Ναι,100 μόρια για καλή γνώση (Β2),200 για πολύ καλή γνώση (C1) και 300 για άριστη (C2).Iσχύουν για όλες τις γλώσσες, από όλους τους φορείς που αναγνωρίζονται από το Δημόσιο.
Η δεύτερη, τυχόν, γλώσσα παίρνει 100 μόρια σε οποιοδήποτε επίπεδο κι αν είναι, από Β2 και άνω.
admiral123q έγραψε:Απο ΕΠΑΛ ειμαι αρα β :(Αμα ειναι θα βγαλω και για μηχανη +200 μορια... Εχουμε Ελπιδες αδερφια ευχαριστω ! Και κατι ακομα ο αρχικως μισθος ειναι πραγματι 800 ευρω;
απο επαλ αρα Α φιλε μου! Αναλογα τι θα καταθεσεις!
ναι φίλε μου ο αρχικός μισθός κάπου εκεί είναι... Και πέρυσι τους τον καθυστέρησαν κ πάρα πολύ. Αλλά τα πήραν τελικά τα παιδιά πριν λίγες μέρες νομίζω...
Χαλαρώστε ρε μάγκες που θα είναι και 2.600 η βάση με 1.200 άτομα φέτος... Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα! Άποψη μου θα κυμανθεί απο 2.300-2.400 με τίποτα πιο πάνω, μπορεί πιο κάτω. Εγώ, μόλις τελείωσα και με το δίπλωμα λεωφορείου και έφτασα αισίως τα 2.920 μόρια που ήθελα τόσο καιρό. Καλή επιτυχία να έχουμε όλοι και υπομονή...
Τι το ηθελες για λεωφορειο; Αφου και του φορτηγου 200 δινει οσο και το Δ και το Ε κατηγοριας. Τωρα για τις βασεις το ξευτιλισατε μαγκες. Θα συμφωνησω με τον Λακεδαιμων.2250 με 2350 θα ελεγα εγω.
Εγω πιστευω η βαση θα ειναι απο 2250+ στην α και στη Β ακομα πιο χαμηλη απο περσι, μονο κ μονο επειδη εχουν βγει προκηρυξεις για αλλους περιπου 1000 πολιτες, πραγμα σημαινει οτι θα φυγουν απο τη μεση ψηλα απολυτηρια και απο τις 2 κατηγοριες. Εχω ξαναπει οτι με τρομαζει η προεδρικη φρουρα π θα παρει μορια αλλα εκτιμω πως οσοι εχουν απο 2200 κ πανω (2220 εγω) θεωρω πως θα διεκδικησουν μια καλη θεση στους επιλαχοντες (μεσα στους πρωτους 50). Μακαρι να πεσω -εστω κ λιγο- μεσα.(πανω απολα μακαρι να βγαλω το prof τελος του μηνα να παω 2320!
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown