Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Και μόνο που σκέφτεσαι ότι σε περιμένουμε να σε χωσουμε τις ημέρες του Πάσχα... άστο καλύτερα Μεινε εκεί που είσαι δεν χώρας στην οικογένεια μας. Στην πρώτη στραβή θα αναθεωρήσετε πολλα επιλέξτε συνηδειτα την δουλειά που πάτε να κάνετε και αφήστε Πίσω τις γκρίνιες
Ξερετε εαν ισχύει για τους εσωτερικους οτι κανουν σωματικό ελέγχο και συγκεκριμένα Στον πρωκτό των κρατουμένων;
Pavlos_90 έγραψε:Πολύ σωστά τα λέει ο Jerry. Χαλαρώστε λίγο όλοι σας. Δεν θα πάθετε τίποτα να κάνετε Πάσχα μέσα. Ξέρω ότι πολλοί δεν έχετε δουλέψει πάλι στο αντικείμενο της ασφάλειας αλλά εγώ που δουλευα σε ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι από το 2011 έως το 2017 θα σας πω ότι είναι μέσα στο πρόγραμμα να σου κάτσουν πολλές αργίες μέσα. Για παράδειγμα εγώ 2015-2016-2017 έτυχε και δούλεψα 28η Οκτωβρίου πρωί, Χριστούγεννα απόγευμα, παραμονή Πρωτοχρονιάς νύχτα, Μ. παρασκευη-Μ. Σαββατο νύχτα, ΣΚ αποκριάς για όσους ενδιαφέρονται για το καρναβάλι νύχτα και μου έκατσε και 15γουστο βάρδια απόγευμα. Τα έχει αυτά η δουλειά του σωφρονιστικού. Όλοι θέλουμε τις γιορτινές μέρες να είμαστε με την οικογένειά μας αλλά δεν γίνεται. Σόρρυ αν κούρασα με το παράδειγμα μου.Jerry έγραψε:t.bak έγραψε:Αυτό που αντιλαμβάνομαι εγώ είναι ότι όλα οδηγούν στο να μας πάρουν πριν το Πάσχα βασικά πολύ πριν Κ θα φάμε χώσιμο εορταστικό Μην νομίζετε ότι βιάζονται να μας πάρουν γιατί μας αγάπησαν κ αρκετά μας ταλαιπώρησαν όλα γίνονται για να καλύψουμε τις άδειες γι αυτό κ η τόσο βιασύνη Κ γι αυτό θα μας πάρουν κ τόσο σύντομα
Βασικα κανεις δεν μας αγαπησε και κανεις δεν μας ταλαιπωρησε επισης. Ουτε κανεις εχει σκοπο να παρει 8μηνο τον t.bak για να τον βασανίσει το πασχα. Μην παμε σε θεωριες συνωμοσίας. Απλουστατα οι συγκυρίες με την αποχωρηση των δημοτικων, τα περιστατικα στις φυλακες, οι επερχομενες εκλογες ισως κλπ συντελουν στο να επισπευτει η διαδικασια. Τωρα προφανως και απόρροια αυτου, εαν και εφοσον συμβει, ειναι να δουλεψουν κάποιοι και το πασχα. Γιατι οχι αλλωστε, καποιος πρεπει να δουλεψει. Και δεκαπενταυγουστο να σε παιρναν παλι παγαποντια θα εβλεπες, και καλοκαιρι παλι για αδειες θα ελεγες, και χριστουγεννα το ιδιο.. χαλαρά παίδες μην αρχιζει η γκρινια ακομα δεν μπηκατε!
Σωστά όλες οι δουλειές τα έχουν αυτά. Κ στο κάτω κάτω δεν τρέχει κ τίποτα να ξακουρασουμε λίγο κ αυτούς τους ανθρώπους που τους έχουν πρήξει τόσα χρόνια κ δεν τους φέρνουν άτομα. Γνώμη μου
Σκύψε βηξε ισχύει σε κάθε έλεγχο είτε σωφρονιστικών είτε εξωτερικών και πρέπει να γίνεται σε όλους τους κρατουμενους
Ρε παιδια κατι δεν παει καλα. Πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης και αντογραφο ποινικου μητρωου δεν πρεπει να προσκομισουμε; Μου φαινεται αδιανοητο πως προχωρα η διαδικασια χωρις αυτα...
Κ εγώ στον χώρο της ασφάλειας δουλεύω κ 7 χρόνια δεν έχω κάνει γιορτές στο σπίτι με την οικογένεια μου κ γενικά με τους φίλους μου κ ειδικά ΣΚ Εγώ απλά προειδοποιώ τι θα συναντήσουμε για να μην μας κακοφανεί
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 37
Μιας και νέα αν θα έχουμε θα είναι από εβδομάδα, Πυθία για ανέλυσε μας αν μπορείς τους λόγους για να επιλέξει κάποιος να πάει με τα προσωρινά αποτελέσματα.
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 122
Δεν υπάρχουν λόγοι φίλε, αν θες πας αν θες οχι.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 37
Το λέω φίλε γιατί έχει πει ότι υπαρχουν λόγοι για τους οποίους δεν μπορούσε να αναλύσει αυτή τη στιγμη. Αν έχει χρόνο ας το αναλύσει μιας και θα με ενδιέφερε η γνώμη του πληροφοριακά.
Μιχάλης έγραψε:Και μόνο που σκέφτεσαι ότι σε περιμένουμε να σε χωσουμε τις ημέρες του Πάσχα... άστο καλύτερα Μεινε εκεί που είσαι δεν χώρας στην οικογένεια μας. Στην πρώτη στραβή θα αναθεωρήσετε πολλα επιλέξτε συνηδειτα την δουλειά που πάτε να κάνετε και αφήστε Πίσω τις γκρίνιες
Εμείς περιμένουμε να έρθουμε στην οικογένεια σας και ελπίζουμε να μας αντιμετώπισετε από την αρχή σαν μέλη της για να μπορέσουμε να εγκληματιστουμε και εμείς γιατί από εσάς θα περιμένουμε να αποκτήσουμε έμπειρια
sakalom έγραψε:Το λέω φίλε γιατί έχει πει ότι υπαρχουν λόγοι για τους οποίους δεν μπορούσε να αναλύσει αυτή τη στιγμη. Αν έχει χρόνο ας το αναλύσει μιας και θα με ενδιέφερε η γνώμη του πληροφοριακά.
Δεν πιστεύω πως θα ξανά απαντήσει ο άνθρωπος και δίκιο εχει
Τόσο πολύ βιάζεστε όλοι;
Πιστεύω θα υπάρξουν εξελίξεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα γιατί μετά έρχεται ο Απρίλιος οπότε πρέπει να μας δώσουν προθεσμία έτσι ώστε να παρουσιαστούμε στα καταστήματα κράτησης εάν μας πάρουν μέ ΣΟΧ.
S10_2019 έγραψε:Πιστεύω θα υπάρξουν εξελίξεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα γιατί μετά έρχεται ο Απρίλιος οπότε πρέπει να μας δώσουν προθεσμία έτσι ώστε να παρουσιαστούμε στα καταστήματα κράτησης εάν μας πάρουν μέ ΣΟΧ.
Γενικα οι εγκυρες πληροφοριες απο τα στελεχη του υπουργειου ειπαν για σοχ στο δευτερο μισο του απριλη. Επομενως το οτι μετά την ερχομενη εβδομαδα θα χουμε απριλη δεν λεει κατι. Θα μπορουσαν οποτεδηποτε να καλεσουν.
Και το λεω για να μην απελπιστει κανεις αν δεν καλεσουν απο βδομαδα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες