~

Ομαδα ΔΙ. ΑΣ

καλά ηρεμήστε πολύ εδώ εσείς νομίζετε ότι θα γίνεται superman

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Λειτουργημα ειναι. παιδια η δουλεια του αστυνομικου... ετσι λεγεται
Jackal
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Jackal »

Αυτό ρε παιδίαααα... μια ομάδα είμαστε ένα μυαλό έχουμε ολοι
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Ειπα εγω οτι θα γινουνε superman; Και στο κατω κατω οτι γουσταρουμε θα νιωθουμε ρε Guests, μονο ετσι το κανεις καλα αμα το νιωθεις. Εσενα ποιο ειναι το προβλημα σου; Μαλλον εισαι ο κλασικος δημοσιος υπαλληλος που θελι να βολευτει καιβδε το γουσταρει.. καταλαβα!
Λοκ200

Δημοσίευση από Λοκ200 »

Καλημερα. Οι μισοι παντως απο εδω μεσα θα κοπουν λογω IQ...
Jackal
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Jackal »

Εγώ απορώ γιατί να θέλουν να μπουν άτομα σαν τους Guests.. Κάντε τπτ αλλο

Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

fsafa έγραψε:
Petros_Gnou έγραψε: Βλακείες και λόγια του αέρα δεν λέω καν... Εσύ αντίθετος έχεις πει ένα σωρό χαζομάρες εδώ μέσα... Έχεις δεν έχεις ελπίδες θα τα κάνεις τα χαρτιά σου ρε φίλε και άμα μπει και κανένας με 1500 μόρια μην γυρίσεις μετά και μου πεις βλακείες... Σαν και σένα τεμπελχαναδες το να κάθονται να σχολιάζουνε εδώ μέσα το τι λέει ο καθένας και να βρίσκουνε δουλειές με βύσμα και χωρις να έχουνε κάνει τίποτα στην ζωή τους έχω δει πολλούς... Οπότε κάτσε απλά κοίτα και μην σχολιάζεις καν... Άντε γιατί πολύ αέρα έχεις πάρει και κάθεσε πίσω από μια οθόνη και το μόνο που ξέρεις είναι να λες βλακείες

Εσύ λες βλακείες. Μπήκες φίλος σου λες με 1500. Πες μας λοιπόν τα στοιχεία του να μπούμε στα αποτελέσματα και να δούμε αν όντως ισχύει. Μέχρι τότε σταμάτα να γράφεις μπούρδες.

Το να κάνει κάποιος τα χαρτιά του είναι δικαίωμα του. Αλλά να είμαστε και λίγο ρεαλιστές. Πράγμα που δεν είσαι.

Σιγά μην σου πω ποιος είναι και τι κάνει ρε αδερφέ... πας καλά; Μπούρδες δεν γράφω απλά λέω ότι στην προηγούμενη και σε προηγούμενες από αυτές προκυρηξεις έχουνε μπει και με κάτω από 2000-1800 μόρια... Νιώσε λίγο... Ρεαλιστής μια χαρά είμαι... Την πραγματικότητα δεν γνωρίζετε μερικοί και λέτε ότι βλέπετε από κάποιον που σας έχει πει ένα σωρό βλακείες... Όλοι θα κάνουμε τα χαρτιά μας και ας έχουμε και 1000 μόρια και άμα δεις κανέναν να περνάει με κάτω από 2000 μόρια μην μου πεις μετά μα και μου... Στο λέω από τώρα

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες