Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)
Κάλεσα τη Παρασκευή την επιτροπή απαλλαγών και μου είπαν ότι πλέον δεν κλείνουν ραντεβού για αναβολές λόγω covid, αλλά μόνο για απαλλαγές. Όταν ρώτησα εάν χρειάζεται να κάνω κάτι εγώ μου απάντησαν ότι θα εξεταστεί ο φάκελός μου και να μπω σε ένα μήνα να δω το αποτέλεσμα στο site της στρατολογίας. Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία; Μήπως δεν κατάλαβα καλά; Θα το εκτιμούσα πολύ εάν απαντούσε κάποιος επειδή έχω πολύ άγχος για το συγκεκριμένο ζήτημα.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 56
Και αν κάποιος θέλει αναβολή για ψυχολογικούς λόγους τι πρέπει να κάνει;
- antreas606
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 22
Καλησπέρα, εύχομαι να είστε όλοι καλά. Τον Μάρτιο πήρα 6μηνη αναβολή αυτόματα χωρίς να περάσω από επιτροπή λόγω καραντίνας. Ήταν η πρώτη μου αναβολή. Τώρα είναι να μπω Νοέμβριο και θα ξαναεπαναλάβω την διαδικασία.
Ξέρει κανείς αν είναι δυνατόν να πάρω 2ετη αναβολή ενώ έχω πάρει ήδη εξάμηνη;
Το λέω επειδή έναν φίλο μου που πήγε τον Ιούνιο για την πρώτη αναβολή τον ρώτησαν αν θέλει 1 χρόνο ή 2. Είπε 2, ξεμπέρδεψε. Απλά έχω πάρει ήδη μια 6μηνη και δεν ξέρω αν μπορώ να ξεπεράσω 2 χρόνια σε αναβολές; Ευχαριστώ
Ξέρει κανείς αν είναι δυνατόν να πάρω 2ετη αναβολή ενώ έχω πάρει ήδη εξάμηνη;
Το λέω επειδή έναν φίλο μου που πήγε τον Ιούνιο για την πρώτη αναβολή τον ρώτησαν αν θέλει 1 χρόνο ή 2. Είπε 2, ξεμπέρδεψε. Απλά έχω πάρει ήδη μια 6μηνη και δεν ξέρω αν μπορώ να ξεπεράσω 2 χρόνια σε αναβολές; Ευχαριστώ
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Για ψυχολογικούς λόγους πήρε;
Να πας σε ψυχίατρο (ψυχολόγος δεν κάνει) να σου γράψει ότι είσαι ακατάλληλος για στράτευση.
Με αυτό το χάρτι θα πας φρουραρχειο να σε παραπέμψουν στην επιτροπή απαλλαγών.
Επίσης προσοχή, εμένα και σε άλλα παιδιά με ψυχολογικά προβλήματα μας πούλησαν μαγκιά, ψέμα και απειλές οι καραβάναδες στην επιτροπή.
Για ότι περίεργο σας πουν ή άμα σας κάνουν bullying επί τοπου αναφορά εδώ :
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ.6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
Με αυτό το χάρτι θα πας φρουραρχειο να σε παραπέμψουν στην επιτροπή απαλλαγών.
Επίσης προσοχή, εμένα και σε άλλα παιδιά με ψυχολογικά προβλήματα μας πούλησαν μαγκιά, ψέμα και απειλές οι καραβάναδες στην επιτροπή.
Για ότι περίεργο σας πουν ή άμα σας κάνουν bullying επί τοπου αναφορά εδώ :
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ.6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Φρουραρχείο πας μέχρι και την ημέρα που παρουσιάζεσαι κανονικά σωστά;Και μετά από πόσες μέρες βγαίνει η απόφαση για την αναβολή;
Καλησπερα σας, Δηλαδή κανεις τα χαρτιά σου στο φρουραρχείο πας 424 μετα ξανά φρουραρχείο κ σ λένε εκει πως δεν χρειάζεται να περασεις επιτροπή αλλα θα σε ενημερώσουν μέσω email;
Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι,
Για αναβολή μέσω Φρουραρχείου πάμε όποτε θέλουμε απο την μέρα που θα βγει το σημείωμα καταταξης;
Επίσης το Φρουραρχείο στην Αθηνα που είναι;
Για αναβολή μέσω Φρουραρχείου πάμε όποτε θέλουμε απο την μέρα που θα βγει το σημείωμα καταταξης;
Επίσης το Φρουραρχείο στην Αθηνα που είναι;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Bill καλησπέρα πας μέχρι και την ημέρα που παρουσιαζεσαι αλλά ναι παιδιά που είναι το φρουραρχείο της Αθήνας;Και κάτι τελευταίο θέλω να ρωτήσω αναβολή για ψυχολογικούς λόγους την κάνεις όλη την διαδικασία στο φρουραρχείο η πρπει να πας και σε νοσοκομείο;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 127
Theologosvr έγραψε:Bill καλησπέρα πας μέχρι και την ημέρα που παρουσιαζεσαι αλλά ναι παιδιά που είναι το φρουραρχείο της Αθήνας;Και κάτι τελευταίο θέλω να ρωτήσω αναβολή για ψυχολογικούς λόγους την κάνεις όλη την διαδικασία στο φρουραρχείο η πρπει να πας και σε νοσοκομείο;
Το Φρουραρχείο είναι Μεσογείων 96. Με το μετρο για πιο ευκολα κατεβαινεις κατεχακη και μετα περνας απεναντι και το κοβεις ολο ευθεια κατω και καποια στιγμη αριστερα θα δεις ταμπελα Φρουραρχειο Αθηνων... Για ψυχολογικους λογους αν εχεις γνωματευση απο ψυχιατρο δεν χρειαζεται να πας σε νοσοκομειο... Απο οτι λενε τα παιδια εδω στα τελευταια ποστ αν προκειται για αναβολη, Μετα το φρουραρχειο δεν χρειαζεται να περασεις απο επιτροπη απαλλαγων που ειναι στο 401, κρινουν την υποθεση σου χωρις να χρειαστει να πας λογω covid μαλλον, και την βλεπεις την αναβολη στην σελιδα της στρατολογιας... Οταν θα πας να εισαι νωρις εκει... Και θα σε ενημερωσουν εκει τι πρεπει να κανεις. Μαζι να εχεις σημειωμα καταταξης και ταυτοτητα εκτος απο γνωματευση του γιατρου...
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Έγινε φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Νωρίς όταν λες έννοιες 5 το πρωί γιατί πιο παλιά είχα διαβάσει κάτι παιδιά που λέγαν ότι μαζεύει πολύ κόσμο και πήγανε από τις 5
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 127
Δεν νομιζω 5 το πρωϊ, αλλα καλου κακου 7-8 το πρωϊ αν εισαι εκει πιστευω ειναι καλη ωρα... Δεν νομιζω να εχει παρα πολυ κοσμο, εγω οταν πηγα Μαρτιο και προ κορωνοϊου ειχε λιγο κοσμο που περιμενε και τελειωσα σχετικα γρηγοραTheologosvr έγραψε:Νωρίς όταν λες έννοιες 5 το πρωί γιατί πιο παλιά είχα διαβάσει κάτι παιδιά που λέγαν ότι μαζεύει πολύ κόσμο και πήγανε από τις 5
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Δηλαδή πας κατά τις 7 με 8 το πρωί και τι ώρα μπορεί να ξεμπερδεψεις από το φρουραρχείο?
Το Φρουραρχείο είναι και για αυτούς που παρουσιάζονται Πολεμικο Ναυτικό ή μονο για Στρατό;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης